Fans vinden de uitgaven van Joe Manganiello en Sofia Vergara schandalig, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans vinden de uitgaven van Joe Manganiello en Sofia Vergara schandalig, hier is waarom
Fans vinden de uitgaven van Joe Manganiello en Sofia Vergara schandalig, hier is waarom
Anonim

Tv-ster power koppel Sofia Vergara en echtgenoot Joe Manganiello maakten een paar maanden geleden furore in Beverly Park toen ze 26 miljoen dollar op een gigantisch landgoed daar beschoten.

Meer recentelijk is gemeld dat het echtpaar een indringer op de loer had in hun gated community die beweerde Sofia's zoon te kennen. Gelukkig zijn ze nu veilig.

Laten we eens kijken naar waar ze hun thuis noemen, zoals hun nieuwe mega-landgoed in Beverly Hills, de villa waar ze in quarantaine hebben doorgebracht en meer.

Best-betaalde actrice ter wereld

Sofia Vergara is een Colombiaans-Amerikaanse actrice, tv-producent, komiek, model en meer die opperste regeerde als de best betaalde actrice op televisie en haar concurrentie versloeg met bijna 300 miljoen inkomsten vóór belastingen.

Deze zijn niet alleen van haar sitcom-inkomsten, maar ook het resultaat van goedbetaalde goedkeuringsdeals en ondernemende ondernemingen, waaronder een modelijn bij Walmart en een meubelsamenwerking met Rooms To Go.

In 2009 begon ze Gloria te spelen in de ABC-komedieserie Modern Family, wat haar bekendste rol werd. De actrice heeft in de loop der jaren ook enkele filmrollen gescoord. Vanaf 2020 is Sofia ook jurylid bij America's Got Talent.

Joe Manganiello's netto waarde

Haar wederhelft, Joe Manganello, is een acteur die zijn filmcarrière begon als Flash Thompson in Spider-Man, maar zijn doorbraakrol was eigenlijk als een weerwolf in 5 seizoenen van HBO's True Blood-serie.

Hij staat ook bekend om zijn filmrollen, vooral in de Magic Mike-franchises. Als hij zijn spieren niet spant als een mannelijke danser in die films, is Joe ook actief voor verschillende goede doelen, voornamelijk het UPMC Children's Hospital van Pittsburgh, waarvoor hij in de raad van toezicht zit. Joe is super fit en heeft een goed hart.

Hun liefdesverhaal

Het stel begon te daten in 2014 en stapte in het huwelijksbootje tijdens een uitbundige ceremonie in Florida in november 2015. In een recent interview voor People legde Joe uit: "Ik wist vrij snel dat ik haar kon vertrouwen, en zij wist behoorlijk snel dat ze me kon vertrouwen."

Nu koopt het stel samen een huis van $26 miljoen. Sofia heeft een geschat vermogen van $ 180 miljoen, terwijl Joe's ongeveer $ 20 miljoen is. Beiden doen het redelijk goed.

Joe Manganiello's Bachelor Pad

In 2015, rond de tijd dat hij aan Sofia werd gekoppeld, zette Joe zijn Hollywood-huis op de markt voor iets minder dan $ 2 miljoen. Het moderne huis uit het midden van de eeuw bevond zich in de Hollywood Hills, op slechts een paar minuten van de Sunset Strip, en had een grote achtertuin die ideaal was voor entertainment. Joe kocht het huis in 2013 voor $ 1,8 miljoen, en het was genesteld op een kwart hectare grond in Nichols Canyon, een heuvelachtig gebied bij Mulholland Drive. Tot zijn buren hier behoorden onder meer Bruce Willis en Matthew McConaughey, onder andere A-listers.

De Canyon heeft twee watervallen waar water uit de top van Hollywood Hills stroomt en stroomafwaarts stroomt.

Sofia Vergara's elegante huis in Beverly Hills

Afgezien van het huis dat het succesvolle stel onlangs in de leukste buurt van allemaal heeft gepikt, blijft Sofia haar starterswoning in Beverly Hills onderhouden, slechts drie kilometer verwijderd van het nieuwe landhuis. Ze kocht dit pand in 2014 voor $ 10,6 miljoen voor haar huwelijk en leeft daar onlangs de quarantaine-levensstijl, wat betekent dat mensen dit huis ook als Joe's kunnen beschouwen sinds ze getrouwd zijn. Voorafgaand aan deze plaats woonde Sofia in een appartement van 1 miljoen dollar in de buurt van Century City, LA.

Een kijkje in het herenhuis van Sofia Vergara in Californië

Het herenhuis in Italiaanse stijl heeft de grootte van een beroemdheid en draait 11, 400 vierkante voet met zeven bedden en 11 baden. Het is volledig omheind in een exclusieve gemeenschap op 0,6 hectare grond. Een paar cipressen staan aan weerszijden van de voordeur die uitkomt op de dramatische entreehal met dubbele hoogte met een hoog plafond en een zwevende ijzeren trap.

Er zijn gemeenschappelijke ruimtes zoals een open haard, een formele woonkamer en een formele eetkamer, naast een studeerkamer met houten panelen, een balkenplafond en ingebouwde boekenkasten.

Ook op het hoogste niveau van Sofia's huis bevinden zich een van de gastensuites en een ruime keuken van de chef-kok met een ontbijthoek. Boven is haar master suite geschikt voor een koningin en een koning, aangezien er aparte zijn en haar baden en inloopkasten zijn.

Andere kenmerken van dit huis zijn het derde niveau met een bar gewijd aan entertainment, een wijnkelder met 3.000 flessen en een wijnproefkamer, een bioscoop, een kaartkamer, een fitnessruimte met sauna, twee meidenkamers en een groot terras op de tweede verdieping met een open haard.

De tuin heeft een overdekte eetruimte en een tweede eethoek met een ingebouwd barbecuestation. Natuurlijk was er ook genoeg ruimte over voor een zwembad en spa. Hoewel fans denken dat de uitgaven van Joe Manganiello en Sofia Vergara schandalig zijn, lijdt het geen twijfel dat ze weten hoe ze hun geld elegant kunnen uitgeven.

Aanbevolen: