8 Celebrity-kapsel mislukt dat ongelooflijk beroemd werd

Inhoudsopgave:

8 Celebrity-kapsel mislukt dat ongelooflijk beroemd werd
8 Celebrity-kapsel mislukt dat ongelooflijk beroemd werd
Anonim

Het is bekend dat beroemdheden hun stijl en uitdrukking ontelbare keren tijdens hun carrière veranderen. Dit kan leiden tot een onvoorspelbare, opwindende en inspirerende garderobe. Dit is echter niet altijd het resultaat. Bij elke creatieve inspanning weten kunstenaars dat er een kans op mislukking is. Beroemdheden weten dit wanneer ze zich uiten via mode. Vaak zien we hun fouten met hun kapsels. Blijf scrollen om te zien dat het knippen van acht beroemdheden mislukt.

8 Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence is al jaren bezig met het acteerspel. Ze staat bekend om haar rol in de Hunger Games-serie omdat het haar tot een icoon van de popcultuur maakte. Haar recentere films zijn onder meer Don't Look Up, Red Sparrow en Mother!. Als je haar ziet op rode lopers en premières voor films als deze, komt ze altijd opdagen om indruk te maken. Haar kapsels waren echter niet altijd even goed. Zoals je hier kunt zien, had ze op een gegeven moment een heel slechte pixiesnit. Als je het zelfs maar een pixie-cut zou kunnen noemen. Het ziet eruit als de ongemakkelijke groeifase van een pixiesnit. Dit is absoluut een van haar grootste mislukte kapsels.

7 Miley Cyrus

Miley staat erom bekend uit haar comfortzone te treden. Dit had geleid tot een enorme groei in haar muziekcarrière. Begonnen als een Disney-popster, Hannah Montana, is haar stijl in de loop der jaren zo vaak geëvolueerd. Nu lijkt ze eindelijk haar plekje te vinden. Ze heeft een muziekstijl gevonden die bij haar stem past en ze heeft mode gevonden waar ze zich goed bij voelt. Ze heeft echter een aantal slechte haarstylingbeslissingen genomen, maar haar fans steunden het nog steeds. De vette look die ze aannam, was geïnspireerd op de wetlook die beroemdheden als Kim Kardashian in het verleden hebben gedragen. Hoewel dit niet Miley's meest flatterende kapsel was, hielden fans van haar poging tot een grunge-look, ondanks de vettigheid.

6 David Beckham

Als een andere beroemdheid die onsmakelijke haarkeuzes heeft gemaakt, zal het je niet verbazen waarom dit kapsel een van de slechtste is van David Beckham. Zoals je kunt zien, ging David Beckham helaas door een maïsrijfase. Het is gewoon geen kapsel dat hij zou moeten dragen. Het is niet alleen niet vleiend voor hem, het is om vele redenen verkeerd.

5 KJ Apa

KJ Apa, het meest bekend als de hedendaagse tv-hartbreker, wordt gevierd vanwege zijn rol in de populaire Netflix-show Riverdale. Deze show schoot hem naar nieuwe hoogten met roem en in zijn acteercarrière in het algemeen. Hij heeft een grotere schare fans, wordt op de voet gevolgd door de pers en krijgt overal acteermogelijkheden. Met al deze extra dekking was zijn kapselfout moeilijk te missen. Hoewel zijn kapsel misschien goed was, was het de styling die het afschuwelijk maakte. Hij koos ervoor om veel te ruig te gaan en tegelijkertijd het op te pikken. Hij zorgde er eigenlijk voor dat zijn haar de zwaartekracht tart. Niemand weet precies hoe, maar hopelijk gaat deze knipfase snel voorbij.

4 Shia Labeouf

Van Shia Labeouf wordt altijd verwacht dat hij de norm uitdaagt. Hij wil in alle opzichten anders zijn en uit de mal komen. Hij staat bekend om zijn rol in de Transformers-films, en hij had meestal een vrij standaard uiterlijk. Hij knipte zijn haar echter in een rare kruising tussen mul-vlecht-rattail en iedereen zou willen dat ze het nooit hadden gezien. Nog verrassender dan dit mislukte kapsel was dat hij ervoor koos om het voor de rode loper te houden. Er is geen logische verklaring voor die beslissing. We hopen alleen dat niemand ooit probeert deze look opnieuw te creëren.

3 Jared Leto

Jared Leto staat bekend om zijn rollen in films als Suicide Squad, Morbius en House of Gucci. Hij heeft ruime ervaring als het gaat om zijn acteerspecialiteiten. Ook maakt hij vaak interessante verschijningen op de rode loper. Dit omvat de tijd dat hij in maïsrijen verscheen. Het is duidelijk dat hij hier niet goed over heeft nagedacht omdat het smaak ontbreekt. Het vleit hem niet eens. Elke keer dat dit kapsel wordt herontdekt, wordt Jared Leto geroosterd.

2 Lady Gaga

Niemand is verbaasd dat Lady Gaga van mooie, niet-traditionele kapsels houdt. Het is waarschijnlijk dat ze impopulaire modekeuzes zou maken, simpelweg omdat ze in feite de koningin is van het opnieuw uitvinden van zichzelf. Haar stijl en uitstraling zijn tijdens haar carrière ontelbare keren veranderd. Samen met deze veranderingen moest er ergens een slecht kapsel zijn. Hoewel sommigen dit kapsel misschien "avant-garde" noemen, is het duidelijk cultureel toe-eigenend en gewoon te veel. Deze look mist haar gebruikelijke artistieke touch, en het is overweldigend op haar kleine frame. Het lijkt erop dat haar haar net zoveel zou wegen als zij. Interessant genoeg hadden haar fans geen hekel aan deze look. Desondanks is het zeker een van haar minst flatterende kapsels.

1 Halsey

Halsey staat bekend om haar vaardigheden om de grenzen te verleggen. Haar nieuwste nummers So Good en Stay With Me zijn duidelijke voorbeelden van haar normdoorbrekende persoonlijkheid. Dit aspect zie je ook terug in de manier waarop ze zich uitdrukt in haar mode. Ze gebruikt haar haar vaak als een manier om een statement te maken, en dat leidt niet altijd tot een geweldig kapsel. Zoals je kunt zien, is dit ensemble van het rode buzz-cut-type haar niet vleiend. Het felle rood is op zijn best schokkend. Het is interessant dat ze voor dit kapsel geen trollen heeft gevangen. Het was eigenlijk best populair.

Aanbevolen: