Storage Wars kon de beweringen van Dave Hester dat de show nep was niet stoppen

Inhoudsopgave:

Storage Wars kon de beweringen van Dave Hester dat de show nep was niet stoppen
Storage Wars kon de beweringen van Dave Hester dat de show nep was niet stoppen
Anonim

Storage Wars heeft in de loop van de vele seizoenen een behoorlijk polariserende reputatie voor A&E. De show bracht fans aan het praten en in werkelijkheid had de cast de afgelopen jaren veel te zeggen als het gaat om momenten achter de schermen.

Barry Weiss was een grote ster, hoewel Brandi Passante misschien wel de meest populaire van het stel was. Wat Dave Hester betreft, hij was de voor de hand liggende slechterik op het scherm, maar daarbuiten was het ook niet gemakkelijk.

We kijken terug op de gedurfde beweringen van Hester en de rechtszaak tussen hemzelf en de show in 2013.

Dave Hester staat tegenwoordig op goede voet met opslagoorlogen

Dave Hester's optredens in Storage Wars zijn de afgelopen jaren zeldzaam geweest. Dit komt echter niet door spanning of iets dergelijks. Redenen variëren, waarbij Hester zijn eigen bedrijven runt buiten de show. Daarnaast had hij volgens Distractify de afgelopen jaren ook last van gezondheidscomplicaties.

Toch is Hester zijn liefde voor de realityshow niet vergeten. Hij noemde de onvoorspelbaarheid het grootste deel van Storage Wars en de belangrijkste reden waarom het zo'n hit werd.

"Iedereen wil meedoen aan de loterij. Shows zoals Hoarders kijken naar mensen met een ziekte of verslaving, maar we vertellen spannende moderne speurtochten. En je kunt dit zelf gaan proberen. Iedereen kan hierop bieden spullen. De mysterieuze inhoud van een prullenbak kan je een auto of een huis kopen of je comfortabel met pensioen sturen."

Ondanks dat het tegenwoordig rustiger wordt, was dat niet altijd het geval… Dave Hester had een polariserend beeld bij zowel de castleden als de crew die de show achter de schermen leidde.

Dave Hester sleepte opslagoorlogen voor de rechter omdat hij nep was nadat hij uit de show was ontslagen

Dave Hester stond vele seizoenen bekend als de schurk van Storage Wars in de A&E realityshow. Het werd echter lelijk toen de mogul de show nep noemde. "Na te hebben geklaagd over de vermeende fixatie aan producenten, zei Hester dat hij was ontslagen uit de succesvolle kabelserie, waarvoor hij $ 25.000 per aflevering zou verdienen voor elk van de 26 afleveringen van het vierde seizoen van de show," Hollywood Reporter verklaarde in de herfst van 2013.

Het zou allemaal leiden tot een rommelige situatie, die een rechtszaak met zich meebracht tegen Storage Wars van Hester, waarbij een schadevergoeding van $ 750.000 werd geëist.

A&E probeerde de zaak te seponeren voordat deze begon, maar die motie werd afgewezen: "De rechter concludeert dat de onrechtmatige beëindigingsvordering van Hester niet voortvloeit uit de rechten van de gedaagden op het eerste amendement, en als zodanig niet zal worden “In het contract van de eiser staat uitdrukkelijk dat gedaagden niet verplicht waren om eiseres op het programma te gebruiken gedurende de looptijd van hun overeenkomst. De eiser klaagt aan om geld terug te krijgen en niet om zichzelf in het programma te injecteren.”

De rechtszaak werd uiteindelijk een lange, die maanden aan de gang was. Tegen het einde ervan werd een overeenkomst gesloten tussen beide partijen.

De rechtszaak werd buiten de rechtbank beslecht

Uiteindelijk is de situatie buiten de rechtbank om tot een schikking gekomen. Er wordt aangenomen dat Dave Hester inderdaad werd beloond met een klein stukje en bovendien zou hij terugkeren naar de show.

Hester is lang niet de enige die de show de laatste jaren nep noemt - veel fans zijn het erover eens dat er achter de schermen op zijn minst een script moet worden gevolgd dat het organische gevoel wegneemt.

"Bevestigd. Ik bewerk reality-tv. Ze zijn meestal gescript en producenten bedenken voortdurend scenario's om drama te maken", verklaarde een fan na Hester's gewaagde beweringen op Reddit.

Fans hebben ook een aantal andere theorieën bedacht over waarom de show misschien niet echt is: "Mijn theorie is altijd geweest dat deze show is opgezet door opslagbedrijven, zodat dweebs die naar de show kijken, zullen proberen om niet-geclaimde aankopen te doen containers en geven de bedrijven hun geld. Het is ZEER twijfelachtig dat zoveel containers echt waardevolle dingen als deze bevatten. Ze zitten waarschijnlijk allemaal vol met rommel."

Nep of niet, de show bleek een grote hit te zijn en er worden tegenwoordig nog steeds afleveringen uitgebracht.

Aanbevolen: