The White Lotus Cast speelt ook een hoofdrol in deze producties

Inhoudsopgave:

The White Lotus Cast speelt ook een hoofdrol in deze producties
The White Lotus Cast speelt ook een hoofdrol in deze producties
Anonim

Het eerste seizoen van The White Lotus kwam uit in de zomer van 2021. De show van HBO was meteen een succes, kreeg lovende kritieken en ontving nu maar liefst 20 Emmy-nominaties. Fans werden verliefd op de sociale satire, gefascineerd door de ingewikkelde personages en verhaallijnen. De show speelt zich af in een fictief exclusief resort genaamd The White Lotus en volgt de tegenslagen van gasten en medewerkers in de loop van een transformatieve week. Hoewel The White Lotus in de kern een komedie is, is het psychologische karakter ook behoorlijk griezelig voor kijkers.

De cast van The White Lotus is in wezen perfect. De acteurs en actrices zijn ongelooflijk in hun rollen en zijn als zodanig erkend. Ze zijn fenomenaal en fans kunnen niet wachten op het tweede seizoen van de show. In de tussentijd zijn hier alle plaatsen waar kijkers de cast in andere producties kunnen zien.

8 Waar is Steve Zahn in geweest?

Steve Zahn is een van die acteurs die in alles heeft gezeten. Een tijdje in de vroege jaren 2000 was hij in wezen in elke tween-film als de vaderfiguur, zoals Diary of a Wimpy Kid. Van 2014 tot 2015 had hij een kort personage in de show Moderne familie. Hij speelde Ronnie LaFontaine, de nieuwe buurman van de familie Dunphy.

Zahn werd onlangs gezien als de hoofdrolspeler van de 2020-tv-show The Healing Powers of Dude. Zahn zal ook te zien zijn in de komende film Your Place or Mine.

7 Wie is Jake Lacy?

Acteur Jake Lacy heeft in meer producties gespeeld dan kijkers beseffen. Fans herinneren zich misschien zijn vaste rol in de serie in de populaire sitcom The Office, waarin hij een stagiaire speelde bij het papierbedrijf. In de show Girls speelde Lacy Fran Parker. Hij was ook in I'm Dying Up Here als de rol van Nick Beverly.

Lacy heeft door de jaren heen ook in veel hitfilms gespeeld. Hij speelde Forde in de film Miss Sloane, met Jessica Chastain in de hoofdrol. Lacy voegde zich ook bij Dwayne 'The Rock' Johnson in Rampage als de rol van Brett Wyden.

6 Natasha Rothwell schreef voor Saturday Night Live

Natasha Rothwell is een gerenommeerde komiek, schrijfster en actrice. Ze heeft stemacteren gedaan voor veel kindershows, waaronder Duck Tales en de aankomende Baby Shark's Big Show! Rothwell was vier jaar lang executive story editor voor Insecure, terwijl hij ook afleveringen schreef en in de show speelde als Kelli Prenny. Fans herkennen haar misschien ook van haar gastplek in Brooklyn 99 in 2018.

Natasha Rothwell schreef vooral voor Saturday Night Live. De populaire comedyshow is, ondanks de rare regels die aan de castleden worden opgelegd, zeer geliefd en wordt al vaker vertoond. lucht voor decennia. Veel komieken beginnen daadwerkelijk aan de show. Rothwell wordt gecrediteerd met het schrijven van 21 afleveringen van de iconische sketchshow.

5 Murray Bartlett In Netflix's Tales Of The City

Murray Bartlett is een Australische acteur. Onlangs speelde hij Michael 'Mouse' Tolliver in Netflix's revival van Tales of the City, en hij speelde in de show Physical als Vinnie Green. Van 2014 tot 2015 maakte Bartlett deel uit van de cast van de show Looking, waarin hij Dom Basaluzzo speelde. Binnenkort kunnen fans Bartlett zien in de komende serie The Last Of Us, waar hij Frank zal spelen.

The White Lotus was niet de eerste keer dat Bartlett samenwerkte met costar Connie Britton. In 2017 trad Bartlett zelfs kort toe tot Britton's show Nashville. Hij speelde Jakob Fine en wordt gecrediteerd voor twee afleveringen.

4 Zal Jennifer Coolidge in Legally Blonde 3 zitten?

Jennifer Coolidge heeft door de jaren heen vele hysterische rollen gespeeld. Fans zullen zich de komische actrice herinneren van haar hilarische gastrol als Amanda Buffamonteezi in Friends in 2003. Coolidge maakte deel uit van de cast van de film Promising Young Women en speelde vier seizoenen lang een hoofdrol in de show 2 Broke Girls.

Misschien het meest ironisch, Coolidge maakte deel uit van Reese Witherspoon's Legally Blonde. Ze speelde Paulette Parcelle in de eerste twee delen van de franchise. Legally Blonde 3 zal in 2023 in de bioscoop verschijnen en fans zijn verheugd te weten dat Coolidge terugkeert voor de rol.

3 Percy Jackson maakte van Alexandra Daddario een ster

Alexandra Daddario maakte haar acteerdebuut in de soapserie All My Children, waar ze Lauri Lewis speelde. Haar grote doorbraak kwam echter pas in 2010. Daddario kreeg de rol van Annabeth in Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief, dat gebaseerd was op de boekenreeks voor jonge volwassenen. Hoewel de franchise na slechts twee films eindigde, is Daddario sindsdien een ster geweest.

Daddario heeft in verschillende blockbuster-films gespeeld, met name die met Dwayne 'The Rock' JohnsonZe speelde de dochter van Johnson in San Andreas en voegde zich later bij hem en Zac Efron in Baywatch. Daddario was ook te zien in veel populaire tv-shows, waaronder American Horror Story, Parenthood en Why Woman Kill.

2 Sydney Sweeney is genomineerd voor twee Emmy's

Sydney Sweeney is het gesprek van Hollywood sinds ze werd gecast in HBO's Euphoria. Haar doorbraakrol kwam eigenlijk een jaar voor Euphoria toen fans haar zagen als Eden Spencer in The Handmaid's Tale. Ze speelde ook Snake in de film Once Upon a Time… In Hollywood.

Sweeneys rol in Euphoria is al vanaf het begin een favoriet bij de fans. Ze speelt Cassie Howard en fans op sociale media hebben echt te maken met de manische huidverzorgingsroutine van haar personage in seizoen 2. Sweeny is dit jaar genomineerd voor twee Emmy's voor haar rollen in Euphoria en The White Lotus.

1 Connie Britton speelde in Nashville

Door de jaren heen was Connie Britton de hoofdrolspeler in tal van tv-shows. In de tv-show Friday Night Lights speelde Britton als Tami Taylor. Ze speelde ook Vivian in het eerste seizoen van American Horror Story en keerde in 2018 terug om de rol voor één aflevering opnieuw te spelen. Ze leidde de cast van Dirty John als Debra Newell en voegde zich onlangs bij de cast van 9-1-1 als Abby Clark. Britton speelde een belangrijke rol in de met een Oscar bekroonde film Promising Young Women als Dean Walker.

Van 2012 tot 2018 speelde Connie Britton in de hitshow Nashville. Ze speelde Rayna Jaymes, een countryzangeres die worstelt met veroudering en het verliezen van bekendheid aan opkomende artiesten. Britton deed haar eigen zang voor de show, net zoals de meeste cast deed.

Aanbevolen: