Tamara Smart Stars in de Resident Evil-serie van Netflix, maar ze was ook in deze producties

Inhoudsopgave:

Tamara Smart Stars in de Resident Evil-serie van Netflix, maar ze was ook in deze producties
Tamara Smart Stars in de Resident Evil-serie van Netflix, maar ze was ook in deze producties
Anonim

De Resident Evil live action-serie is gearriveerd op Netflix en heeft sindsdien Stranger Things onttroond als de nummer 1-serie op het streamingplatform. De show volgt het mysterieuze bestaan van de twee-eiige tweeling Jade en Billie Wesker, verwekt door een gekloonde Albert Wesker (Lance Reddick). Bijna drie decennia na de ontdekking van het T-virus onthult een uitbraak de duistere geheimen van de corrupte Umbrella Corporation.

De acteurs die de jonge Wesker-tweeling spelen, zijn niet nieuw in de industrie. Siena Agudong, die Billie Wesker speelt, speelde in tv-shows als Raven's Home en Hawaii Five-0, maar ze is ook te zien in films als F9: The Fast Saga en Disney's Upside-Down Magic. Ook Tamara Smart, die de rol van de jonge Jade Wesker op zich nam, heeft een indrukwekkend cv. De Engelse actrice is in een aantal interessante projecten verschenen. Ze heeft gewerkt met Judi Dench, Game of Thrones-acteur Bella Ramsey, Tom Felton van Harry Potter roem en Pose-ster Indya Moore. Hier is een lijst met optredens van Tamara Smart door de jaren heen.

8 Tamara Smart was in Ben je bang in het donker?

Louise Fulci wordt gespeeld door Tamara Smart in Are You Afraid Of The Dark. De show is een nieuw leven ingeblazen anthologiereeks die de verschillende hoofdstukken van de Midnight Society volgt, een groep tieners die om middernacht samenkomen om enge verhalen te vertellen, zoals het Carnival of Doom, Curse of the Shadows en Ghost Island. Louise Fulci is een vijfhoekster in het openingsseizoen.

7 Tamara Smart verscheen in harde zon

In een pre-apocalyptische misdaadwereld moeten rechercheurs Charlie Hicks en Elaine Renko ondanks hun tegengestelde standpunten samenwerken. In de miniserie van 2018 speelt Tamara Smart Hailey Hicks, de dochter van Charlie Hicks, een familieman en toegewijde officier, hoewel extreem corrupt. Renko is vanuit moreel oogpunt het tegenovergestelde van Hicks; ondanks het wantrouwen moeten de twee samenwerken als ze het einde van de wereld willen overleven.

6 Tamara Smart speelde in The Worst Witch

Tamara Smart is geen onbekende in de wereld van het bovennatuurlijke. In The Worst Witch speelt ze Enid Nightshade, een heks en een student aan Cackle's Academy. Haar ouders worden beschouwd als popsterren in de heksenwereld. Enid wordt beschouwd als een grappenmaker en is beste vrienden met Mildred Hubble (Bella Ramsey) en Maud Moonshine (Meibh Campbell, Megan Hughes).

Ze maakt haar debuut wanneer ze wordt overgeplaatst naar Cackle's Academy en Mildred "de ergste heks" wordt toegewezen om voor haar te zorgen, tot ergernis van plaatsvervangend directrice Miss Hardbroom, die Mildred veracht.

5 Tamara Smart zat in Disney's Artemis Fowl

Tamara Smart, die de rol van Juliet Butler op zich neemt, is de nicht van Artemis Fowls lijfwacht Domovoi Butler. Ze woont bij hem in Fowl Manor en wordt net als haar oom opgeleid tot lijfwacht. Artemis Fowl, gespeeld door Ferdia Shaw, is een jong crimineel wonderkind dat op jacht gaat naar een geheim genootschap van feeën om zijn vermiste vader te vinden.

4 Tamara Smart was de hoofdrolspeler in de gids van een babysitter voor het jagen op monsters

Tamara Smart is Kelly Ferguson in A Babysitter's Guide To Monster Hunting. Het is het verhaal van een babysitter die op een missie gaat om een kind te redden dat is ontvoerd door monsters. Kelly Ferguson, een tienergenie die gelooft dat ze ooit een buitenaards wezen heeft ontmoet, wordt gepest vanwege haar geloof. Smart speelde in de film samen met Tom Felton, Oona Laurence en meer sterren.

3 Wat volgt er voor Tamara Smart?

Tamara Smart heeft tot nu toe een heel goed jaar. Op het moment van schrijven is Resident Evil de nummer één show in de V. S. S. op Netflix. Smart zal te zien zijn op Wendell en Wild, waarvoor ze de stem heeft geuit voor een personage genaamd Siobhan. Wendell & Wild, gebaseerd op het niet-gepubliceerde boek van Selick en Clay McLeod Chapman, is een opkomende Amerikaanse stop-motion geanimeerde donkere fantasy-komedie-horrorfilm geregisseerd door Henry Selick. De film is momenteel in postproductie en staat gepland voor een release in oktober 2022 op Netflix.

2 Wat is het vermogen van Tamara Smart?

Ondanks dat ze zich in de vroege stadia van haar carrière bevindt, heeft de actrice een behoorlijk vermogen opgebouwd. Tamara Smart, die momenteel 16 jaar oud is, heeft volgens celebsmonney een geschat vermogen van $ 100.000 tot een miljoen dollar. Smart heeft haar groeiende rijkdom verdiend met haar ontluikende acteercarrière en modellenwerk.

1 Wat u moet weten over Tamara Smart

Tamara Smart modelleerde voor het kledingbedrijf New Look, evenals voor Marks & Spencers. Ze trad ook op in het plaatselijke theater voordat ze haar eerste rol op tv kreeg. De Resident Evil-ster maakte deel uit van de Razzamataz Barnet Theatre School. Ze staat bekend om haar verschijning in fantasiefilms/shows en is een liefhebber van het genre, Harry Potter is haar favoriete film aller tijden. Tamara is een turnster die ook graag danst, schoonheidslooks creëert en huidverzorgings- en haarproducten uitprobeert, die ze op haar Instagram-account deelt met meer dan honderdduizend volgers.

Aanbevolen: