Kim Kardashian is net zo geobsedeerd door Johnny Depp als de rest van ons

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian is net zo geobsedeerd door Johnny Depp als de rest van ons
Kim Kardashian is net zo geobsedeerd door Johnny Depp als de rest van ons
Anonim

Johnny Depp kreeg een overweldigende hoeveelheid steun van zijn schare fans tijdens zijn rechtszaak wegens laster tegen ex-vrouw Amber Heard.

Veel beroemdheden spraken zich ook uit ter verdediging van de acteur. Onlangs was Kim Kardashian een beroemd gezicht dat toegaf een grote fan van Johnny Depp te zijn. In een nieuw interview gaf de realityster toe dat ze in haar jeugd enorm verliefd was op de acteur.

Johnny was een van Kims eerste verliefdheden

Kims jeugd viel samen met het hoogtepunt van Johnny's vroege succes. Ze was pas 4 jaar oud toen Johnny's eerste film, de cultklassieker Nightmare on Elm Street, in 1984 debuteerde. Hij was pas 21. Een paar jaar later kreeg Johnny zijn doorbraakrol in 21 Jump Street, die hij speelde van 1987 tot 1990. Hij maakte tientallen films in de jaren '90.

Toen ze opgroeide, gaf Kim toe dat Johnny haar verliefdheid was. "Ik was geobsedeerd door Johnny Depp toen ik een tiener was", vertelde Kim aan Australia's Daily Life.

Kim geeft toe dat Johnny haar type is

Kim sprak verder over Johnny's knappe uiterlijk en gaf toe dat ze erg op hem viel.

"Ik dacht dat hij zo heet was. Hij was beeldschoon en had die bad-boy streak - vooral toen hij met Winona Ryder en daarna Kate Moss was," vervolgde ze. "Ik hield ervan om naar koppels te kijken en me af te vragen wat het was dat wat hen tot elkaar aantrok.”

Ze voegde eraan toe: "Ik ging over het algemeen niet voor slechte jongens en ik ging nooit voor feestjongens, maar voelde me fysiek zeker tot Johnny Depp aangetrokken."

Kim wordt serieus met haar vriend Pete Davidson

Kim heeft misschien ooit een oogje gehad op Johnny Depp, maar de realityster is duidelijk verliefd op haar huidige vriend Pete Davidson. Ze begonnen vorig jaar te daten nadat ze elkaar hadden ontmoet op Saturday Night Live.

Vorige maand onthulde een bron dat het stel overweegt samen te gaan wonen. “Hun relatie blijft groeien. Ze zijn erg veilig met hun relatie en praten over toekomstplannen en gaan samenwonen”, vertelde de bron aan Us Weekly.

Kim deelt vier kinderen met haar ex-man Kanye West, die Pete eerder op sociale media afkeurde, naast kritiek op Kims opvoeding en beweerde dat hij haar terug zou winnen.

Hoewel de oprichter van SKIMS eerder heeft gezegd dat ze klaar is met het krijgen van kinderen, drong Pete er onlangs op aan om in de toekomst een gezin te willen, wat speculatie aanwakkerde dat de twee ooit zelf kinderen zouden kunnen krijgen. “Mijn favoriete ding ooit, dat ik nog moet bereiken, ik wil een kind hebben. Dat is net mijn droom, 'zei Pete. “Het is zo van, super oubollig, [maar] het zou zo leuk zijn. Kleed de kleine kerel aan. Het is gewoon alsof ik zo opgewonden ben voor dat hoofdstuk."

Aanbevolen: