Zack Snyder's Justice League': fans zijn geobsedeerd door Jared Leto's eerste blik als joker

Inhoudsopgave:

Zack Snyder's Justice League': fans zijn geobsedeerd door Jared Leto's eerste blik als joker
Zack Snyder's Justice League': fans zijn geobsedeerd door Jared Leto's eerste blik als joker
Anonim

Zack Snyder's Justice League is al een van de meest verwachte DC-films aller tijden geworden!

Nadat Jared Leto zijn methode van acteren in The Suicide Squad een beetje te ver had doorgevoerd, wist Zack Snyder dat hij het personage moest transformeren voor zijn versie van Justice League.

Fans hebben hoop op de nieuwe Joker

De eerste blik heeft hoop gegeven in de harten van DC-fans, die hadden gewacht om te zien dat Jared Leto het personage serieus zou nemen.

Jaren nadat Leto's vertolking met terugslag werd ontvangen, ontroerde Joaquin Phoenix DC-fans met zijn onvergetelijke optreden van de Joker en werd hij de tweede acteur in de geschiedenis die een Academy Award won voor het spelen van het personage. Dat is extra druk voor Jared Leto, nu hij is toegetreden tot de cast van Zack Snyder's Justice League!

Fans lijken deze keer aan Leto's kant te staan en hebben de taak op zich genomen om ervoor te zorgen dat de acteur een goed humeur heeft door hem liefde te sturen!

"Ik weet gewoon dat DC ons al te lang misbruikt!" schreef @Jicanwin, die onder de indruk was van Jared Leto's nieuwe look als de Joker.

"Ik heb nooit een probleem gehad met het uiterlijk [Joker's] sinds ik de theatrale versie van de zelfmoordploeg zag, ik wilde gewoon meer", schreef @darincc87. Ze voegden eraan toe: "De foto's van vandaag hebben me nog meer gehyped."

Zonder tatoeages en piercings lijkt de regisseur een serieuze toon voor Joker te hebben aangehouden. Fans waarderen het langere haar van het personage en de onheilspellende gezichtsverf in tegenstelling tot de versie van The Suicide Squad, waar Joker een gepolijst, smaragdgroen ondersneden kapsel droeg, meer tatoeages dan men kan tellen en een ongelooflijk misleidend kostuum.

"Gek hoe het 13 jaar geleden is dat Batman en Joker een betekenisvolle scène samen op film hebben gedeeld. Nu zullen fans eindelijk Ben Affleck en Jared Leto krijgen", deelde @SherazFarooqi_

Joker en Batman zullen elkaar ontmoeten in een "droomsequentie", zoals onthuld door Vanity Fair. De aankondiging vermeldde ook dat Joker zal worden gezien met een kogelvrij vest versierd met de insignes van wetshandhavers die hij heeft neergehaald. Snyder noemde ze de "trofeeën" van de superschurk.

Zack Snyder's Justice League verschijnt op 18 maart op HBO Max.

Aanbevolen: