Twitter beschuldigt prins Harry en Meghan Markle voor het maken van een 9/11-toewijding om hun populariteit te vergroten

Twitter beschuldigt prins Harry en Meghan Markle voor het maken van een 9/11-toewijding om hun populariteit te vergroten
Twitter beschuldigt prins Harry en Meghan Markle voor het maken van een 9/11-toewijding om hun populariteit te vergroten
Anonim

Talloze mensen hebben hulde gebracht aan de slachtoffers van 9/11 na de 20e verjaardag van de tragische gebeurtenissen. Prins Harry en Meghan Markle hebben ook hulde gebracht door de website van Archewell te veranderen in de namen van de slachtoffers die op 11 september 2001 het leven lieten. Hoewel dit misschien een aardig gebaar lijkt, voelt Twitter dat er een andere agenda kan zijn voor dit eerbetoon.

Na dit eerbetoon uitten Twitter-gebruikers hun woede en beschuldigden hen ervan deze dag te gebruiken als een middel om in de schijnwerpers te staan en meer publiciteit te krijgen. Sommigen hebben hen er ook van beschuldigd verwaand te zijn, waarbij een gebruiker tweette: "ze moeten stil zijn en stoppen met alles over zichzelf te maken."

Sommige gebruikers zeiden ook dat wat ze deden aardig was, en dat het vandaag niet om hen gaat, maar om de slachtoffers van 9/11. Een gebruiker reageerde op het bericht en de opmerkingen door te tweeten: "Op dit moment laten we de familieleden van degenen die die dag stierven hun naam lezen. Ze doen dit elk jaar. Vandaag gaat het daarover."

De Archewell-website heeft meestal meerdere webpagina's en manieren om op de hoogte te blijven van hun projecten. De website van vandaag bevat echter één pagina en toont de namen van alle slachtoffers die zijn omgekomen bij de aanslagen van 11 september. Bovenaan staat "In Memorium", volgend op "11 september 2001."

Andere leden van de familie die hulde brachten aan de slachtoffers, zijn onder meer koningin Elizabeth II. Het Twitter-account van de koninklijke familie plaatste later een foto van een verklaring van de koningin, die zei: "Mijn bezoek aan de site van het World Trade Center in 2010 staat in mijn geheugen gegrift. Het herinnert me eraan dat als we die van velen eren, naties, geloofsovertuigingen en achtergronden die hun leven hebben verloren, brengen we ook hulde aan de veerkracht en vastberadenheid van de gemeenschappen die zich hebben verenigd om opnieuw op te bouwen."

Zowel prins Harry als Markle zijn geen onbekenden voor de roddelbladen. Beiden hebben het afgelopen jaar haat ontvangen van fans, die groeide na hun controversiële interview met Oprah Winfrey. Nadat het paar echter prins William en Kate Middleton "privé feliciteerde" met hun tiende huwelijksverjaardag, vertelde een koninklijke expert in april 2021 aan The Sun: "Alles wat ze doen, hebben ze nodig om er een publiciteitsstunt van te maken. Hun keuze was om het privé te sturen, maar iedereen moet weten hoe goed ze zijn door het te publiceren via hun enorme PR-groep mensen."

Er waren meerdere evenementen gepland in het hele land om de levens te eren die verloren waren gegaan in 9/11. De ceremonie in New York omvatte gasten zoals president Joe Biden, Bill Clinton en een optreden van Bruce Springsteen. Prins Harry en Markle waren niet aanwezig. Op het moment van deze publicatie hebben de twee nog geen commentaar gegeven op hun gedachten over vandaag.

Aanbevolen: