10 Beroemdheden die hebben gesproken tegen en het Covid-19-vaccin niet hebben genomen

Inhoudsopgave:

10 Beroemdheden die hebben gesproken tegen en het Covid-19-vaccin niet hebben genomen
10 Beroemdheden die hebben gesproken tegen en het Covid-19-vaccin niet hebben genomen
Anonim

De strijd tegen COVID-19 is nog steeds aan de gang, zelfs na meer dan een jaar sinds de eerste verschijning in de wereld. Omdat veel wetenschappers en medische experts zich hebben verzameld om een vaccin te ontwikkelen dat de verspreiding van deze ziekte kan helpen voorkomen, zijn velen ook tegen het gebruik ervan. Hoewel de regering zich inspant om eventuele misvattingen over de vaccins uit de wereld te helpen, blijven sommige van deze beroemdheden onvermurwbaar in hun weigering van de vaccinatie. Bekijk de lijst van deze beroemdheden die tot op de dag van vandaag nog steeds het COVID-19-vaccin weigeren.

10 Nicki Minaj

De zanger-rapper Nicki Minaj was het gesprek van de sociale media nadat ze een tweet had gepost over het niet bijwonen van het beroemde Met Gala vanwege de vaccinatievereisten. Ze voegde er zelfs aan toe dat haar neef het vaccin niet ook zal krijgen omdat zijn vriend het kreeg en impotent werd, waardoor zijn huwelijk werd afgeblazen. Dat gezegd hebbende, beweerde Nicki dat ze haar eigen onderzoek naar het vaccin deed voordat ze het kreeg, omdat ze zich misschien moet laten vaccineren om weer op tournee te gaan.

9 Doutzen Kroes

In een lange Instagram-post van model Doutzen Kroes, samen met haar selfie-foto, gaf ze haar mening over het niet krijgen van het vaccin tegen Covid-19. Ze zei dat ze niet gedwongen zal worden om de injectie te nemen, noch gedwongen zal worden om haar gezondheid te bewijzen om deel te nemen aan de samenleving. Hoewel het gemengde reacties van mensen ontving, kwam haar co-model Gisele Bündchen haar te hulp door te zeggen dat ze de haat tegen het model niet kan geloven, alleen maar omdat ze haar gevoelens uitte. Net als Nicki Minaj beweert Kroes ook dat ze haar eigen onderzoek doet terwijl ze op zoek is naar alternatieven.

8 Rob Schneider

"Gewoon nee zeggen" is het advies dat komiek-acteur Rob Schneider heeft voor haar volgers op tweeter. Schneider is geen onbekende in het duidelijk maken van zijn uitspraken in deze tijd van pandemie. Zijn reeks tweets heeft zijn onvermurwbare standpunt kenbaar gemaakt tegen het nemen van de vaccininjectie en heeft links geplaatst naar artikelen die de effectiviteit van deze vaccins afschrikken. De komiek ging ook ver door te zeggen dat Covid-19-vaccins deel uitmaakten van een politieke samenzwering. Schneider ontving een enorme hoeveelheid reacties van zijn volgers en meer dan duizend retweets die zijn gevoelens deelden, maar sommige mensen vinden het nogal ongebruikelijk.

7 Offset

In een interview met TMZ uitte Migo-lid Offset zijn scepsis bij het nemen van de Covid-19-opname door te zeggen: "hij vertrouwde het niet". Hij ging verder met het citeren van een foto van deelnemers die leden onder de gevolgen van het Pfizer-vaccinonderzoek. Daarna vervolgde hij met de stelling dat hij geen proefpop wil zijn. De foto is echter niet echt van de huidige vaccinproef en de gezichtsverlamming die de deelnemers ondervonden, leek niet door het vaccin te worden veroorzaakt.

6 Anwar Hadid

Anwar Hadid was het onderwerp van kritiek geweest nadat een fan hem in zijn Instagram-verhaal had gevraagd of hij het Covid-19-vaccin zou nemen. Het jonge model ex-vriendje van Dua Lipa antwoordde met "absoluut niet" waardoor fans hem uitriepen. Als iemand bij wie de ziekte van Lyme is vastgesteld, net als zijn moeder en zus, loopt Hadid meer risico om het virus op te lopen dan anderen. In een andere verklaring die hij aflegde, verduidelijkte hij dat hij niet anti-vaxx is. Hij wilde alleen maar verder leren over de vele manieren waarop hij zichzelf en anderen kon beschermen. Hadid voegde er ook aan toe dat het nooit zijn bedoeling was iemand te beledigen en dat hij alle frontliners en medische hulpverleners die tijdens de pandemie hebben gediend, dankbaar was.

5 Evangeline Lily

De ster van de Marvel-film Ant-Man and the Wasp, Evangeline Lily, heeft haar aanwezigheid bij de rally bevestigd ter ondersteuning van "lichamelijke soevereiniteit" - een protest tegen COVID-19-vaccinmandaten. Via een Instagram-post van de actrice deelde Lily een foto van het protest buiten het Lincoln Memorial in Washington, D. C., inclusief foto's van borden met de tekst "Vaxxed Democrat for Medical Freedom", "Nurses for Vaxx Choice" en "Feds voor medische vrijheid." Lily schreef in haar bijschrift dat ze vindt dat niemand ooit gedwongen zou mogen worden om iets tegen hun wil in hun lichaam te injecteren, onder de voorwaarden die ze verder stelde. Lily eindigde haar verklaring door te zeggen dat ze vóór COVID was, en dat ze vandaag nog steeds pro-choice is.

4 Letitia Wright

De Marvel-actrice Leticia Wright, die de rol van Shuri speelt, kreeg het label anti-vaxx nadat ze een video op Twitter had gedeeld waarin de oprichter van het christelijke ministerie, Tomi Arayomi, onbewezen beweringen deed over de gevaren van Covid-vaccins. Wright heeft de post sindsdien al verwijderd, maar in reactie op de terugslag schreef ze dat niet bevestigend aan populaire meningen, maar vragen stellen en zelf nadenken … je wordt geannuleerd. In een vervolgtweet voegde ze eraan toe dat het niet haar bedoeling was om iemand pijn te doen, maar om haar bezorgdheid te uiten over wat het vaccin bevat en wat mensen in hun lichaam stoppen.

3 Kyrie Irving

Brooklyn Nets-bewaker Kyrie Irving miste de eerste twee maanden van het NBA-seizoen vanwege zijn vaste overtuiging om zich niet te laten vaccineren. En vanwege Covid-19-mandaten in New York City met betrekking tot openbare arena's, is het Irving niet toegestaan om in thuiswedstrijden te spelen. positie van hun team in het spel, Irving maakte duidelijk dat hij het niet gaat doen. De bewaker van Nets kon alleen in wegwedstrijden spelen totdat de burgemeester van New York, Eric Adams, de vaccinatievereiste voor professionele atleten en artiesten afschafte.

2 Chet Hanks

Beide ouders van de Amerikaanse acteur en muzikant Chet Hanks bleken aan het begin van de pandemie COVID-19 te hebben opgelopen, maar de zoon van Tom Hanks en Rita Wilson heeft iets te zeggen over deze ziekte. In zijn reeks Instagram-video's deed Hanks aanvankelijk alsof hij volgers aanmoedigde om zich te laten vaccineren en begon toen te razen over hoe hij het niet had. Hij noemde het coronavirus "de griep" en beloofde dat hij zich niet zou laten vaccineren.

1 Matthew McConaughey

Hoewel hij en zijn vrouw zijn gevaccineerd, is Matthew McConaughey nog steeds sceptisch als het gaat om het verplicht stellen van vaccinatie voor de kinderen. McConaughey, die overweegt om gouverneur van Texas te worden, heeft sindsdien zijn standpunt verduidelijkt dat hoewel hij de wetenschappers vertrouwt, hij het nog niet voor jongere kinderen kan opleggen omdat hij meer informatie wil. Als het op mandaten aankomt, gelooft de heer McConaughey dat er een eenvoudigere manier had kunnen zijn.

Aanbevolen: