Kanye West ha alt uit naar beroemdheden die hem privé een bericht hebben gestuurd tegen North, 8, op Tik Tok

Inhoudsopgave:

Kanye West ha alt uit naar beroemdheden die hem privé een bericht hebben gestuurd tegen North, 8, op Tik Tok
Kanye West ha alt uit naar beroemdheden die hem privé een bericht hebben gestuurd tegen North, 8, op Tik Tok
Anonim

Kanye West roept zijn beroemde vrienden op omdat ze achter de schermen hebben afgesproken dat zijn dochter North, 8, niet op TikTok zou moeten zijn. De rapper bedankte de rechtse commentator Candace Owens omdat hij de enige "opmerkelijke" figuur is die publieke steun heeft getoond.

De conservatieve auteur tweette namens Kanye vrijdagmiddag en zei: "Er is geen 8-jarige in de wereld die sociale media nodig heeft. Ga op kleur."

West en zijn vervreemde vrouw Kim Kardashian raakten vorige week in een woordenstrijd verwikkeld over het gebruik van sociale media van hun oudste kind. De 44-jarige vader van vier kinderen plaatste een tweet van Owens die vrijdag had gepost ter ondersteuning van het besluit van de Grammy-winnaar om zijn kind van sociale media te houden.

Kanye West beschimpte vrienden die hem sms'en

"BEDANKT CANDACE DAT U DE ENIGE OPMERKELIJKE PERSOON BENT DIE OVER DIT PROBLEEM SPREEKT", begon Kanye zijn bijschrift in hoofdletters in een Instagram-bericht dat zaterdag werd gedeeld. "ER ZIJN VEEL BEROEMDHEDEN DIE BANG OM IETS IN HET OPENBAAR TE ZEGGEN, MAAR ZE ZULLEN MIJ IN PRIVÉ SPORTEN EN ZEGGEN DAT ZE AAN MIJN KANT ZIJN. IK ZAL NIET LANGER MIJN HAND DOOR EEN BLENDER OM MIJN KINDEREN TE Knuffelen."

Kanye West Noordwest Kim Kardashian
Kanye West Noordwest Kim Kardashian

Kanye West heeft onthuld dat hij zijn kinderen naar Chicago wil brengen

Kanye ging zaterdag naar zijn Instagram en plaatste een foto met zijn overleden moeder, Donda West, met de woorden "Je hebt een engel nodig om over je te waken" erop geschreven. Hij onderschrift van de post: "IK WIL MIJN KINDEREN NAAR MIJN HUISSTAD CHICAGO BRENGEN OM MIJN BASKETBALTEAM VOOR 7 DUIZEND MENSEN TE ZIEN EN KIM STOPT DAT HOE IS DIT GEZAMENLIJKE BEWAKING?"

"MIJN MOEDER nam me mee naar CHICAGO TOEN IK 3 WAS EN VERTELDE MIJN VADER ALS HIJ NAAR CHICAGO KWAM, DAT HIJ MIJ NOOIT MEER ZOU ZIEN, DUS IK KOOP HET HUIS NAAST DE DEUR. IK DROOM VAN EEN WERELD WAAR VADER'S NOG HELDEN KUNNEN ZIJN."

Kim Kardashian en Kanye West hadden een openbare spat online

Vrijdag kregen Kim Kardashian en Kanye West op sociale media ruzie over haar gezamenlijke TikTok met hun oudste dochter, North. Ye deelde een foto van North, acht, op Instagram met de vraag in het bijschrift: "Aangezien dit mijn eerste scheiding is, moet ik weten wat ik moet doen als mijn dochter tegen mijn wil op TikTok wordt gezet?"

Kanye West beschuldigde Kim Kardashian van 'ontvoering'

Uren later sloeg Kim terug op haar Instagram, waarbij ze Kanye's "constante aanvallen" op haar afsloeg en hem beschuldigde van het veroorzaken van "pijn" bij hun familie in een lange verklaring, waarin ze zichzelf de "hoofdverzorger" noemde.

Kanye reageerde vervolgens opnieuw en gebruikte Kim's verklaring in een nieuwe Instagram-post. Hij onderschreef het bericht: "Wat bedoel je met hoofdaanbieder? Amerika zag je proberen mijn dochter te ontvoeren op haar verjaardag door het adres niet op te geven."

Hij vervolgde boos: "Je hebt me binnenshuis beveiligd om met mijn zoon te spelen en beschuldigde me toen van diefstal. Ik moest een drugstest doen na het feest in Chicago omdat je me ervan beschuldigde drugs te gebruiken. Tracy Romulus stop met het manipuleren van Kim om zo te zijn."

Tracy Romulus is de Chief Financial Officer van Kim Kardashian West Brands en een goede vriend van de Hulu-realityster.

Kim Kardashian noemde de post van Kanye 'kwetsend'

Afbeelding van Kim Kardashian, Kanye West en hun kinderen
Afbeelding van Kim Kardashian, Kanye West en hun kinderen

In Kim's lange reactie op Kanye's eerste bericht, schreef ze: "Kanye's constante aanvallen op mij in interviews en sociale media is eigenlijk pijnlijker dan welke TikTok North ook zou kunnen veroorzaken. Als de ouder die de belangrijkste leverancier en verzorger is voor onze kinderen, ik doe mijn best om onze dochter te beschermen en haar tegelijkertijd haar creativiteit te laten uiten in het medium dat ze wenst met toezicht van een volwassene - omdat het haar geluk brengt."

Kardashian is momenteel aan het daten met komiek Pete Davidson, terwijl West met actrice Julia Fox aan het daten is.

Aanbevolen: