Waarom Jennifer Aniston 15 jaar lang niet met haar moeder heeft gesproken

Inhoudsopgave:

Waarom Jennifer Aniston 15 jaar lang niet met haar moeder heeft gesproken
Waarom Jennifer Aniston 15 jaar lang niet met haar moeder heeft gesproken
Anonim

Het onderwerp moederschap heeft altijd het potentieel gehad om prikkelbaar te worden wat Jennifer Aniston betreft. Op 53-jarige leeftijd moet de Friends-actrice nog moeder worden, iets wat vaak vragen heeft opgeroepen van fans en verschillende perskanalen.

Van haar kant heeft Aniston constant geweigerd om vragen te beantwoorden over waarom ze de beslissing nam om geen kinderen te krijgen. Terecht beschouwt ze het als een persoonlijke kwestie die niemand mag onthullen of beoordelen.

Na haar romantische film The Switch uit 2010, kreeg Aniston kritiek omdat ze zogenaamd promootte wat sommigen beschouwden als niet-traditionele familiewaarden. Een van degenen die dit soort oordeel uitsprak was de conservatieve omroeper Billy O'Reilly, hoewel de actrice hem berispte met een opmerking over hoe ouderwets zijn opvattingen waren.

"Het punt van de film is wat het is dat familie definieert? Het is niet noodzakelijk de traditionele moeder, vader, twee kinderen en een hond genaamd Spot," zei ze destijds.

Anistons vooruitstrevende perspectief is waarschijnlijk beïnvloed door haar eigen familieachtergrond, aangezien ze ongeveer anderhalf decennium lang van haar moeder was vervreemd.

Jennifer Aniston's familieachtergrond

Jennifer Aniston werd geboren in een familie van acteurs. Haar beide ouders waren bekende schermartiesten, met haar vader John vooral bekend door het spelen van het personage Victor Kiriakis in de NBC-soap, Days of Our Lives. Hij speelde ook in andere opmerkelijke producties, zoals The West Wing, Gilmore Girls en Star Trek: Voyager.

Aniston's moeder stond bekend als Nancy Maryanne Dow, en ook zij slaagde erin een behoorlijke acteercarrière op te bouwen. Het grootste deel van haar schermwerk dateert uit de jaren zestig, toen ze verscheen in shows als The Beverley Hillbillies, The Wild Wild West en de film The Ice House. Ze keerde terug naar acteren op het grote scherm in 2004, toen ze de hoofdrol speelde in een familiedrama met de titel Pure.

Gezien het carrièrepad van haar ouders, werd Aniston niet verwonderlijk geboren in Los Angeles, Californië, waar vooral haar vader een gevestigde Hollywood-ster was. Ze heeft onthuld dat, ondanks hun dagelijkse baan, haar ouders haar als kind vaak ontmoedigden om televisie te kijken.

Aniston heeft twee stiefbroers - John T. 'Jack' Melick Jr. en Alexander Aniston - één uit elk van de andere relaties van haar ouders.

Wat is er gebeurd tussen de ouders van Jennifer Aniston?

John Aniston en Nancy Dow ontmoetten elkaar voor het eerst in 1964. Op 11 december van het jaar daarop trouwden ze. Jennifer, hun enige kind samen - werd ongeveer drie jaar later geboren, op 11 februari 1969. In hetzelfde jaar belandde John zijn beroemde rol in Days of Our Lives, en hij verhuisde zijn hele familie naar New York, waar hij filmde voor de show vond plaats.

In een interview met Esquire in 2007 onthulde Jennifer Aniston dat dit de gelukkigste dagen van haar jeugd waren. Deze euforie zou echter niet eeuwig duren, aangezien de zaken tussen haar ouders slechter werden. Helaas, ondanks dat ze een jong kind was, voelde de toekomstige actrice dat het haar verantwoordelijkheid was om de vreugde in hun huis terug te brengen.

"Naarmate de jaren verstreken, kwamen er spanningen tussen mijn moeder en vader, en ik deed grappige dingen om te proberen het lachen terug te brengen", zei Aniston. Ze legde ook uit dat ze niet precies de vinger kon leggen op waar haar ouders precies over vochten. "Het is moeilijk om me nu te herinneren wat die dingen waren. Misschien heb ik ze geblokkeerd," vervolgde ze.

Waarom viel Jennifer Aniston uit met haar moeder?

Voordat ze haar 10e verjaardag had gevierd, ontdekte Jennifer Aniston dat het huwelijk van haar ouders voorbij was, op een van de slechtst mogelijke manieren. "Toen ik een jaar of negen was, kwam ik thuis van het feest van een vriend en mijn vader was er niet. Echtscheidingen komen in veel gezinnen voor, en ik wil de violen niet uitbreken. Maar dat was dat", herinnert ze zich., in het Esquire-interview.

Toen ze opgroeide, vonden de wonden van Nancy Dow door haar scheiding onbewust hun weg naar haar dochter, en ze begonnen uit elkaar te drijven. Tegen de tijd dat ze wereldwijde erkenning kreeg als Rachel Green op Friends, was het zo slecht geworden tussen hen dat ze niet met elkaar praatten.

Dow maakte het nog erger door een boek te schrijven met de titel From Mother and Daughter to Friends: A Memoir, dat haar relatie met Aniston verder onder druk zette.

De Friends-ster zou zelf de scheiding als volwassene meemaken, van Brad Pitt en later Justin Theroux. Pas toen ze zich van de vorige afscheidde, slaagde ze er uiteindelijk in om het weer goed te maken met haar moeder.

Aanbevolen: