Deze acteurs hebben gesproken tegen Method Acting

Inhoudsopgave:

Deze acteurs hebben gesproken tegen Method Acting
Deze acteurs hebben gesproken tegen Method Acting
Anonim

Tegenwoordig hebben talloze Hollywood-acteurs publiekelijk bekend dat ze method acting gebruiken om in het personage te kruipen. Onder de recente acteurs die method acting gebruikten, was Lady Gaga in House of Gucci, die later Ridley Scott verwarde vanwege haar belichaming van het personage. Hoewel sommige acteurs onschuldig lijken als ze method acting doen, komen sommige acteurs over als grof en narcistisch, net zoals toen Jim Carrey zijn tegenspeler beledigde vanwege method acting.

In het algemeen wordt method acting veel gebruikt, omdat het een reeks trainings- en repetitietechnieken is die effectief zijn om in het personage te komen. De methode probeert oprechte en expressieve uitvoeringen aan te moedigen door iemands karakter te identificeren. Hoewel het op grote schaal wordt gebruikt, hebben veel acteurs hun haat tegen deze methode geuit, waaronder de onderstaande acteurs.

6 Sebastian Stan

Sebastian Stan heeft geuit dat hij tegen method acting is. De Roemeense en Amerikaanse acteur is geen fan van method acting en hanteert liever zijn eigen benadering van acteren. Hij is van mening dat het creëren van chaos met het doel van acteren zo onnodig is, en hij kent veel acteurs die method acting gebruiken, en hij vindt dat dat gewoon te veel is. Stan, die ervan hield zich ongemakkelijk te voelen in sommige van zijn rollen, vindt dat method acting gewoon onverantwoordelijk, narcistisch en genotzuchtig lijkt.

5 Samuel L. Jackson

Toen Samuel L. Jackson werd geïnterviewd door Collider, legde hij het proces van acteren uit, wat er uiteindelijk toe leidde dat hij het onderwerp method acting aanpakte. Jackson beschreef zijn proces wanneer hij in de rol moest komen; hij zei dat hij ervoor zorgt dat hij al op de emotionele plek is die nodig is voor de rol voordat hij aan het werk gaat om iets voor elkaar te krijgen. Hoewel hij denkt dat mensen er soms langer over doen om in het personage te komen, denkt hij dat er effectievere manieren zijn om in de rol te komen zonder ooit method acting te gebruiken. Hij gelooft ook dat je in de rol komt zonder jezelf en de mensen om je heen schade te berokkenen.

4 Mads Mikkelsen

Mads Mikkelsen lijkt ook niet van method acting te houden. Onlangs onthulde Mads Mikkelsen zijn geheim om zo goed schurk te spelen, en het bevat geen soort van method acting. Mikkelsen is van mening dat er met de method-acting niets bereikt zal worden. Hij is van mening dat het onzin is, en het is niet indrukwekkend dat iemand karakter niet laat vallen, en het zou moeten worden geschrapt nadat de regisseur cut zegt. Het is gewoon pretentieus voor de acteurs om het personage te bekijken. Hij voegde eraan toe dat de media acteurs die er jaren over doen om hun personage uit te schakelen, niet mogen prijzen en dat het niets zou moeten zijn om ze een prijs te geven.

3 Will Smith

Will Smith zei in een interview dat hij method acting heeft geprobeerd en dat hij het nooit meer wil doen. Hij gaf toe dat wanneer hij method acting gebruikte, hij de vroege gevaren van het te ver gaan voor zijn karakter begon te proeven en toen zijn karakter verliefd was op het karakter van Stockard Channing, werd hij eigenlijk verliefd op Stockard Channing. Op dat moment, hoewel de film al afgelopen was, verlangde hij er nog steeds naar om Stockard te zien, wat hem deed beseffen dat dit iets is dat hij niet zou moeten doen en dat dit de laatste keer was dat hij ooit method acting gebruikte.

2 Martin Freeman

Tijdens Martin Freeman's On the Off Menu-podcast, heeft hij het gedrag van Jim Carrey op de set van de Man on the Moon beschreven als het meest zelfverheerlijkende, egoïstische en narcistische. Zijn verklaring suggereert de waarheid over Freemans vete met Jim Carrey. Toen Freeman nog jonger was, dacht hij ook dat het heel gewoon is dat iedereen denkt dat jezelf volledig verliezen het hoofddoel is, omdat dit eerlijker en juister aanvoelt. Maar hoe ouder hij wordt, hoe meer hij beseft dat hij daar niet echt naar uitkijkt. Hij voegde er ook aan toe dat het best vervelend is als iemand zichzelf verliest en onbeleefd is tegen iedereen. In werkelijkheid is het veel beter om geaard te zijn en jezelf te verliezen, zelfs nadat het woord absolute pretentieuze onzin is.

1 John Malkovich

In de loop van de carrière van John Malkovich heeft hij verschillende onderscheidingen ontvangen, waaronder Primetime Emmy Award, twee Academy Awards, twee Screen Actors Guild Awards, British Academy Film Award en drie Golden Globes. Volgens het John Malkovich-interview gemaakt door Roger Ebert, werd de Amerikaanse acteur door deze prijsgevende instanties erkend zonder ooit method acting te gebruiken. Malkovich is van mening dat acteren geen psychodrama zou moeten zijn, wanneer hij handelt, kijkt hij in zichzelf en ziet hij wat hij kan doen om de rol te spelen. Hij voegde eraan toe dat als hij als blinde man moet spelen, hij zeker niet dagenlang geblinddoekt rondloopt.

Aanbevolen: