Komt Hannah Kepple terug voor seizoen 5 van 'Cobra Kai'?

Inhoudsopgave:

Komt Hannah Kepple terug voor seizoen 5 van 'Cobra Kai'?
Komt Hannah Kepple terug voor seizoen 5 van 'Cobra Kai'?
Anonim

De Karate Kid-films begonnen in de jaren 80 en inspireerden en imponeerden een generatie jongeren die gefascineerd waren door het verhaal van een gepest kind dat karate ging leren. In een tijd waarin vechtsportfilms enorm populair waren, betoverden de actiescènes kinderen overal, omdat de subtiele lessen van hard werken en het onder ogen zien van je angsten werden gepresenteerd op manieren die hen vandaag nog steeds beïnvloeden. De films waarnaar in alle media wordt verwezen, hadden een blijvende impact die vandaag de dag nog steeds voelbaar is, dus het was geen verrassing toen werd aangekondigd dat er een vervolg zou komen, in de vorm van een tv-serie.

Cobra Kai, de vervolgserie op de Karate Kid-franchise, heeft de afgelopen 4 jaar behoorlijk wat aanhang gekregen - snel aan populariteit gewonnen nadat Netflix de serie van YouTube Red had gekocht. Sinds de lancering is het populair geworden bij de oudere generatie - die van nostalgie houdt - en bij de jongere generatie - van wie velen nog nooit de originele Karate Kid-films hebben gezien. In welk kamp een fan zich ook bevindt, neemt echter niet weg dat dit een fantastische show is die elk seizoen weer blijft genieten en inspireren. Terwijl ze zich voorbereiden op hun 5e seizoen, beginnen de geruchten zich al online te verspreiden terwijl fans beginnen te voorspellen wat er gaat komen.

Wat weten we over Moon, het ondersteunende personage gespeeld door Hannah Kepple?

7 Wat u moet weten over 'Cobra Kai'

Met zijn voorliefde voor nostalgie en reboots, was het geen verrassing dat de show zijn weg vond naar het Netflix-platform. Het vervolg gebeurt meer dan 30 jaar na de laatste Karate Kid-film, en de studenten zijn nu de meesters geworden terwijl hun dojo's vechten om dominantie. Het uitgangspunt van de show lijkt eenvoudig en oubollig aan de oppervlakte, maar met een geweldige cast en geweldige scriptschrijven is het verhaal even vermakelijk als complex, en het draagt allemaal bij aan een succesvol vervolg.

6 De overgang van YouTube naar Netflix

De show deed het de eerste twee seizoenen erg goed op YouTube, maar nadat de streamingdienst het zat was om originele shows met scripts te produceren, werd Cobra Kai in de steek gelaten zonder een plek om naar huis te bellen. Netflix verwierf al snel de verweesde serie en bracht begin 2021 het reeds voltooide derde seizoen uit. Sindsdien is de show in populariteit toegenomen en is nu twee keer vernieuwd, met seizoen 5 gepland om terug te komen in mei 2023.

5 'Cobra Kai' gecast op het Netflix Is A Joke Festival

Het Netflix Is A Joke Festival viert de beste artiesten in comedy en is het enige comedyfestival in zijn soort - met meer dan 130 artiesten gedurende 11 dagen in Los Angeles, Californië. Verspreid over 25 locaties is het een van de grootste comedy-evenementen ter wereld, met beroemde komieken als Snoop Dogg, Dave Chappel, Gabriel "Fluffy" Iglesias en nog veel meer. Een van de speciale evenementen is de cast van Cobra Kai, die de show en de fans viert. Fans die enthousiast waren over seizoen 5 waren zeker opgewonden om hun favoriete personages weer te zien, zij het van korte duur.

4 Wie is de maan?

Moon is een personage dat behoorlijk is geëvolueerd sinds ze in de show verscheen. Begonnen als een pestkop op de middelbare school, wordt ze de pacifist in de show en een aardig persoon, die probeert de zogenaamde Karate-oorlogen te beëindigen zodat iedereen weer vrienden kan zijn.

3 Moon is het eerste LGBTQ+-personage in de franchise

Ze is het eerste LGBTQ+-personage dat tijdens de serie met zowel een jongen als een meisje is uitgegaan, wat in lijn is met de meer progressieve en representatieve media van Netflix.

2 Hannah Kepple zal naar verwachting terugkeren

Toen seizoen 5 werd aangekondigd, begon iedereen zich af te vragen welke van de castleden hun rol zouden hernemen en welke de hitshow zouden verlaten. Een van de namen hoog op die lijst was Hannah Kepple, die het populaire personage Moon speelt, die, hoewel ze geen grote speler in de serie is, een behoorlijk aantal fans heeft verzameld. Toen Netflix de castlijst voor seizoen 5 aankondigde, slaakte velen een zucht van verlichting toen haar naam op de lijst stond.

1 Hannah Kepple's andere prestaties

Hannah Kepple heeft meer credits op haar naam dan alleen Cobra Kai, hoewel ze zeker het best bekend staat om haar rol daarin. De 22-jarige actrice speelde in andere projecten, zoals Kristy Ray in Your Worst Nightmare, een documentaire, en het personage Emily in de miniserie Tell Me Your Secrets. De rijzende ster heeft ook behoorlijk wat volgers op Instagram, waar ze haar prachtige foto's deelt voor meer dan 900k bewonderende fans om van te genieten.

Aanbevolen: