Komt 'Gossip Girl' terug voor seizoen 2?

Inhoudsopgave:

Komt 'Gossip Girl' terug voor seizoen 2?
Komt 'Gossip Girl' terug voor seizoen 2?
Anonim

Een herstart krijgen om fans aan te spreken is geen gemakkelijke opgave voor een netwerk. Mensen zijn misschien dol op het origineel, maar een reboot kan aanvoelen als een goedkope geldklopperij in een haast, wat mensen op een project vanaf de sprong kan verzuren.

Gossip Girl is vorig jaar opnieuw opgestart en de meningen zijn verdeeld. Fans hebben veel te zeggen gehad over de reboot, waarbij sommigen geloofden dat er iets mis ging en anderen de leraren in de show ronduit haten. Ondanks het negatieve gebabbel, hadden mensen veel aan het praten, en degenen die ervan hielden, wilden een tweede seizoen.

Dus, komt de reboot terug? We hebben alle details!

'Gossip Girl' was een hitserie

Tijdens de jaren 2000 waren tienerdrama's overal op het kleine scherm te zien, en hoewel velen populair konden worden, hadden maar weinigen hetzelfde soort volgers dat Gossip Girl kon bereiken.

Met een cast van artiesten met namen als Blake Lively en Penn Badgley, had Gossip Girl het allemaal tijdens zijn tijd op tv. Het was grappig, gevuld met intens drama, en het had personages waar mensen van de ene week op de andere van konden houden en verafschuwen. Simpel gezegd, het wist precies wat het was, en het probeerde nooit iets anders te zijn.

Zes seizoenen lang en meer dan 120 afleveringen was Gossip Girl een must-see tv. Het was een enorm succes, en de hoofdrolspelers van de show hebben allemaal hun carrière naar een hoger niveau getild dankzij het verkrijgen van veel bekendheid en bekendheid door de serie.

Na jaren uit de lucht te zijn geweest, waren fans verbijsterd toen ze hoorden dat er een reboot op komst was.

'Gossip Girl' kreeg de reboot-behandeling

In 2021 maakte Gossip Girl een comeback op het kleine scherm, en er was veel anticipatie van fans. De previews voelden vertrouwd genoeg aan, maar het was duidelijk dat het deze keer anders zou gaan.

Een grote verandering deze keer was de identiteit van Gossip Girl, en maker, Josh Safran, bracht dit ter sprake in een interview.

Het is een voorzichtig-wat-je-wens-verhaal. Het is een waarschuwend verhaal. We zullen niet alleen volgen wat Gossip Girl met de kinderen doet, maar ook wat Gossip Girl zijn met hen doet. En het is natuurlijk ongelooflijk rommelig en moreel gecompromitteerd.”

Hoewel het gemakkelijk had kunnen zijn om de originele personages gewoon met frisse gezichten af te stoffen, was de herstart geïnteresseerd in het door elkaar halen van dingen. Dit betekent echter niet dat er geen onvermijdelijke overeenkomsten zijn, die Safran aanstipte.

"Ik had zoiets van, nou ja, er is altijd een Chuck, er is altijd een Max. In het werk van Oscar Wilde en 'Bright Young Things' is er de dandy. De Shakespeare-personages, de Edith Wharton-personages. Ze hebben overal bestaan tijd in de literatuur en in de kunst. Maar ik denk dat deze personages op zichzelf staan. Ik denk dat ze anders zijn. Ik denk dat overeenkomsten niet opzettelijk waren, maar ook onvermijdelijk omdat die archetypen bestaan, "zei Safran.

Alles leek goed te gaan voor de reboot, en het eindigde zijn eerste seizoen eind vorig jaar. De conclusie van het seizoen leidde tot een gesprek over een mogelijk tweede seizoen dat naar HBO Max komt.

'Gossip Girl' keert terug voor een tweede seizoen

Dus, komt er een tweede seizoen van Gossip Girl? Omdat seizoen één een doorslaand succes is, komt de serie in feite terug voor een tweede seizoen.

Volgens Variety heeft "HBO Max de revival van "Gossip Girl" vernieuwd voor een tweede seizoen, waarmee hij een "recordaantal kijkers tijdens het eerste weekend op het platform" verkondigde. Het eerste seizoen van 12 afleveringen is opgedeeld in twee delen en de tweede zes afleveringen zullen in november verschijnen. In de vage taal die typerend is voor streamingdiensten noemde HBO Max "Gossip Girl" de "beste lancering voor een Max Original Drama". serie dit jaar" in de aankondiging van de verlenging."

Het is duidelijk dat sociale media in het eerste seizoen in vuur en vlam stonden, en de cast en crew moeten heel blij zijn met wat ze met het eerste seizoen hebben kunnen bereiken.

Op dit moment zijn er weinig details over seizoen twee.

"Een vertegenwoordiger van HBO Max zei donderdag dat het aantal afleveringen voor seizoen 2, evenals wanneer de productie zal beginnen, nog moet worden aangekondigd, " meldde Variety.

Het maakt niet uit hoe lang het duurt of hoeveel afleveringen er zijn, HBO kan er zeker van zijn dat fans zullen afstemmen om te zien wat er met deze personages gebeurt tijdens de evenementen van seizoen 2.

Gossip Girl heeft een hete start en een succesvol seizoen twee kan plaats maken voor een derde seizoen en daarna.

Aanbevolen: