Komt 'The Morning Show' terug voor een derde seizoen?

Inhoudsopgave:

Komt 'The Morning Show' terug voor een derde seizoen?
Komt 'The Morning Show' terug voor een derde seizoen?
Anonim

Grote namen betrekken bij een nieuw project is een strategie om mensen geïnteresseerd te krijgen, en hoewel het niet altijd werkt, v alt niet te ontkennen dat de juiste hoeveelheid naamwaarde een project zeker een boost kan geven.

The Morning-show maakte wijselijk gebruik van Jennifer Aniston en Reese Witherspoon als hoofdrolspelers, en ze hebben de show tot succes op Apple TV voortgestuwd. De show heeft een aantal geweldige castleden toegevoegd tijdens de twee seizoenen in de lucht, en dit heeft er alleen maar toe gediend om het beter te maken.

Sommige fans dachten dat de show zou eindigen na het tweede seizoen, maar we hebben hieronder wat concrete informatie over de toekomst van de show.

'The Morning Show' heeft een ongelooflijke cast

In november 2019 kwamen twee van de meest populaire figuren in alle entertainment bij elkaar voor The Morning Show op Apple TV. Reese Witherspoon en Jennifer Aniston waren lange tijd grote namen in Hollywood, en hun combinatie was een geniaal idee om veel belangstelling voor de show te genereren.

Om de twee actrices aan boord te krijgen, schold Apple miljoenen dollars uit, iets dat bizar sommige mensen de verkeerde kant op wreef.

"Er leek een wrok te zijn, alsof we het niet waard waren of het hinderlijk was, en ik dacht: 'Waarom is dat hinderlijk?'" vertelde Witherspoon aan The Hollywood Reporter.

Nadat de tas veilig was gesteld, leverden Witherspoon en Aniston de goederen af, en het eerste seizoen van The Morning Show was een enorm succes.

Dankzij het feit dat seizoen één de klus heeft geklaard, werd een tweede seizoen van de show aangekondigd, en het zou de lat hoger leggen dan het seizoen ervoor.

Seizoen twee was een succes

Seizoen twee van de show was langverwacht, maar er waren veel hindernissen om door te komen om het voor elkaar te krijgen.

De hele wereld moest zijn manier van leven veranderen, en dit maakte de zaken een beetje ingewikkelder tijdens het filmen. Het was iets dat alle film- en televisieprojecten voelden, maar gelukkig zette The Morning Show door en had een succesvol tweede seizoen.

Na de seizoensfinale ging Jennifer Aniston naar sociale media om wat te bedanken in de nasleep van dit alles.

"Voor nu afscheid van mijn @themorningshow-familie. We hebben het gehaald. We zijn naar de finish gekropen… en ik zou niet trotser kunnen zijn op al deze buitengewone acteurs, een crew waar je alleen maar van kunt dromen, en regisseurs die mijn hand vasthielden op een nogal wilde reis van emoties ?‍????????… om het zachtjes uit te drukken, " postte Aniston.

Reese Witherspoon drukte ook op sociale media om haar dank en waardering te delen voor het doorstaan van het tweede seizoen van de show.

"We hebben de meest geweldige regisseurs op @themorningshow! ? Hier zijn enkele van de visionairs die dit seizoen tot leven hebben gebracht ", schreef ze. "Ik kan niet geloven dat vanavond al de FINALE is!! Zoveel dank aan ELK lid van onze cast en geweldige crew voor het laten gebeuren van alle magie! ?⭐️✨", schreef ze.

Seizoen twee van The Morning Show was een hit en fans hebben zich sindsdien afgevraagd of het seizoen drie zal zijn.

Krijgen fans een seizoen 3?

Morning Show-fans, verheug je! De show komt terug voor een derde seizoen, en deze keer zal het worden geleid door een nieuwe showrunner, Charlotte Stoudt.

In een persbericht deelde Stoudt haar enthousiasme voor het project.

"Ik ben verheugd om de krachten te bundelen met Apple TV+ en The Morning Show. De cast, geleid door de fenomenale Jennifer Aniston en Reese Witherspoon, is echt om voor te sterven. Kerry, Mimi en Michael, en de teams bij Media Res hebben Hello Sunshine en Echo Films een onweerstaanbare wereld gecreëerd die even heerlijk als provocerend is", aldus Stoudt.

Er is weinig bekend over seizoen drie, maar de bevestiging alleen is meer dan genoeg om mensen enthousiast te houden. De eerste twee seizoenen waren geweldig om naar te kijken, en Witherspoon en Aniston vormen echt een geweldig duo op het scherm.

Details zijn schaars, maar voormalig showrunner Kerry Ehrin zei tegen Deadline dat er een tijdsprong in het spel zou kunnen zijn.

"Ik weet het op dit moment niet. Mijn instinct is dat er een tijdsprong zal zijn," zei Ehrin.

Hierdoor kan de show in elke gewenste richting bewegen, wat op de lange termijn geweldig zou kunnen zijn.

Het zal nog een tijdje duren voordat fans de kans krijgen om het derde seizoen van The Morning Show te zien, maar als de eerste twee seizoenen een indicatie zijn van het potentieel van seizoen drie, dan is het het lange wachten waard.

Aanbevolen: