Komt 'Star Wars: The Bad Batch' terug voor seizoen 2?

Inhoudsopgave:

Komt 'Star Wars: The Bad Batch' terug voor seizoen 2?
Komt 'Star Wars: The Bad Batch' terug voor seizoen 2?
Anonim

Star Wars is een van de belangrijkste mediafranchises aller tijden, en het is nog steeds een van de meest populaire ter wereld. Het blijft zich sneller uitbreiden dan het universum zelf, wat betekent dat er een gestage stroom van nieuwe inhoud is waar fans van kunnen genieten.

The Clone Wars was een ondergewaardeerde animatieshow die Ahsoka introduceerde, die haar eigen show krijgt. Het introduceerde ook de Bad Batch, een groep clone troopers die ook hun eigen serie kregen.

The Bad Batch had een geweldig eerste seizoen waar veel fans van hielden, en mensen willen weten of seizoen twee naar Disney Plus komt. Laten we erin duiken en zien!

'Star Wars' verovert tv

Sinds tientallen jaren wordt Star Wars beschouwd als een van de grootste filmfranchises aller tijden, en dit is iets dat nog steeds waar is, zelfs na het ongelijke verloop van de vervolgtrilogie. Star Wars was fantastisch geschikt voor het grote scherm, maar zoals fans zijn gaan zien, is het ook perfect voor televisie.

Shows zoals The Clone Wars en Rebels waren geweldige animatieshows, maar de live-actionshows die Disney Plus hebben bereikt, zijn echt uitzonderlijk. Kijk maar naar de immense populariteit van The Mandalorian als bewijs hiervan. Gelukkig begint die show een nieuw tijdperk voor Star Wars-media.

Er zijn verschillende live-actieshows die de franchise binnenkomen en fans kunnen niet wachten om te zien wat ze naar de tafel brengen. We weten dat shows zoals Obi-Wan Kenobi, Andor en Ahsoka allemaal komen. Dit betekent dat fans een hoop inhoud zullen hebben om van te genieten, hoewel ze de fandom kennen, dit is gewoon meer voor hen om over te klagen.

Mensen houden van de live-actieshows, maar het geanimeerde aanbod is nog steeds geweldig. Kijk maar naar seizoen één van The Bad Batch voor het bewijs hiervan.

'The Bad Batch' had een geweldig eerste seizoen

In mei 2021 maakte Star Wars: The Bad Batch zijn debuut op Disney Plus, en fans waren enthousiast toen ze zagen dat de clone trooper-ploeg in hun eigen project op het kleine scherm verscheen.

De show zou zeker een diepere snit zijn die gericht was op oude fans, maar dit betekent niet dat een onbekende kijker er een hekel aan zou hebben.

"Het prachtig geanimeerde avontuur van The Bad Batch is misschien te zwaar voor gewone kijkers, maar fans zullen het leuk vinden om dieper in deze lafhartige cast van personages te duiken", vatte Rotten Tomatoes samen.

Gelukkig was de ontvangst van seizoen één overwegend positief. Het heeft een 88% met critici en een 81% met fans, wat indrukwekkend is. Niemand klaagt meer over Star Wars dan Star Wars-fans, dus een 81% zien is helemaal oké.

Na de fall-out van seizoen één vroegen fans zich meteen af of er een tweede seizoen zou komen en of het zou worden uitgezonden op Disney Plus.

Krijgen we seizoen 2?

Dus, komt The Bad Batch terug voor een tweede seizoen? Gelukkig keert de show in 2022 triomfantelijk terug!

Op straat wordt gezegd dat de release een beetje wordt uitgesteld, maar fans zullen andere Star Wars-shows hebben om zich bezig te houden. Tijdens die wachttijd krijgen ze ook nieuwe details over het tweede seizoen van The Bad Batch.

Een recent detail dat naar voren komt, is dat er een tijdsprong kan zijn en dat er een bekende planeet in het seizoen zal zijn.

Volgens Dork Side of the Force: "Samen met de herschikking komen details over de show zelf. Componist voor The Batch Batch Kevin Kiner, die ook The Clone Wars scoorde, heeft verklaard dat de favoriete Omega van de fans "een een beetje ouder” in het tweede seizoen, wat aangeeft dat er een tijdsprong zal plaatsvinden tussen het eerste en het tweede seizoen."

"Kiner liet ook weten dat hij aan een stuk werkte dat zou plaatsvinden op de stadsplaneet of Coruscant, nu de hoofdstad van het Galactische Rijk. De ervaren componist zei dat het zijn doel was om de energie van de vader van alle Star Wars-muziek te kanaliseren, niemand minder dan John Williams zelf. Kiner zei dat "we Coruscant veel verschillende keren hebben gezien, maar ik denk bij mezelf 'ik moet John [Williams] echt een beetje meer channelen'", vervolgde de site.

Meer details zullen in de loop van de tijd lekken, maar het tweede seizoen van de show klinkt veelbelovend.

The Bad Batch is fantastisch begonnen en fans zijn klaar om te zien wat het tweede seizoen in petto heeft.

Aanbevolen: