Whoopi Goldberg heeft enkele interessante regels over daten na drie huwelijken

Inhoudsopgave:

Whoopi Goldberg heeft enkele interessante regels over daten na drie huwelijken
Whoopi Goldberg heeft enkele interessante regels over daten na drie huwelijken
Anonim

The View co-host Whoopi Goldberg heeft een vrij eerlijk perspectief over wat een relatie echt inhoudt.

De Oscar-winnende ster van Ghost, Goldberg (echte naam, Caryn Elaine Johnson) is drie keer getrouwd geweest. Ze is ook romantisch verbonden met een aantal beroemde mannen in het vak, waaronder The Good Place-ster Ted Danson en The Americans-acteur Frank Langella.

Naast te zien in het derde, langverwachte hoofdstuk van de zingende non-franchise Sister Act, heeft de ster een beetje over zichzelf geleerd door haar huwelijken, die allemaal eindigden in een scheiding, tot het punt dat ze een relatie schreef adviesboek in 2015.

Een tijdlijn van de relaties en huwelijken van Whoopi Goldberg

Zoals we al zeiden, is Goldberg drie keer getrouwd geweest, maar geen van deze relaties duurde erg lang.

Ze trouwde in 1973 met Alvin Martin en beviel kort daarna van haar enige dochter, Alexandrea Martin. De actrice en Martin scheidden in 1979. Van 1986 tot 1988 was Goldberg getrouwd met de Nederlandse cameraman en regisseur David Claessen.

Toen had The Color Purple-ster een tweejarige relatie met Ted Danson. De twee acteurs hadden elkaar aan het eind van de jaren tachtig ontmoet, maar de romance tussen hen bloeide pas in 1992 op de set van Made in America, wat resulteerde in Dansons scheiding van producer Cassandra Coates in 1993.

Na de splitsing van Danson, die in 1995 met zijn vrouw Mary Steenburgen trouwde, zei Goldberg in 1994 'ja' tegen vakbondsorganisator Lyle Trachtenberg, maar het jaar daarop scheidde hij van hem.

Na haar derde huwelijk werd Goldberg gelinkt aan Frank Langella nadat ze samenwerkte aan de NBA-komedie Eddie uit 1996. Hun relatie duurde vijf jaar.

Whoopi Goldberg zegt dat niet iedereen geschikt is voor het huwelijk

Er is niet veel bekend over het datingleven van Goldberg na de breuk met Langella. De actrice is echter altijd openhartig geweest over haar opvattingen over daten en trouwen, en sprak uitgebreid over wat ze tijdens een relatie over zichzelf en anderen heeft geleerd.

Terugkijkend op haar huwelijken, gaf de ster toe dat ze was toegegeven aan sociale druk toen ze besloot in het huwelijksbootje te stappen.

"Kijk, mensen verwachten dat je een vriendje hebt", vertelde ze in 2019 aan The New York Times.

Ze verwachten dat je gaat trouwen. Dus ik bleef dat proberen, maar ik wilde geen informatie met iemand anders delen. Ik wilde niet dat iemand me zou vragen waarom ik deed wat ik deed, of om de ander beter te laten voelen.

"Maar als je een relatie hebt, moet je die dingen doen, en het kostte me een tijdje om erachter te komen dat ik dat niet wilde."

Goldberg realiseerde zich toen dat ze toch geen huwelijk of vaste relatie hoefde te hebben.

"Toen dacht ik op een dag: ik hoef dit niet te doen. Ik hoef me niet aan te passen. Ik heb geprobeerd te trouwen, en het was niets voor mij. Je kunt niet trouwen omdat iedereen verwacht dat je dat doet, "zei ze.

"Luister naar je waarheden:" Whoopi Goldberg is nooit uit liefde getrouwd

In 2011 schokte Goldberg haar fans toen ze toegaf dat ze nooit echt van een van haar echtgenoten had gehouden.

"Nee, ik denk het niet", vertelde Goldberg aan Piers Morgan toen hij haar vroeg of ze in het huwelijksbootje stapte uit liefde.

"Ik wilde me normaal voelen."

Ze vervolgde: "Het leek erop dat als ik getrouwd was, ik een veel normaler leven zou hebben. Dat is duidelijk niet het geval. Dat is geen goede reden om te trouwen. Je moet echt een leven met iemand door ups en downs. Ik ontdekte net dat dat niets voor mij was."

Haar huwelijken brachten Goldberg echter een nieuw bewustzijn over haar doelen en verlangens in relaties, die ze in haar adviesboek ("If Someone Says You Complete Me, RUN!"), gepubliceerd in 2015.

"Het belangrijkste is dat je moet luisteren naar je waarheden, verlangens en wensen. En je moet geloven dat je het allemaal verdient", schrijft de actrice in die dating- en zelfontdekkingshandleiding.

Whoopi Goldberg is niet bang om jonger te daten

Hoewel ze haar privéleven op een laag pitje heeft gehouden na haar relatie met Langella, heeft Goldberg het vaak gehad over haar datingvoorkeuren.

"Het hangt af van mijn humeur. Omdat het om de persoon gaat", vertelde ze haar The View co-hosts in 2021 toen haar werd gevraagd of ze liever met jongere of oudere mensen uitgaat.

"Soms ontmoet je iemand die jonger is dan jij en… kijk, het zou perfect zijn als iedereen goed bij elkaar past en goed in elkaar zit, maar dat is niet zo. En je vindt het waar je het vindt, en het kan lang duren of niet."

Later onthulde ze dat ze was gestopt met het daten van jongere mensen omdat het "vermoeiend" kan worden.

"Laat me je vertellen waarom ik gestopt ben met veel dingen met jongere mensen te doen," zei ze.

"Ik ging uit met een jongere kerel en hij zei: 'Ik kan dit niet geloven.' Ik zei: 'Waar heb je het over?' Hij zei: 'Ik wist niet dat Paul McCartney nog een band had.' En dan zeg je: 'The Beatles? Heb je nog nooit van The Beatles gehoord?' 'Nee!'"

"Dus je moet weten wanneer je jonger gaat, er is veel informatie die je moet geven. En soms is het vermoeiend. Maar dan is er de andere manier waarop je denkt: 'Ja, jij 'Je bent jonger, maar je ziet er goed uit! Ja, je bent in orde.' Dus je weet maar nooit."

Whoopi Goldberg over waarom kortetermijnrelaties voor haar werken

Het lijkt erop dat Goldberg volkomen tevreden is als alleenstaande vrouw en zich concentreert op haar carrière, haar dochter, haar kleinkinderen en achterkleindochter.

"Ik ben veel gelukkiger in mijn eentje", vertelde ze in 2016 aan The New York Times.

"Ik kan zoveel tijd met iemand doorbrengen als ik wil, maar ik ben niet op zoek om voor altijd bij iemand te zijn of met iemand samen te leven," zei ze, mogelijk implicerend dat kortere relaties misschien beter bij haar levensstijl passen.

"Ik wil niemand in mijn huis."

Aanbevolen: