Heeft getrouwd op het eerste gezicht daadwerkelijk succesvolle huwelijken gehad?

Inhoudsopgave:

Heeft getrouwd op het eerste gezicht daadwerkelijk succesvolle huwelijken gehad?
Heeft getrouwd op het eerste gezicht daadwerkelijk succesvolle huwelijken gehad?
Anonim

Sinds de eerste lancering in 2015 is Married At First Sight een zeer populaire en succesvolle reality-tv-show geworden, boordevol vurig drama en traanopwekkende gevechten. Dit maakt deel uit van de aantrekkingskracht die de show zo boeiend maakt voor fans, met velen die de show nu alle veertien seizoenen hebben bekeken en van over de hele wereld hebben afgestemd om een stukje van het drama vast te leggen.

De show richt zich op het koppelen van singles in de hoop een partner voor de lange termijn te vinden en te settelen, gebaseerd op zowel wetenschappelijke als sociologische factoren. Na de eerste koppeling brengt het paar vervolgens een periode van zes weken samen door waarin ze elkaar leren kennen en samen tijd doorbrengen.

In plaats van hun eigen partner te kunnen kiezen, wordt de keuze voor hen gemaakt door een reeks professionals met een achtergrond in psychologie, psychotherapie, antropologie en theologie. Maar ondanks dat ze worden geëvenaard door professionals, houden veel van deze huwelijken geen stand.

Welke deelnemers hadden een mislukt huwelijk waarin ze op het eerste gezicht getrouwd waren?

Hoewel gematcht worden door professionals een ticket naar succes lijkt, zijn veel fans tot het besef gekomen dat dit niet altijd het geval is. In de loop van de afgelopen veertien seizoenen hebben veel van de koppels in de show met elkaar gebotst en gestoten, ondanks dat alles in het begin allemaal 'rooskleurig en perfect' leek.

Tot nu toe heeft de show in totaal 82 wedstrijden gemaakt. Ze zijn echter niet allemaal bij elkaar gebleven. Van die 82 zijn er maar zeven bij elkaar gebleven, wat betekent dat in totaal 75 paren uit elkaar zijn gegaan.

Dit betekent dat ongeveer 91% van de paren die aan elkaar gekoppeld waren, nu uit elkaar zijn, wat een aanzienlijk hoog percentage is als je bedenkt dat ze compatibel zouden moeten zijn.

De splitsingen kunnen echter te wijten zijn aan verschillende factoren waarvan het publiek misschien nooit weet. Veel deelnemers hebben ook hun eerste indrukken van hun partner bij het altaar gedeeld, waarbij sommigen romantischer waren dan anderen.

Er is in het openbaar verslag gedaan van veel ellende tussen koppels - moeilijk te vermijden als ze centraal staan in een reality-tv-show. Veel stellen van Married at First Sight zijn om verschillende redenen uit elkaar gegaan, waaronder communicatieproblemen of andere problemen waarvan ze vonden dat ze niet samen konden worden opgelost.

Een voorbeeld van een meer dan dramatisch einde van een relatie was toen Sam een affaire had met medecastlid Ines, wat onvermijdelijk een einde maakte aan zijn relatie met Lizzie, het meisje met wie hij een relatie had.

Toen de schokkende waarheid naar de oppervlakte borrelde, walgde de rest van de cast begrijpelijkerwijs, met verschillende argumenten die uitbraken toen de situatie uit de hand liep.

Sommige fans vermoedden echter dat het hele gebeuren in scène was gezet, omdat Sam hieruit opmaakte dat de crew hem vertelde wat hij moest zeggen en hoe hij moest handelen. Hoewel er niets officieel is bevestigd, blijven fans hun vermoedens koesteren.

Heeft getrouwd op het eerste gezicht daadwerkelijk succesvolle huwelijken gehad?

Ondanks dat veel huwelijken in de show mislukken, zijn er andere stellen die erin zijn geslaagd om samen een bloeiende en succesvolle toekomst te creëren. In totaal zijn zeven koppels bij elkaar gebleven sinds hun tijd op de show ten einde liep, wat alleen maar laat zien dat er nog steeds ruimte is voor succes.

Sommige van de koppels die bij elkaar zijn gebleven, zijn Cam Merchant en Jules Robinson (Seizoen 6), Martha Kalifatidis en Michael Brunelli (Seizoen 6), Bryce Ruthven en Melissa Rawson (Seizoen 8), en meer recentelijk Olivia Frazer en Jackson Lonie (Seizoen 9), onder een paar anderen.

Sommige succesvolle stellen zijn echter zelfs een gezin gaan stichten, waardoor hun relatie naar een hoger niveau wordt getild.

In 2019 onthulden Deonna McNeill en Greg Okotie dat ze een baby genaamd Declan Okotie ter wereld verwelkomden. Jessica Studer en Austin Hurd uit seizoen 10 maakten op 28 juli 2021 ook bekend dat ze een baby verwachtten. Cam Merchant en Jules Robinson uit seizoen 6 kregen het jaar daarvoor in 2020 een baby, nog een schattig succesverhaal om aan de lijst toe te voegen.

Veel andere stellen hebben ook baby's uit de show gekregen. Dus, ondanks vele mislukte huwelijken, lijken sommige paren echt het beste uit te werken!

Wat zijn de nog steeds getrouwde stellen tot nu toe?

Veel van de cast zijn sindsdien doorgegaan met het uitbreiden van hun carrière als influencers - een natuurlijk pad dat de meeste mensen die op reality-tv schitteren, bewandelen. Iris Cadwell uit seizoen 9 van de show is sindsdien bijvoorbeeld gaan samenwerken met merken op Instagram en heeft haar eigen YouTube-kanaal gemaakt, evenals andere zakelijke mogelijkheden.

Net als Iris hebben veel andere deelnemers hetzelfde carrièrepad uitgestippeld. Dit is echter geen verrassing, aangezien het bijwonen van de show helpt om de aanwezigheid van de deelnemers op de sociale media aanzienlijk te vergroten, waardoor er verschillende kansen ontstaan als ze besluiten deze aan te grijpen.

Aanbevolen: