Wie is de ex (en baby mama) Akiko Matsuura van Charlie Heaton?

Inhoudsopgave:

Wie is de ex (en baby mama) Akiko Matsuura van Charlie Heaton?
Wie is de ex (en baby mama) Akiko Matsuura van Charlie Heaton?
Anonim

Momenteel volgen fans de relatie tussen Charlie Heaton en Stranger Things co-ster Natalia Dyer, maar in de jaren '80 had de acteur een controversiële relatie met een oudere vrouw, en het paar kreeg samen een kind. Dus wie is de mysterieuze ex van de ster? Ze is zeker heel anders dan Heatons huidige vriendin.

Akiko is een bekende Britse muzikant

Akiko Matsuura werd geboren in Osaka, Japan in 1994. Als dochter van hardwerkende ouders die een restaurant hadden, werd het jonge meisje vaak aan haar lot overgelaten.

Na het zien van een serie over een vrouwelijke drummer die in een jongensband zat, besloot Akiko dat ze ook percussionist wilde worden. Aanvankelijk leerde ze piano, maar begon met drumlessen toen ze 10 was.

Tegen de tijd dat haar ouders zes jaar later naar Londen verhuisden, was ze zowel bedreven als pianiste als drummer, en was ze in staat om alles op het menu van het eetcafé van haar ouders te bereiden.

Akiko voltooide haar middelbare schoolopleiding in het VK, voordat ze doorging naar de kunstacademie in haar adoptieland.

Tijdens haar studie kunst raakte ze verankerd in de muziekscene.

Een toevallige ontmoeting op een feest leidde ertoe dat Akiko haar eigen band oprichtte. Na een ontmoeting met gitarist Simon Petrovich, begonnen de twee een punkrockband die ze Comanechi noemden. De band had het moeilijk om van start te gaan en later nam Akiko de stap om zich aan te sluiten bij de artrockband Pre, als hun drummer.

Het duurde niet lang voordat Akiko centraal stond als leadzanger van de band en als drummer. Het publiek vond het geweldig om te zien hoe ze podiumduiken deed in haar ondergoed, en Pre trok de aandacht, waar ze ook verschenen.

Met de hype van Akiko's podiumkunsten en het bizarre beeld dat ze creëerde met haar onhandige sprong, werd Pre uitgeroepen tot Beste Nieuwe Act bij de NME Shockwave Awards. Met de prijs werden ze geboekt om te openen voor beroemde acts als Muse en Florence & The Machine.

Het was een groot moment voor Akiko en haar ouders toen Pre optrad in Osaka in 2009. Helaas vielen ze later uit, toen haar capriolen te schokkend bleken te zijn voor haar conservatieve ouders.

Hoewel Akiko bij Pre bleef, zette ze het geld dat ze verdiende in voor Comanechi's eerste album, Crime of Love. De band heeft nog steeds een cultstatus in het Verenigd Koninkrijk.

Charlie Heaton trad toe tot Akiko's Band

Het was in deze tijd dat Charlie Heaton, die Jonathan Byers speelde in Stranger Things, zich bij de Britse Noise-rockband voegde. In die tijd stond Heaton nog niet bekend als acteur en werkte hij als muzikant.

Hoewel hij bijna 14 jaar jonger was dan Akiko, kregen de twee al snel een romantische relatie en kregen ze samen een zoon.

Het paar ging slechts een paar maanden na de geboorte van hun zoon uit elkaar. De relatie heeft veel kritiek gekregen, waarbij velen zeiden dat de oudere muzikant de jonge Heaton verzorgde. Maar het feit dat ze samen een zoon hadden, werd pas vele jaren later onthuld.

Het nieuws brak rond de tijd dat Heaton werd gearresteerd nadat hij in 2018 op de luchthaven van LAX was betrapt met cocaïne in zijn tas.

Sindsdien is Charlie beroemd geworden door zijn rol als Jonathan in de serie Stranger Things, die momenteel aan zijn vierde seizoen toe is.

Hoewel de twee niet meer samen zijn, onderhouden Akiko en Heaton een vriendschappelijke relatie omwille van hun zoon, Archie, die in 2014 werd geboren. Hoewel Heaton het grootste deel van zijn tijd in Los Angeles doorbrengt, reist hij naar de UK wanneer hij kan, om tijd met zijn kind door te brengen.

Akiko treedt vandaag nog steeds op

Charlie's ex is nooit gestopt met optreden. De muzikant speelde in een aantal andere Britse bands. Naast stints met de Glasgow-band Divorce, is ze ook betrokken bij een groep genaamd Sperm Javelin.

Momenteel staat ze bekend als de drummer van de elektronische rockband The Big Pink. Ze is ook blij dat ze haar kunststudies goed kan gebruiken door de merchandise van de band te ontwerpen en al hun andere kunstwerken te maken.

Akiko's meerdere optredens hebben geleid tot een nettowaarde van $ 1 miljoen. Maar dat is niet het belangrijkste voor haar. In een interview met The List in 2010 zei ze dat hoewel ze geniet van de bekendheid die haar carrière haar heeft gebracht, het belangrijker voor haar is om goede muziek te maken.

Aanbevolen: