Wie is de vrouw en baby mama van Joe Rogan?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw en baby mama van Joe Rogan?
Wie is de vrouw en baby mama van Joe Rogan?
Anonim

Gezien het feit dat veel mensen beroemdheden op de een of andere manier belangrijker vinden dan het grote publiek, is het logisch dat zovelen van hen uitgaan en met elkaar trouwen. Bijvoorbeeld, langdurige beroemdheden als Tom Hanks en Rita Wilson, Kristen Bell en Dax Shepard, Beyoncé en Jay-Z, of Nicole Kidman en Keith Urban zijn logisch voor mensen.

Natuurlijk weet iedereen dat veel sterren in de loop der jaren betrokken zijn geraakt bij zogenaamde gewone mensen. In veel van die gevallen vindt de significante ander in kwestie echter op een of andere opmerkelijke manier zijn weg naar het publieke oog. Ondanks dat alles kiezen sommige mensen die getrouwd zijn met enorm populaire sterren ervoor om op de achtergrond te blijven.

Een perfect voorbeeld van een beroemde echtgenoot die schijnbaar geen interesse heeft om beroemd te zijn, er is heel weinig bekend over Joe Rogan's vrouw van vele jaren. Aangezien de vrouw van Joe Rogan zo'n mysterieus figuur is, willen veel van zijn meest toegewijde fans wat basisinformatie over haar weten.

Rise to Fame

Geboren in New Jersy in 1967, leidde Joe Rogan een vrij normaal leven tijdens zijn vormende jaren. Toen veranderde dat allemaal toen hij naar de Universiteit van Massachusetts in Boston ging en zo gedesillusioneerd raakte dat hij stopte en uiteindelijk naar New York City verhuisde. Nadat hij een carrière in het kickboksen had overwogen, probeerde Joe Rogan in 1988 stand-upcomedy uit.

Nadat hij ontdekte dat hij een passie had om het publiek aan het lachen te maken, begon Joe Rogan regelmatig aan zijn materiaal te werken terwijl hij vechtsporten leerde om rond te komen. Na vele jaren van hard werken slaagde Rogan erin de aandacht van de tv-industrie te trekken nadat hij naar Los Angeles was verhuisd. Rogan koos ervoor om halverwege de jaren 90 voor het eerst te acteren en verscheen in negen afleveringen van de Fox-sitcom Hardball. Verbazingwekkend genoeg bleek de tweede acteerrol die Joe Rogan ooit won zijn grote doorbraak te zijn, want hij speelde 5 seizoenen in NewsRadio.

Zijn carrière verlengen

Nadat Joe Rogan iets voor elkaar kreeg waar elke acteur ter wereld van droomt, met in de hoofdrol in een succesvolle sitcom, lijkt hij verre van tevreden te zijn. Immers, slechts een paar jaar in Rogan's NewsRadio ambtstermijn, begon hij te werken als interviewer voor de UFC. Hoewel de UFC een deal is geworden die groot genoeg is in de sportwereld dat er tegenwoordig voortdurend geruchten over gaan, toen Rogan voor het eerst met het bedrijf begon te werken, was het lang niet zo succesvol. Toch bleef Rogan bij het bedrijf tijdens zijn down-tijdperk en blijft hij meer dan 20 jaar later een vaste waarde in het commentaarteam.

Naast Joe Rogan's acteer- en sportcommentaarcarrières, begon hij in 2001 te werken als presentator van de hitshow Fear Factor, die vele jaren in de lucht was. Tegenwoordig is de hostingcarrière van Rogan echter succesvoller dan ooit tevoren. De podcast "The Joe Rogan Experience" is tenslotte zo populair dat hij hem in 2020 in licentie heeft gegeven aan Spotify en naar verluidt heeft hij naar schatting $ 100 miljoen verdiend met de deal. Als die deal al niet opmerkelijk genoeg was, is het nog verbluffender gezien het feit dat Rogan tijdens zijn carrière in het middelpunt van vele controverses heeft gestaan.

Joe Rogan's vrouw van vele jaren

Lang voordat Jessica Ditzel Joe Rogan ontmoette en trouwde, ging ze naar de California State University-Long Beach, waar ze een bachelordiploma behaalde in een onbekend onderwerp. Niet tevreden om slechts één carrière te proberen, heeft Ditzel in het verleden gewerkt als Rent-A-Car-assistent, productanalist voor Volva Motorsports, cocktailserveerster en model. Als het gaat om de modellencarrière van Ditzel, was ze succesvol genoeg dat ze werd ondertekend door EMI Model Management. Tegenwoordig is Ditzel een producer in de entertainmentbusiness. Jessica heeft zich voornamelijk gericht op de projecten van haar man en heeft aan zijn podcast en veel van zijn televisie- en filmprojecten gewerkt.

Ze zei Joe Rogan te hebben ontmoet toen ze als cocktail serveerster werkte, Jessica Ditzel werd in 2009 de vrouw van de beroemde komiek en ze heeft zijn achternaam aangenomen. Voordat Rogan en Ditzel in het huwelijksbootje stapten, beviel ze van hun eerste kind samen, een dochter genaamd Lola. Momenteel zijn de ouders van drie dochters, Joe is de geadopteerde vader van Ditzels dochter uit een eerdere relatie, Kayja Rose, en ze hadden in 2010 nog een kind samen, Rosy.

Ondanks het feit dat Jessica Rogan uit de schijnwerpers blijft, kan hetzelfde niet gezegd worden van haar en de oudste dochter van Joe Rogan, Kayja Rose. In plaats daarvan probeert Kayja, die begin twintig is, een carrière in de muziekbusiness van de grond te krijgen terwijl ze hoopt een succesvolle R&B-zangeres te worden. Gelukkig voor zowel moeder als dochter, lijkt het paar een zeer hechte relatie te hebben op basis van de vele foto's die Kayja heeft gepost met haar moeder erop op Instagram. Hoewel er weinig bekend is over Jessica's relatie met haar andere twee kinderen, lijkt het veilig om aan te nemen dat ze net zo goed met elkaar overweg kunnen. Momenteel, halverwege de veertig, laten de weinige glimpen die het publiek in het leven van Jessica Rogan krijgt, het lijken alsof ze een heel gelukkig persoon is.

Aanbevolen: