Wie is de baby mama Lauren Wood van Odell Beckham Jr.?

Inhoudsopgave:

Wie is de baby mama Lauren Wood van Odell Beckham Jr.?
Wie is de baby mama Lauren Wood van Odell Beckham Jr.?
Anonim

Laten we eerlijk zijn, Odell Beckham Jr. heeft niet de beste staat van dienst. Als het gaat om zijn NFL-carrière, lijkt drama hem te volgen en hetzelfde kan gezegd worden voor zijn persoonlijke leven. Voormalig baby-mama Celina Powell had een aantal harde dingen te zeggen met betrekking tot haar tijd met Odell, en maakte een aantal harde beweringen.

We gaan ervan uit dat zijn nieuwe partner, Lauren Wood, het verleden opzij zet, aangezien de twee onlangs hebben onthuld dat ze van plan zijn om ouders te worden.

Fans weten heel weinig over Lauren Wood, maar zoals we zullen onthullen, is ze geen onbekende in de schijnwerpers. We bekijken haar verleden op televisie en enkele van de shows waarin ze verscheen, samen met wat ze tegenwoordig doet.

Wood heeft een enorme aanhang via sociale media, met bijna 2 miljoen volgers. Laten we eens kijken waarom zoveel fans op de volgknop hebben geklikt.

Lauren Wood heeft een reality-tv-achtergrond

Natuurlijk zijn de meeste fans gewend om Odell Beckham Jr. op tv te zien, gezien zijn prominente NFL-carrière, maar partner Lauren Wood weet ook het een en ander over de felle lichten. Ze verscheen in 2015 op reality-tv en verscheen in de MTV-serie ' Wild 'N Out'.

Ze nam niet alleen deel aan het zesde en zevende seizoen, maar volgens Browns Nation werd ze in 2015 verkozen tot favoriet bij de fans. Dat waren niet haar enige onderscheidingen op tv, ze verscheen ook in de serie van Dwayne Johnson, 'Ballers'.

Qua leeftijd verschillen Wood en Beckham Jr. niet erg van elkaar. De NFL-ster werd geboren in 1992, terwijl zijn vriendin Lauren Wood een jaar later in '93 werd geboren.

Tegenwoordig houdt ze zich bezig met een enorme aanhang op sociale media, grotendeels dankzij haar positiviteits- en fitnessberichten. Ze heeft een aanhang waar de meesten van ons alleen maar van kunnen dromen, met bijna twee miljoen volgers op dit moment.

Wood is een influencer en fitnesstrainer

Ze heeft 1,7 miljoen volgers via Instagram. Scroll snel door de pagina van Lauren en het wordt al snel duidelijk dat ze een influencer en een geweldige fitnesstrainer is, die overal berichten plaatst, van fitnesscontent, zoals de juiste manier om squats te doen, tot inspirerende foto's met pakkende bijschriften.

Een van haar recente posts besprak het belang van zelfbewustzijn. Het is belangrijk om er niet alleen goed uit te zien, maar je ook goed te voelen.

''De mensheid leert ons dat pijn gemakkelijk kan worden gemaskeerd door geld, wat deze egocentrische cultuur waarin we leven enorm voedt. Meer mensen worden gedreven door hebzucht, ijdelheid en jaloezie. Het schrijft toe dat zovelen van ons fundamentele menselijke instincten verliezen die geboren zijn in licht en liefde, zoals mededogen, empathie en basisniveaus van respect."

"We zijn er allemaal schuldig aan. Er is een gebrek aan buiten onszelf treden en ons vermogen om contact met elkaar te maken, alleen al door het simpele feit dat we allemaal mensen zijn die door het leven navigeren en ons soms in isolatie en ontevredenheid bevinden. Het is tijd om ons zelfbewustzijn te vergroten en verantwoordelijkheid te nemen voor onszelf en de mensen om ons heen."

Enkele impactvolle woorden van de influencer, haar IG-account staat vol met motiverende citaten, samen met een overvloed aan andere onderwerpen, waaronder Q&A-rituelen.

Volgens de voormalige 'Wild 'N Out'-ster is consistent blijven een belangrijk onderdeel van haar succes op sociale media.

Tegenwoordig lijkt haar naam wat meer in de mode te zijn. De grootste reden is te wijten aan het feit dat ze een kind verwacht naast Odell Beckham Jr.

Wood en Odell Beckham Jr. beginnen een gezin

In tegenstelling tot andere NFL-sterren, besloot Beckham Jr. om zijn relatie met Wood stil te houden. De twee zijn al geruime tijd samen, daterend van een paar jaar geleden.

Volgens Odells woorden op IG hebben de twee samen heel wat meegemaakt, maar toch slagen ze erin om een sterke band te creëren.

"Elke dag door dik en dun met jou is een zegen geweest. Ik weet dat God je om een speciale reden in mijn leven heeft geplaatst, en opgewonden over dat avontuur om erachter te komen waarom," schreef Beckham Jr. naast een reeks foto's van het paar.

"Mijn favoriete ding over ons zijn wij en niemand of iets in deze wereld kan daar tussen komen. Fijne stralende dag voor mijn heupbeen! Ik hou van je YUMI! Tijd om te verheffen!!, "voegde hij eraan toe.

Het lijkt nog beter te worden voor het stel nu ze hun eerste kind verwachten. Beiden braken het nieuws op sociale media, met een fotopost waarop Beckham Jr. Wood's zwangere buik vasthoudt. Het wordt weer een geweldige nieuwe reis voor het stel.

Aanbevolen: