Hoe een achter de schermen-moment in een officier en een heer Richard Gere bijna liet annuleren

Inhoudsopgave:

Hoe een achter de schermen-moment in een officier en een heer Richard Gere bijna liet annuleren
Hoe een achter de schermen-moment in een officier en een heer Richard Gere bijna liet annuleren
Anonim

Als je op de set werkt, is het onmogelijk om ervoor te zorgen dat iedereen met elkaar overweg kan. Acteurs botsen met elkaar, ze botsen met hun regisseurs, en ze kunnen soms botsen met de crew. Dingen kunnen gespannen raken, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alles zo veel mogelijk in evenwicht blijft.

Tijdens zijn tijd in entertainment heeft Richard Gere wat conflicten gehad op de set. Terwijl hij een van zijn grootste films maakte, overschreed hij de grens met een tegenspeler, die als gevolg daarvan de set afstormde.

Laten we terugkijken op wat er is gebeurd.

Richard Gere had een geweldige carrière

Richard Gere is een fantastische artiest die tientallen jaren in de entertainmentindustrie heeft gewerkt met in de hoofdrol in hitfilms. De acteur had wat tijd nodig om het echt groot te maken, maar toen hij dat eenmaal deed, was hij in staat om met succes zijn weg naar de top van Hollywood te vinden.

Tijdens zijn illustere carrière speelde Gere in films als American Gigolo, Pretty Woman, Primal Fear, Runaway Bride, Chicago en nog veel meer.

Dankzij zijn optredens is Gere genomineerd voor enkele van de grootste entertainmentprijzen, en won hij zelfs een Golden Globe en een SAG Award voor zijn optreden in Chicago.

Gere heeft een geweldige carrière gehad, en een van zijn eerste hits is wat de bal aan het rollen bracht voor zijn carrière.

Hij speelde in 'An Officer And A Gentleman'

In 1982 leidde Richard Gere een fantastische groep artiesten in An Officer and A Gentleman, wat nog steeds een van de grootste hits uit zijn hele carrière is. De acteur was praktisch groter gemaakt voor de rol, en het hielp hem zijn positie als legitieme filmster in Hollywood te verstevigen.

Gere speelde niet alleen de hoofdrol in de film, maar hij leverde ook enkele bijdragen aan het verhaal, iets wat mogelijk werd gemaakt door een ruimdenkende regisseur.

"Ik dicteer niet. Ik heb ideeën. Weet je, ik heb veel geluk in mijn carrière om te werken met regisseurs die van een goed idee houden en niet bang zijn om te zeggen of het een goed idee is. Idee zeker, geweldig, laten we ermee aan de slag gaan. Op die manier ben ik altijd erg collaboratief", zei Gere in 2012.

Het verhaal concentreert zich op een marine-snotneus die vastbesloten is om marinevlieger te worden. Het is niet bepaald Top Gun, maar het richt zich wel op marineluchtvaart, militaire kameraadschap en het heeft zelfs een gedenkwaardig liefdesverhaal.

Na de release kon de film een groot succes worden aan de kassa. Het had een klein budget van minder dan $ 10 miljoen en het was in staat om wereldwijd bijna $ 200 miljoen op te halen. Geen band voor een militaire film.

Het is decennia geleden sinds de film werd uitgebracht, en langzaam maar zeker zijn er meer details over het maken ervan aan het licht gekomen. Een voorbeeld van zo'n detail is dat Richard Gere de grens overschrijdt met een tegenspeler.

Lou Gossett Jr. boos Richard Gere

Dus, hoe overschreed Richard Gere de grens met zijn tegenspeler tijdens het filmen van deze klassieker? Nou, het kwam allemaal voort uit de frustratie van de acteur met zijn tegenspeler, wat leidde tot een moment dat niemand ooit vergat.

"We werkten. We waren de hele dag aan het fotograferen. En dan zou ik ook een uur of twee karate doen voor de karate-sequenties erin. Dus ik had een ongelooflijke vorm. Ik was daarin in de vorm van de Navy SEALs één," zei Gere.

Terwijl ze allemaal een training ondergingen, werkte Gere's co-ster, Lou Gossett Jr, niet hard genoeg, wat het slechtste in de acteur naar boven bracht.

"Ik hou van Lou, maar Lou werkte niet zo hard als ik om karate te leren. Ik raakte een keer een beetje gefrustreerd door hem en ik heb hem zelfs in zijn buik geklokt", onthulde Gere.

Dat moment kwam meteen over de streep met Gossett, die vervolgens de set afstormde.

"Lou liep weg. Hij zei: 'Ik ben klaar. Ik ben hier weg!'" zei Gere.

Dit is niet het enige probleem dat Gere had met een tegenspeler tijdens het maken van deze klassieker. Het is al jaren bekend dat Gere en zijn liefdesbelang in de film, Debra Winger, niet met elkaar overweg konden.

Ze konden het misschien niet goed met elkaar vinden, maar ze hadden chemie op het scherm.

"We waren toen net jonge dieren. Het was een dierlijke aantrekkingskracht. Het was een dierlijke lichamelijkheid tussen ons tweeën," zei Gere.

Richard Gere is misschien met de ene co-ster over de streep gegaan terwijl hij niet met een andere kon opschieten, maar aan het eind van de dag waren hij en de rest van de cast en crew in staat om een officier en een Gentleman in een klassiek stukje filmgeschiedenis.

Aanbevolen: