Heeft Hugh Jackman zichzelf in de wieg gelegd voor een Oscar-nominatie?

Inhoudsopgave:

Heeft Hugh Jackman zichzelf in de wieg gelegd voor een Oscar-nominatie?
Heeft Hugh Jackman zichzelf in de wieg gelegd voor een Oscar-nominatie?
Anonim

Tijdens zijn jaren als entertainment heeft Hugh Jackman om verschillende redenen de krantenkoppen gehaald. De uitblinker van Marvel heeft de krantenkoppen gehaald vanwege zijn hilarische vriendschap met Ryan Reynolds, zijn beruchte interviewmomenten en zijn triomfen aan de kassa.

De naam van Jackman duikt de laatste tijd veel op, omdat veel mensen denken dat de acteur dit jaar een sterke kanshebber voor een Oscar kan zijn. Hij heeft een aantal prestigieuze prijzen gewonnen en een Oscar zou zijn plaats in de geschiedenis zeker stellen.

Laten we eens kijken naar de geweldige carrière van Hugh Jackman en hoe hij binnenkort de grootste prijs in entertainment mee naar huis kon nemen.

Hugh Jackman is een geweldige artiest

Hugh Jackman is al een paar decennia een waardevol product in de acteerwereld en is een artiest waar miljoenen fans over de hele wereld van zijn gaan houden. De man is uitstekend gebleken in fantastische films en op dit moment heeft hij zijn naam in de geschiedenis geëtst.

Jackman was een relatief onbekende voordat hij werd gecast als Wolverine in de originele X-Men-franchise, en het was zijn tijd in die vroege films die hem tot een ster maakten. Hij had in het begin een moeilijke rit en verloor al vroeg bijna zijn doorbraakrol.

"Vijf weken nadat ik X-Men had opgenomen, stond ik op het punt ontslagen te worden. Het hoofd van de studio nam me apart tijdens de lunch en hij vertelde me dat ze zich zorgen maakten in de studio, dat ze dat niet waren voor de camera zien wat ze tijdens de auditie hadden gezien, "zei Jackman.

Gelukkig draaide hij het om en veranderde hij zichzelf in een ster in het proces.

Buiten de franchise is de acteur te zien geweest in vele hitfilms, die er allemaal toe hebben bijgedragen dat hij een populaire ster werd die mensen graag zien optreden.

Jackman heeft het allemaal gedaan, inclusief het mee naar huis nemen van enkele van de grootste onderscheidingen in de branche.

Hij is genomineerd voor talloze prijzen

Bij acteren voegt het winnen van prijzen een hoop glans toe aan iemands naam, en het helpt hen een blijvende indruk achter te laten op zowel fans als critici. Tijdens zijn carrière heeft Jackman een prijs mee naar huis genomen van bijna elke grote prijsuitreiking.

Volgens Golden Derby heeft Jackman ten minste één Emmy, Grammy en Tony gewonnen in de entertainmentwereld.

"De eerste prijs die Jackman van zijn lijst streepte, was de Tony. Nadat hij in de VS doorbrak als stoere Wolverine in de "X-Men"-films, liet hij zien dat hij ook een volmaakte zang-en-dans was man door de Australische songwriter Peter Allen te spelen in 'The Boy from Oz', waarmee hij in 2004 beste acteur in een musical won. Hij was de gastheer van de Tony Awards-ceremonie op de avond dat hij die prijs won, en hij won Best Variety Performance bij de Emmy's voor dat optreden het volgende jaar. Het duurde langer voordat hij zijn Grammy ontving, maar die kwam uiteindelijk in 2019 toen hij de beste compilatiesoundtrack claimde als artiest op de opname voor "The Greatest Showman", schrijft de site.

In 2022 neemt Jackman deel aan een film die al voor een hype van awards zorgt. Sommigen zijn zelfs van mening dat de acteur een tweede Oscar-nominatie voor zijn uitvoering zou kunnen verwachten.

Hij kan zijn tweede Oscar-nominatie krijgen voor 'The Son'

Dus, welke film zou Jackman terug in de Oscar-strijd kunnen duwen? Dat zou The Son uit 2022 zijn, waarin Hugh Jackman samenwerkt met enkele van de beste namen in de entertainmentindustrie.

De film, waarin ook namen als Laura Dern, Vanessa Kirby en Anthony Hopkins te zien zijn, wordt geregisseerd door Florian Zeller, die vooral bekend is vanwege zijn werk aan de met een Oscar bekroonde film The Father.

Wat de film betreft, schrijft Variety: "Peter terwijl zijn drukke leven met nieuwe partner Emma en hun baby in de war raakt wanneer zijn ex-vrouw Kate opduikt met hun tienerzoon Nicholas."

Het zal zijn debuut maken in september op het 79e Internationale Filmfestival van Venetië, maar er is al veel geroezemoes rond de film, vooral als het gaat om de uitvoering van Jackman.

Op dit moment heeft Variety Jackman bovenaan hun lijst met Oscar-kandidaten, voor namen als Brendan Fraser en Bill Nighy.

Op dit moment weet niemand wie genomineerd zal worden, maar de consensus lijkt te geloven dat Jackman de koploper is voor de prijs. Als hij zijn eerste Oscar wint, zal dit zijn plaats in de geschiedenis verstevigen. Het zal hem ook tot een zeldzaam voorbeeld van een EGOT-winnaar maken, wat opmerkelijk is.

Aanbevolen: