Wat is er gebeurd tussen Florence Pugh en Olivia Wilde?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Florence Pugh en Olivia Wilde?
Wat is er gebeurd tussen Florence Pugh en Olivia Wilde?
Anonim

Een rijzende ster zien beseffen wat hun potentieel is in Hollywood is een zeldzaam gezicht. Sommige mensen krijgen het warm en koelen dan snel af, maar zo nu en dan raakt een artiest de juiste tonen en wordt hij een grote ster. Op het moment van schrijven doet Florence Pugh de juiste dingen.

De actrice is briljant in elke film waarin ze speelt, en ze is een vaste waarde in het MCU. Nu ze zichzelf heeft bewezen in de franchise, kloppen andere franchises aan en zal haar carrière blijven stijgen.

Pugh zal de hoofdrol spelen in Don't Worry Darling, en onlangs deden geruchten de ronde over een vete met de regisseur van de film, Olivia Wilde. Laten we eens kijken wat er aan de hand is tussen het duo,

Florence Pugh is enorm populair geworden

Als je een filmfan bent, heb je waarschijnlijk gemerkt dat Florence Pugh een rijzende ster is in Hollywood. Ze heeft de wereld de afgelopen jaren stormenderhand veroverd en gezien het feit dat ze altijd een geweldige prestatie levert, zal de ster van Pugh blijven rijzen.

Na een paar jaar goede prestaties te hebben geleverd, kwam Pugh echt op gang en brak uit met haar optreden in Midsommar, wat een kritisch en commercieel succes was. Ze slaagde erin de show in de film te stelen, en plotseling zagen mensen wat ze kon doen als ze de juiste kans kregen.

Na Midsommar met Little Women te hebben gevolgd, was Pugh van de baan en slaagde ze erin om de zaken naar een ander niveau te tillen met Black Widow. Haar debuut MCU-aanbod was misschien niet een van de beste films van de franchise, maar Pugh stal de show, en nadat ze op Hawkeye was verschenen, wilden fans meteen meer van haar.

Nu ze net zo populair is als altijd, staat Pughs bord vol met aankomende projecten.

Pugh speelt in 'Don't Worry Darling'

Later dit jaar zal Pugh de hoofdrol spelen in Don't Worry Darling, een film geregisseerd door OIivia Wilde, en samen met Harry Styles. Het heeft in de loop van de maanden een behoorlijke hoeveelheid buzz gegenereerd en de previews hebben uitstekend werk geleverd bij het verkopen van de film.

Voor Pugh is dit weer een grote release, en een die haar groeiende fanbase zou kunnen blijven opbouwen. Het geeft haar ook de kans om te schitteren naast Styles, die het goed heeft gedaan in acteren, ondanks dat hij vooral bekend staat om zijn muziek.

Styles' casting kwam op de hielen van Shia LaBeouf's ontslag, en Wilde gaf zelf toe dat het moeilijk was om de juiste casting te krijgen.

"Geen grap, het is moeilijk om acteurs te vinden die beseffen waarom het de moeite waard kan zijn om een vrouw in de schijnwerpers te laten staan. Hij genoot niet alleen van de kans om de briljante Florence Pugh in het middelpunt te laten staan podium als onze 'Alice', maar hij doordrenkte elke scène met een genuanceerd gevoel voor menselijkheid", zei ze.

Deze film lijkt klaar om later dit jaar een aantal geweldige dingen te doen, maar op dit moment heeft hij te maken met een doorn in het oog. Onlangs circuleren er geruchten over Florence Pugh en Olivia Wilde, en sommigen geloven dat er een kloof is tussen deze twee.

Heeft ze ruzie met Olivia Wilde?

Dus, wat is er aan de hand tussen Olivia Wilde en Florence Pugh? Naar verluidt komt het voort uit Wilde's relatie met Pugh's co-ster, Harry Styles.

Volgens Jezebel: "Voor Olivia Wilde, Florence Pugh en Harry Styles is het het feit dat Pugh geen fan is van de relatie van Wilde en Styles, vooral omdat het waarschijnlijk begon toen Wilde nog bij haar ex was. verloofde, Jason "Ted Lasso" Sudeikis, die een goede vriend is van Pugh's vriend, Zach Braff."

Dat is het gerucht dat zich nu verspreidt, en het internet is er al een tijdje mee bezig. Sleuths hebben geprobeerd een aantal punten met elkaar te verbinden, namelijk dat Pugh weinig heeft gedaan aan de marketing van Don't Worry Darling op sociale media.

Nieuwe bronnen hebben deze geruchten echter bestreden.

"Ik kan je met zekerheid zeggen dat Flo die Olivia en Harry over elkaar heen zag lopen op de set niet goed ging, aangezien Olivia nog steeds bij Jason was toen ze voor het eerst contact maakte met Harry," vertelde een bron aan Page Six.

Dat gezegd hebbende, de marketingkwestie heeft weinig te maken met een vete.

"Ik hoorde dat ze die dag al een bericht zou plaatsen [over 'Oppenheimer'] om een specifieke reden, het had niets te maken met een reactie op Olivia", vertelde een bron aan Page Six.

Uiteindelijk kan dit allemaal een groot misverstand worden. Er kan echter enige spanning tussen de twee ontstaan. Wat er ook is gebeurd, de meeste fans hopen gewoon dat de film zelf net zo goed is als hij eruitziet.

Aanbevolen: