How The Try Guys kregen hun eigen show op Food Network

Inhoudsopgave:

How The Try Guys kregen hun eigen show op Food Network
How The Try Guys kregen hun eigen show op Food Network
Anonim

YouTube zorgde voor een golf van nieuwe contentcreatie vanaf het begin, waar iedereen zijn ervaringen, vaardigheden en verhalen met de wereld kon delen. Terwijl sommigen een behoorlijke aanhang van het platform hebben weten te verzamelen, hebben anderen er hun carrière van gemaakt. Een van de meest herkenbare namen online, The Try Guys heeft meer dan 7,82 miljoen abonnees op hun kanaal en verdient in totaal miljarden views. In 2022 kondigden de groep, Keith Habersberger, Ned Fulmer, Eugene Lee Yang en Zach Kornfeld, vrolijk aan dat hun inspanningen hun vruchten hadden afgeworpen en dat ze hun grappen naar het Food Network brachten voor een nieuwe show No Recipe Road Trip. Hoewel het nu misschien een uitgemaakte zaak lijkt, hebben ze veel werk verzet om dit punt te bereiken.

8 Jongens Probeer damesondergoed

Ondanks wat anderen geloven, kenden The Try Guys elkaar niet voordat ze op het scherm verschenen. De groep begon allemaal voor Buzzfeed te werken toen het bedrijf begon met het lanceren van hun videocontentkanalen. Toen het bedrijf rond dezelfde periode bij het bedrijf kwam, was het pas toen het bedrijf op zoek was naar individuen om deel te nemen aan hun video "Guys Try Ladies Underwear" dat ze samen zouden komen. De vier mannen stapten uit hun comfortzone en gingen naar het scherm en hun charismatische en herkenbare persoonlijkheden spraken het publiek aan.

7 Probeer Guys Unite

Na het succes van hun eerste video, overwogen en pitchten ze een nieuwe serie waarin vier verschillende mannen samenkwamen om nieuwe dingen te proberen. Door de naam van hun eerste video om te draaien van "Guys Try" naar "Try Guys", namen ze een stap in een nieuwe richting, in de veronderstelling dat het gemakkelijk zou zijn om hun inspanningen te ontbinden en hun inspanningen te negeren als het idee niet van de grond kwam. In plaats daarvan zagen de vier succes toen kijkers snel favorieten vonden en de moed en gedurfde houding waardeerden terwijl ze alles aanpakten, van het opnieuw maken van beroemde fotoshoots tot het proberen van lingerie tot het proberen van slepen.

6 Moederschapsserie maakt golven

Hoewel de groep een populaire aanhang had, was het hun Motherhood-serie in 2015 die echt een piek in aantal zag. In de weken voorafgaand aan Moederdag beleefde de groep alles, van zwangerschapsbuiken en robotbaby's tot stimulerende weeën, allemaal met als hoogtepunt dat elk van hen hun moeders bedankte voor alles wat ze hadden gedaan om ze op te voeden. De video's, vooral de bevallingspijn met meer dan 35 miljoen hits, zagen enorme aantallen die duidelijk afstaken tegen hun andere werk, waardoor ze een bekende naam werden in de YouTube-game.

5 Vliegen met hun eigen vlag

Na vier jaar samen onder de vlag van Buzzfeed, kreeg de groep te maken met het beëindigen van contracten rond dezelfde periode. In plaats van te vernieuwen, zetten ze hun carrière op het spel en gooiden ze hun geld in het starten van hun eigen kanaal en productiebedrijf. In de wetenschap dat het nieuwe kanaal een meer diverse verzameling van projecten en solo-inspanningen mogelijk zou maken, wierpen de vier de wind in de zeilen en richtten een kantoor op in het oude huis van Ned om werk mee naar huis te nemen.

4 Een groep bestsellers worden

Binnen een jaar na de kickstart van hun nieuwe bedrijf begonnen de jongens hun kennis en ervaringen zo goed mogelijk samen te brengen om anderen te bereiken: een boek. Het zelfhulpboek The Hidden Power of Fcking Up, leerde dat de beste manier naar succes is door jezelf buiten de deur te zetten en het te verknoeien, zag onmiddellijk succes en stond bovenaan de bestsellerlijst van de New York Times in de categorie Advies. Het nieuws over de nieuwe bestsellerstatus brak uit terwijl de jongens onderweg waren, wat leidde tot een wilde week vol feesten.

3 Probeer Guys Tour Time

Rond dezelfde tijd als hun boekpresentatie besloot de groep verder te gaan dan voorheen door dingen mee te nemen op een live tour. Omdat ze geen ervaring hadden met touren, organiseerden ze alle vier een show gebaseerd op de noties van plezier, eten en liefde om echt over te brengen hoe een succesvol en gelukkig leven er voor hen uitzag. De show bevatte muzikale nummers, choreografie, motiverende gesprekken en natuurlijk spelletjes met publieksparticipatie. De tour was op alle locaties uitverkocht en wat in eerste instantie leek op het laatste van hun geld en energie bracht de vier mannen dichter bij hun fans om het echte effect te zien dat ze hadden op hun kijkers.

2 Creëren vanuit chaos

Oorspronkelijk begonnen met Buzzfeed, legden The Try Guys hun pogingen vast om brood te bakken zonder recept. Hoewel de serie niet uitbreidde met het oorspronkelijke bedrijf, bracht de groep het idee naar hun eigen kanaal en lanceerde "Without A Recipe" als een normale serie met alle vier Try Guys terwijl ze probeerden gebakken of gekookt voedsel te maken zonder recept op hand om te zien wie het beste item kan maken. Met alles van koekjes en cake tot originele ijstaarten, werd de serie in een mum van tijd een favoriet bij de fans.

1 Food Network Fun

Officieel uitgezonden in de herfst van 2022, zal het plezier van The Try Guys in de keuken toenemen. Aanvankelijk geïnteresseerd in een zomerspecial, nam het Food Network contact op met de groep om te zien of ze hun YouTube-serie voor tv konden aanpassen. Toen de pilot eenmaal was vertoond, wist het netwerk dat ze een hit hadden en bestelde nog vijf afleveringen voor het eerste seizoen waarin ze alle vier het land doorreisden om niet alleen klassieke gerechten te proberen, maar ook restaurantspecials. No Recipe Road Trip zal het eerste optreden van alle vier de mannen op tv zijn, hoewel ze afzonderlijk een gastrol hadden in andere series. Hopelijk is dit de eerste stap naar het vinden van een nog groter publiek voor The Try Guys.

Aanbevolen: