YouTube's 'The Try Guys'-partners en persoonlijke levens, onthuld

Inhoudsopgave:

YouTube's 'The Try Guys'-partners en persoonlijke levens, onthuld
YouTube's 'The Try Guys'-partners en persoonlijke levens, onthuld
Anonim

The Try Guys zijn een YouTube-nieuwigheid. In september 2014 filmden Zach Kornfeld, Keith Habersberger, Ned Fulmer en Eugene Lee Yang hun eerste video samen. Deze vier makers ontmoetten elkaar via het bedrijf Buzzfeed, waar ze allemaal werden aangenomen voor verschillende functies. Op een gegeven moment werd er een videotitel gesuggereerd, en alleen deze vier waren bereid om het te filmen, wat leidde tot de creatie van The Try Guys.

Hoewel deze vier vrienden de afgelopen bijna acht jaar samen hebben doorgebracht, leiden ze een heel ander leven. Hun liefde voor creativiteit en dwaasheid bindt hen, maar elk lid heeft een ander verhaal. Ze hebben verschillende talenten, variërend van filmmaken tot het bespelen van instrumenten tot sport. Ze hebben ook uiteenlopende persoonlijke relaties; twee van de jongens zijn getrouwd, een verloofd en een aan het daten. Hier is alles wat we weten over het persoonlijke leven van The Try Guys en hun partners.

8 Zach Kornfeld is de baby van de Try Guys

Zach Kornfeld is met 31 jaar de jongste van de vier Try Guys. Als kind leidde zijn liefde voor productie en het maken van media hem naar zijn huidige status als producer en maker van YouTube-kanalen. Kornfeld wordt helaas geplaagd door chronische pijn en is dat al jaren, en hij is heel open over zijn worstelingen op sociale media. Als hij niet online is, hangt hij meestal rond met zijn verloofde, doet hij aan yoga of geniet hij van de buitenlucht.

7 De verloofde van Zach Kornfeld, Maggie Bustamante

Maggie Bustamante is de verloofde van Zach. De twee begonnen te daten in 2016 en Kornfeld stelde officieel voor in het voorjaar van 2021. Bustamante is een geregistreerde kinderverpleegkundige, muziekliefhebber en avonturier in de buitenlucht. Zij en Zach maken vaak uitstapjes waarbij ze op de een of andere manier wandelen, zwemmen of skiën. Maggie draagt ook bij aan de podcast "You Can Sit with Us", die voornamelijk bestaat uit partners van The Try Guys.

6 Keith Habersberger

Keith Habersberger staat bekend om zijn relatie met eten op het Try Guys-kanaal. Zijn belangrijkste solovideo's zijn "Eating the Menu" van verschillende fastfoodketens. Naast zijn affiniteit met food en contentcreatie is hij ook een getalenteerd muzikant. Hij speelt hoorn samen met verschillende andere instrumenten en reist met zijn komische band "Lewberger" om shows te geven. Een van zijn grootste prestaties was het maken van de NBC-komedieshow Bring the Funny met zijn muzikale groep.

5 Keith Habersberger's vrouw, Becky Habersberger

Rebecca, of Becky, en Keith Habersberger zijn in september 2017 getrouwd. Zij en Keith ontmoetten elkaar toen ze allebei op de universiteit zaten, en hoewel het moeilijk begon, werden ze al snel verliefd op elkaar. Becky is een self-made visagiste en liefhebber van huidverzorging en deelt haar tips en trucs op sociale media. Zij en Keith hebben samen twee katten, Alfred en opa Barry, die beiden zijn geadopteerd uit reddingsacties. Bijna elke week verschijnt Becky in de podcast "You Can Sit with Us".

4 Ned Fulmer

Ned Fulmer staat bekend als de familieman van de bemanning. Hij trouwde in 2012, heeft twee jonge zonen en een hond genaamd Bean. Als Ned niet aan Try Guys-content werkt, brengt hij meestal tijd door met zijn gezin of aan het sporten. Hij is altijd een sporter geweest, vooral voetbal, en gaat graag het veld op wanneer hij maar kan.

3 Ned Fulmer's vrouw, Ariel Fulmer

Ariel Fulmer is de vrouw van Ned, en ze is een drukke vrouw. Ze heeft een driejarige en een eenjarige, en als ze niet in nood zijn, werkt ze als binnenhuisarchitect en styliste. Ariel en Ned werkten samen aan een kookboek genaamd 'The Date Night Cookbook' dat vorig jaar werd uitgebracht, en ze neemt deel aan de wekelijkse podcast 'You Can Sit with Us'.

2 Eugene Lee Yang

Eugene Lee Yang is nog steeds lid van de Try Guys, maar is onlangs een tijdje gestopt om zich te concentreren op wat solowerk. Hij is filmmaker, acteur, producer, regisseur en choreograaf en werkt momenteel aan geheime aankomende creatieve projecten. Wanneer hij niet aan het werk is, neemt hij een sterk standpunt in voor sociaal activisme zoals homo- en transrechten en Black Lives Matter. Hij is ook een liefhebber van mode en heeft de neiging om een statement te maken met zijn uiterlijk.

1 Eugene Lee Yang's partner, Matthew McLean

Matthew McLean heeft drie jaar een relatie met Eugene. Hij is de enige partner van de Try Guys-groep die niet constant bezig is met contentcreatie. Soms verschijnt Matt in de podcast "You Can Sit with Us", maar verder is hij bezig met zijn liefde voor koken, reizen met zijn vrienden of Eugene (of beide), of manieren vinden om zijn gave als stylist te integreren.

Aanbevolen: