Bullet Train is intens, maar het was niet de fysiek meest uitdagende rol van Joey King

Inhoudsopgave:

Bullet Train is intens, maar het was niet de fysiek meest uitdagende rol van Joey King
Bullet Train is intens, maar het was niet de fysiek meest uitdagende rol van Joey King
Anonim

Joey King heeft het zeker druk gehad sinds het afronden van The Kissing Booth-trilogie op Netflix. Om te beginnen heeft de voor een Emmy genomineerde actrice zich aangesloten bij de met sterren bezaaide cast van de nieuwe actiefilm Bullet Train. In de film speelt King een huurmoordenaar die het opneemt tegen mensen als Brad Pitt en Sandra Bullock. Om nog maar te zwijgen, er zijn andere meedogenloze moordenaars in het verhaal, gespeeld door acteurs Brian Tyree Henry en Aaron Taylor-Johnson.

Tot nu toe heeft Bullet Train behoorlijk goede recensies ontvangen en King houdt zeker haar mannetje in de verschillende actiescènes van de film. Het blijkt echter dat de film niet de fysiek meest intense film was waar de actrice tot nu toe ooit aan heeft gewerkt.

Joey King hield van haar 'Badass'-rol in Bullet Train

Bullet Train is de grootste film waar King ooit aan heeft gewerkt en in het begin kon de actrice niet geloven dat ze zelf aan de film werkte, om nog maar te zwijgen van de rol van huurmoordenaar.

"Bullet Train is een echt meer dan levensgrote film waarvan ik niet kan geloven dat ik er deel van mocht uitmaken. Ik acteer al heel lang, maar ik had een uitgezoomd Hollywood-moment van 'Wauw, dit is krankzinnig. Ik zit in een actiefilm geregisseerd door David Leitch [Atomic Blonde, Fast & Furious Presents: Hobbs &Shaw] met Brad Pitt, '” gaf de actrice toe.

“En ik hou van mijn karakter, Prins. Ze is zo stoer en zo gek.”

Voor haar Bullet Train-scènes had King ook een specifieke training nodig, wat niet erg was. "Ik heb veel geleerd over wapens en gewoon een super coole moordenaarsdame zijn", zei ze. "Ik heb altijd een beetje actiester in mijn botten gehad."

Hoe donker het verhaal van de film ook wordt, het lijkt erop dat de film fysiek niet zo veel van King eiste als een andere film waar ze onlangs aan werkte.

Deze film was fysiek veeleisender dan Bullet Train voor Joey King

Bullet Train heeft misschien veel uitgebreide vechtscènes, maar voor King was niets uitdagender dan de Hulu-film waaraan ze onlangs ook werkte. "De prinses is de zwaarste baan die ik ooit fysiek heb gedaan", onthulde de actrice. "Ik heb maanden en maanden getraind." En terwijl ze met geweren moest trainen voor Bullet Train, moest King het zwaardvechten onder de knie krijgen voor deze film.

“Ik werd verliefd op zwaardvechten. Ik ben linkshandig en ik ben redelijk goed geworden met een zwaard met mijn rechterhand, legde ze uit. “Mijn stuntdubbel heeft me hard getraind. Deze vrouwen hebben me geholpen om de beste vechter te worden die ik zou kunnen zijn.”

In de film speelt King het titulaire personage, een prinses die wordt opgesloten in een toren nadat ze weigert te trouwen met haar sociopaat-aanbidder (Dominic Cooper). En wanneer hij de troon van haar vader probeert te veroveren, is het aan haar om het koninkrijk en haar hele familie te redden

Joey King deed veel van de stunts in de prinses zelf

In het begin aarzelde King om de rol op zich te nemen. Op dat moment was de actrice net klaar met een polsoperatie en had ze ook een slechte heup. Om nog maar te zwijgen, het was niet zoiets als ze ooit eerder had gedaan.

“Het maakte me een beetje bang”, bekende King. "Ik heb de training niet gehad en heb geen vechtscènes gedaan." Uiteindelijk stemde de actrice er echter mee in om de film te maken.

Nog indrukwekkender, King was vastbesloten om zoveel mogelijk van haar stunts te doen, zelfs als ze een stuntteam stand-by had. "Ze deed het zelfs beter dan de stuntpersoon", onthulde Le-Van Kiet.

Wat King betreft, ze dankt de filmploeg voor haar hulp bij het zo goed mogelijk voorbereiden op haar vechtscènes. "Ze tilden me allemaal op en gaven me het gevoel dat ik het kon", zei ze. En met haar hernieuwde zelfvertrouwen trainde de actrice zo hard mogelijk, het maakte niet eens uit of ze soms gewond zou raken.

"Je kunt er niet bang voor zijn of erop anticiperen - je moet vol gas gaan", legde King uit. "Je leert hoe je niet bang moet zijn."

Toen het filmen begon, was King zeker in vechtvorm, wat haar medester Veronica Ngo erg op prijs stelde omdat ze samen enkele vechtscènes deelden. “Het is beter en gemakkelijker voor mij om te vechten met een stuntpersoon omdat ze veel kunnen hebben en ik op ze kan loslaten. Vechten met een andere actrice geeft me stress, maar Joey kwam klaar om te gaan', zei ze over haar tegenspeler. “Ik ben supertrots op hoe we het eruit hebben gehaald. De scène is geweldig.”

Het is duidelijk dat Joey elk beetje van haar nettowaarde van $ 3 miljoen heeft verdiend. Naast het omgaan met zwaardvechten, moest King ook een intense vechtreeks beheersen die op een trap plaatsvindt. Vlak voordat ze het schoten, oefende de actrice op een replica van de trap op een aparte set met haar stuntteam.

"Elke dag was er een beetje traptraining omdat het zo'n enorme reeks was", legde King uit. Uiteindelijk heeft de actrice het voor elkaar gekregen.

King's The Princess wordt nu gestreamd op Hulu. Ondertussen lijkt het er ook op dat de actrice klaar is om zich in te schrijven voor een nieuwe actiefilm. "Ik zou graag mijn handen [weer] vuil maken", zei King.

Aanbevolen: