Heeft House Of Gucci Lady Gaga haar rol in Bullet Train gekost?

Inhoudsopgave:

Heeft House Of Gucci Lady Gaga haar rol in Bullet Train gekost?
Heeft House Of Gucci Lady Gaga haar rol in Bullet Train gekost?
Anonim

Er was eerder dit jaar veel opschudding toen de definitieve lijst met genomineerden voor een Academy Award voor 2022 werd bekendgemaakt. In de categorie "Beste film" ontbrak het House of Gucci van Ridley Scott en fans vonden dit onrecht.

Het biografische misdaaddrama was al voor een Oscar getipt voordat de trailer uitkwam. Supporters van hoofdrolspeelster Lady Gaga waren zo opgewonden toen in september vorig jaar stills van de ster uit scènes in de film werden vrijgegeven, dat ze begonnen te anticiperen dat ze uiteindelijk een tweede Oscar van haar zou winnen carrière.

Hoewel dat niet helemaal uitkwam, werd ze alom geprezen voor haar optreden als Patrizia Reggiani in de film. Ze sleepte ook nominaties binnen voor een Golden Globe, een BAFTA en een Critics' Choice Movie Award.

Het is niet verrassend hoe goed Gaga presteerde in House of Gucci. De actrice ging naar verluidt volledig method-acteren ter voorbereiding van de rol, iets wat regisseur Scott verraste.

Gaga's succes in de film was echter niet gratis. Door een planningsconflict moest ze helemaal stoppen met een andere belangrijke rol.

Lady Gaga zou deze zomer de hoofdrol spelen in de Bullet Train van Antoine Fuqua

De aankondiging dat Lady Gaga Patrizia Reggiani zou spelen, werd exclusief gedaan door Deadline in november 2019. Het was de eerste grote acteerrol voor de artiest sinds ze een nominatie voor Beste Actrice verdiende voor haar sterdraai in het muzikale romantische drama van 2018 film A Star Is Born.

Aangezien het project nog in pre-productie was, kreeg Gaga nog een acteerrol. Ongeveer een jaar nadat haar rol in House of Gucci was aangekondigd, brak het nieuws uit dat ze ook naast Brad Pitt zou spelen in de actiekomediefilm van regisseur David Leitch, Bullet Train.

In de eerste maanden van 2021 begon het duidelijk te worden dat de planningsplannen voor beide films elkaar zouden overlappen qua tijdlijnen. Gaga werd schijnbaar gedwongen een keuze te maken, en de dobbelsteen viel aan de kant van het project van Ridley Scott.

De eerste indruk zou erop wijzen dat dit de juiste keuze voor haar was, gezien de goede ontvangst van haar werk in de film. Tegelijkertijd was haar rol in House of Gucci veel groter dan die in Bullet Train.

Wie heeft Lady Gaga vervangen in 'Bullet Train'?

De film Bullet Train is een bewerking van een Japanse roman uit 2010 getiteld MARIABEETLE van Kōtarō Isaka. De Engelse versie van het boek deelt ook een naam met de aankomende film.

Een officiële synopsis van de foto luidt: 'In Bullet Train schittert Brad Pitt als Ladybug, een ongelukkige moordenaar die vastbesloten is zijn werk vreedzaam te doen nadat een te veel optredens ontspoord zijn.'

'Het lot kan echter andere plannen hebben, aangezien Ladybug's laatste missie hem op ramkoers zet met dodelijke tegenstanders van over de hele wereld - allemaal met verbonden, maar tegenstrijdige, doelstellingen - op 's werelds snelste trein, ' de plot samenvatting leest verder.'Het einde van de lijn is nog maar het begin in deze non-stop thrill-ride door het moderne Japan van David Leitch, de regisseur van Deadpool 2.'

Ook in de film zullen Joey King (The Kissing Booth, The Act) en Brian Tyree Henry (Atlanta, Don't Look Up) te zien zijn.

Sandra Bullock is de andere zware naam op de castlijst, die Ladybug's contactpersoon en handler uitbeeldt met de naam Maria Beetle. Het was deze rol die oorspronkelijk aan Gaga was toegewezen.

Hoe vindt Lady Gaga het om een rol in 'Bullet Train' te missen?

De keuze om voor House of Gucci te gaan, blijkt voor Lady Gaga niet zo moeilijk te zijn geweest. David Leitch leek dit te bevestigen in een interview met Entertainment Weekly, waarin hij uitlegde dat de gesprekken met de actrice van vrij korte duur waren.

“Het kwam allemaal neer op haar schema met de Ridley-film,” zei Leitch. "Er waren korte discussies en toen [ze vertelde ons dat] dit niet gaat werken, omdat ze zich aan het voorbereiden was voor de Ridley-film, Gucci. Ze schoten vlak voor ons en overlapten met ons, en het werkte echt niet.”

Gaga lijkt zelf best tevreden te zijn met haar keuze, in ieder geval op basis van hoe ze over House of Gucci denkt en hoe de film is geworden. "Ik ben zo vereerd en ik ben zo dankbaar dat ik met de legendarische Ridley Scott heb mogen werken aan deze film en gewoon in het algemeen", zei ze eind vorig jaar in een interview met FabTV.

Ze was zo ondergedompeld in haar werk in de film dat ze later toegaf dat ze het moeilijk had om verder te gaan nadat het filmen was ingepakt.

Aanbevolen: