Neil Patrick Harris heeft onthuld hoe het is om met een intimiteitscoördinator te werken aan ontkoppeld

Inhoudsopgave:

Neil Patrick Harris heeft onthuld hoe het is om met een intimiteitscoördinator te werken aan ontkoppeld
Neil Patrick Harris heeft onthuld hoe het is om met een intimiteitscoördinator te werken aan ontkoppeld
Anonim

Neil Patrick Harris is al eeuwenlang een steunpilaar in Hollywood. De acteur heeft een aantal gemiste kansen gehad, en ja, zelfs zijn deel van controversiële momenten, maar hij heeft jarenlang succes gehad en hij is grotendeels een van de meest sympathieke sterren die er zijn.

Voor zijn nieuwste project ging de acteur naar Netflix en werkte hij aan Uncoupled. Er is veel geroezemoes over de show en onlangs gaf Harris enig inzicht in het werken met een intimiteitscoördinator aan het project.

Laten we hieronder alles over Harris' ervaring horen!

Neil Patrick Harris is al sinds de jaren '80 in Hollywood

Acteur Neil Patrick Harris floreert al sinds de jaren tachtig in de entertainmentindustrie. In die tijd was hij een jonge artiest en de serie Doogie Howser was het perfecte startpunt voor zijn jonge carrière.

Tijdens de show werd Harris een begrip en mensen waren benieuwd hoe zijn carrière zich in de toekomst zou ontvouwen. Na wat een beetje een stilte leek, speelde Harold & Kumar Go to White Castle een belangrijke rol bij het nieuw leven inblazen van zijn carrière en het terugdringen van hem in de reguliere schijnwerpers.

Het jaar daarop kreeg de acteur de rol van Barney Stinson in How I Met Your Mother, en in een flits werd hij een van de meest populaire acteurs in Hollywood. De sitcom was een enorm succes en Harris slaagde erin om in vrijwel elke afzonderlijke aflevering een opvallende artiest te zijn.

Toen hij weer aan de top was, bleef hij grote film- en televisierollen krijgen. Dit heeft hem in de schijnwerpers gehouden en heeft hem geholpen een opmerkelijk lange en succesvolle carrière op te bouwen in een verder meedogenloze industrie.

Harris bloeit en onlangs speelde hij in een nieuwe Netflix-serie.

Harris gebruikte een intimacy-coördinator op 'Uncoupled'

Onlangs bracht Netflix Uncoupled uit, een romantische komedieserie met Neil Patrick Harris in de hoofdrol. Tot nu toe heeft de show een aantal stevige recensies gekregen en het markeert wat een nieuwe carrière-triomf lijkt te zijn voor Harris, die al sinds de jaren tachtig bloeit.

In de show heeft Patrick een aantal intieme scènes en de acteur kreeg de kans om te werken met een intimiteitscoördinator, iets dat een must-have is geworden op sets.

Ik had er nog nooit mee gewerkt. Ze zijn nu verplicht. Elke keer dat je een scène doet met enige vorm van intimiteit, is het volkomen logisch om iemand te hebben die zich van alles bewust zal zijn je van plan bent te doen en als iemand zich ergens niet prettig bij voelt, kunnen ze naar de coördinator gaan om dat duidelijk te maken, 'zei Harris.

Deze coördinatoren zijn grotendeels op hun plaats dankzij de me too-beweging.

Volgens BuzzFeed News: "Sindsdien is het in dienst nemen van een expert om toezicht te houden op intieme inhoud vrij standaard geworden in de VS, waarbij HBO in 2018 de leiding had door intimiteitscoördinatoren een vereiste te maken voor alle tv-programma's die naaktheid simuleren."

Het is mooi dat er in deze tijd maatregelen worden genomen, maar zelfs in de recente geschiedenis was dit niet altijd het geval. Harris begon zelfs te vertellen hoe het vroeger was, zelfs in 2014.

Dit is een verandering van hoe het vroeger was volgens Harris

Gone Girl van 2014 was een fantastische film met Neil Patrick Harris in een kleinere rol. Hoewel zijn tijd op het scherm beperkt was, liet de acteur een enorme indruk achter op fans, vooral toen zijn personage vroegtijdig eindigde.

In de film speelde het personage van Harris een intieme scène met het personage van Rosamund Pike, en Harris vertelde hoe de repetities daarvoor eruit zagen.

"Ze zeiden: 'Ga dat maar eens oefenen en presenteer het aan ons.' Rosamund Pike en ik hebben net geoefend hoe we de gemeenschapsscène wilden laten plaatsvinden. We moesten [regisseur] David Fincher zoeken, die in een andere kamer was, en hij kwam terug en ging daar zitten terwijl we het hem lieten zien. Hij had zoiets van, 'Ja, dat gaat lukken.' Maar dat waren andere tijden, "zei Harris.

Het is behoorlijk schokkend om te horen hoe die ervaring was voor Harris en Pike, en het is iets dat vandaag gewoon niet zou vliegen. Beide acteurs gingen er professioneel mee om en hebben de klus geklaard, maar het moet destijds erg ongemakkelijk zijn geweest.

Neil Patrick Harris' Uncoupled lijkt een goede start te maken op Netflix. Het is fijn om te weten dat de juiste maatregelen zijn genomen om het op de set comfortabel en professioneel te houden terwijl het werd gemaakt.

Aanbevolen: