Wat de cast heeft onthuld over het werken aan Full House en Fuller House

Inhoudsopgave:

Wat de cast heeft onthuld over het werken aan Full House en Fuller House
Wat de cast heeft onthuld over het werken aan Full House en Fuller House
Anonim

Familie sitcoms zijn al zo lang als de meeste mensen zich kunnen herinneren favoriet op televisie. Hoewel er regelmatig nieuwe shows worden uitgezonden, is het nog steeds moeilijk om enkele van de beste familie-sitcoms aller tijden te vergeten. Onder hen was de sitcom, "Full House". Van 1987 tot 1995 was dit de sitcom die aantoonbaar de meest populaire rollen van acteur John Stamos tot nu toe opleverde. De cast bevatte ook Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Bob Saget, Lori Loughlin, Dave Coulier en natuurlijk Mary-Kate Olsen en Ashley Olsen.

Enkele jaren later kwamen de meeste castleden weer bij elkaar voor de vervolg-sitcom van Netflix, 'Fuller House'. Vandaag is "Fuller House" in zijn vijfde en laatste seizoen. Dit is wat de cast heeft gezegd over het werken aan beide shows…

15 Andrea Barber deed oorspronkelijk auditie voor het karakter van D. J

“Ik deed oorspronkelijk auditie voor de rol van D. J. en werd afgewezen, onthulde Barber tijdens een interview met The Hollywood Reporter. "Gelukkig belden ze me terug en zeiden: 'Nou, we willen dat je leest voor de rol van de gekke buurvrouw Kimmy Gibbler…'" Barber ging verder met haar rol in "Fuller House".

14 Bob Saget onthulde dat ze ooit aan het discussiëren waren of de vrouw van zijn personage stierf door een auto-ongeluk of kanker

"Toen de show werd opgezet, waren ze aan het twijfelen of [Danny's vrouw stierf] aan kanker of een auto-ongeluk", vertelde Saget aan Entertainment Weekly. "We hebben uiteindelijk een show gedaan waarin we vermeldden dat ze stierf bij een auto-ongeluk [na te zijn aangereden door] een dronken bestuurder. Dat was heel serieus om te doen, en er was geen geknoei.”

13 Het personage van Andrea Barber zou slechts een korte verschijning maken op "Full House"

“Het was bedoeld als een eenmalige verschijning en het werd een belangrijke rol in mijn leven. Ik denk dat Kimmy in het begin gewoon een eigenzinnige buurvrouw zou zijn, maar het ontwikkelde zich een beetje tot een echt excentrieke persoonlijkheid', vertelde Barber aan The Hollywood Reporter. "Ik denk dat dat een paar jaar heeft geduurd, om al haar excentrieke eigenaardigheden en haar oneliners en haar onbeschaamde belediging van iedereen om haar heen te ontwikkelen."

12 John Stamos zei dat hij een slogan moest bedenken voor "Full House" omdat andere beroemde personages er een hadden

Terwijl hij met WTOP sprak, herinnerde Stamos zich: "['Happy Days'-maker] Garry Marshall was een van mijn mentoren en zei: 'Je moet een slogan bedenken! Fonzie had, 'Eyy' en 'Ga erop zitten.' We zeiden altijd 'heb genade' in mijn band als we een hete meid zagen, maar ik heb het van 'Pretty Woman', als Roy Orbison zegt: 'Mercy!' Het is een goede slogan, want mensen zeggen het terug als een vorm van, ‘Hé, je ziet er goed uit!’ Het is beter dan ‘erop zitten.’”

11 Bob Saget zei dat ze tijdens het filmen van de show nooit het echte 'Full House'-huis binnengingen

“We hebben het nooit gezien tijdens de opnames. We hebben het nooit gezien. We hebben hier jaren geleden buitenopnamen gemaakt voor de titels, toen de show voor het eerst begon, "legde Saget uit terwijl hij met Pop Sugar sprak. "We hebben dit huis nooit gezien - ze hebben hier een camera geplaatst, die verhuurd en een huisopname van Painted Lady gemaakt."

10 Candace Cameron Bure zei dat het filmen van "Full House" een 'Blast' was

“Het was geweldig! Het waren acht prachtige jaren van mijn leven en ik denk dat hetzelfde geldt voor iedereen die aan de show heeft gewerkt", vertelde Bure aan Your Teen magazine, "In feite markeert deze maand de 25e verjaardag van de pilot-aflevering en de hele crew krijgt samen voor een barbecue om het te vieren.”

9 Bob Saget was een 'mentor' van Candace Cameron Bure op de set van 'Full House'

Tijdens een interview met Good Housekeeping zei Bure: "Bob was mijn mentor die opgroeide op de set. Niet alleen omdat hij een vader speelde, maar omdat hij een vader is, dus hij was erg zorgzaam voor ons kinderen en zorgde ervoor dat we beschermd werden en dat alles geweldig was.” Als DJ Tanner, Bure was een van de jongere acteurs op de set van "Full House".

8 Candace Cameron Bure onthulde dat zij en haar toenmalige tienerco-sterren ervoor zorgden om hun online fanclub bij te houden terwijl ze "Full House" deden

Bure vertelde Entertainment Weekly: "Een van de eerste interactieve fanclubs die online verscheen, was een site genaamd Celebrity Sightings … We hadden evenementen - ik, Jodie [Sweetin], Andrea [Barber], Christine Lakin, de Savage broers, Danielle Fishel, Ryder Strong. Het internet was niet zo ontwikkeld als wat we nu gemakkelijk kunnen doen [en] we moesten eigenlijk samenkomen in een gebouw en handmatig foto's maken om te zeggen: 'Hé, we zijn hier.'”

7 Bob Saget zei dat het belangrijk was om de jongere kinderen 'als mensen' te behandelen op de set van 'Full House'

“We behandelden de kinderen allemaal als mensen”, vertelde Saget aan Entertainment Weekly.“Niemand praatte tegen ze alsof het kleine marionetten waren. Daarom ben ik bevriend met ze allemaal, en het is echt, en ik waardeer het. Dat is het beste van het hele verdomde ding. Afgezien van Cameron Bure, waren de andere jongere acteurs in de show de Olsen-tweeling en Sweetin.

6 Op de "Full House" -set gaf Bob Saget toe dat hij en enkele van de mannelijke castleden 'dingen zouden doen' voor het publiek, zoals op elkaar liggen

“Voor het publiek deden we dingen. Er waren tijden dat Dave [Coulier], John [Stamos] en ik gewoon op elkaar op de bank lagen en een scène uit Deliverance nabootsten", vertelde Saget aan Entertainment Weekly. “Maar zo grafisch deden we het niet. Je hoorde geen varken krijsen.'

5 Andrea Barber onthulde dat de cast niet wist dat "Full House" werd geannuleerd tot drie weken voorafgaand aan hun laatste opname

"De serie eindigde nogal abrupt", vertelde Andrea Barber aan The Hollywood Reporter.“We wisten niet zeker dat we werden geannuleerd tot ongeveer drie weken voor onze laatste opname, dus de schrijvers moesten een finale samenstellen en het eindigde heel plotseling voor ons allemaal. Die laatste opname was echt triest, want we waren een gezin.”

4 Tijdens het filmen van "Fuller House", onthulde Jodi Sweetin dat hun eigen kinderen veel op de set kwamen

“Onze kinderen kwamen veel om te settelen. Ze zouden er voor beter of slechter zijn. Maar wetende dat we dat konden doen en dat onze kinderen zo'n deel uitmaakten van deze Fuller House-familie, betekende dat de wereld voor mij en voor hen, 'onthulde Sweetin tijdens een gesprek met Moms.com. "Ze voelden zich zo opgenomen in dat stukje van mijn leven."

3 Elias Harger bewaarde koude medicijnen en andere benodigdheden tijdens het filmen van seizoen 5 van "Fuller House"

"Nou, dit seizoen moesten we koude medicijnen bij de hand houden", onthulde Harger tijdens een interview met Feeling the Vibe magazine. “Ik heb een koelkastje met water en af en toe cola. In mijn kamer heb ik ook een cool Monopoly-spel dat ik soms speel en vreemd genoeg, een plastic schermzwaard dat ik ergens heb gekregen."

2 Andrea Barber zei dat de show overwoog Kimmy in een vertaler voor de Verenigde Naties te veranderen over "Fuller House"

"We dachten eerst dat ze misschien een zeer eclectische achtergrond zou hebben die niemand zou verwachten, zoals misschien is ze een vertaler voor de Verenigde Naties en spreekt ze als vier verschillende talen", vertelde Barber aan The Hollywood Reporter. 'Dus ze komt binnen en spreekt Russisch en Frans en ze is vertaler voor al deze internationale ambassadeurs. We dachten dat niemand dat zou zien aankomen.”

1 Voor Jodie Sweetin was het beëindigen van 'Full House' 'moeilijker' dan het filmen van het einde van 'Fuller House'

“Voor mij was het einde van de originele Full House moeilijker, ik was 12/13; dat was een veel moeilijker afscheid omdat ik niet wist of ik deze mensen weer zou zien', vertelde Sweetin aan Moms.com. Maar nu, wetende dat deze mensen mijn familie zijn en ze al 30 jaar kennen, is gewoon een ongelooflijk geschenk. Behalve mijn ouders, is er niemand anders in mijn leven waarmee ik zo verbonden ben geweest.”

Aanbevolen: