De rijkste basketbalvrouwen, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De rijkste basketbalvrouwen, gerangschikt op nettowaarde
De rijkste basketbalvrouwen, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

VH1 is de thuisbasis van de Amerikaanse reality-tv-serie Basketball Wive s. Het geeft een kijkje in het leven van de vrouwen die een romantische band hebben met professionele basketballers. De show, gemaakt door Shaunie O'neal, debuteerde in 2010, met acht afleveringen van 30 minuten en duurde vijf seizoenen voordat het stilletjes werd geannuleerd volgens een tweet van castlid Tami Roman. Na bijna vier jaar uit de lucht te zijn geweest, werd de show in 2017 nieuw leven ingeblazen voor een zesde seizoen.

Miami was de thuisbasis van de oorspronkelijke Basketball Wives, die het jaar daarop werd uitgebreid met Basketball Wives LA. Zowel de originele Basketball Wives als de Los Angeles-show duurde vijf volledige seizoenen. In de show waren vrouwen te zien die een soort romantische band hadden met een aantal rijke atleten, maar deze vrouwen hebben het ook goed voor zichzelf gedaan. Hier zijn acht van de rijkste vrouwen die in de show verschijnen.

8 Tami Roman's netto waarde is ongeveer $ 3,5 miljoen

Tami brak in 1993 door in de entertainmentwereld toen ze verscheen in The Real World: Los Angeles. In het daaropvolgende decennium verscheen ze af en toe in kleine film- en tv-rollen. Ze trouwde in 1999 met professionele basketballer Kenny Anderson. Het paar kreeg twee dochters voordat ze twee jaar later in 2001 scheidden. Ondanks dat hij op dat moment niet getrouwd was met een baller, voegde Roman zich in seizoen twee bij de cast van Basketball Wives. De actrice/tv-ster is naar verluidt ongeveer $ 3,5 miljoen waard. Ze is momenteel getrouwd met voormalig NFL-speler Reggie Youngblood, die zogenaamd een nettowaarde van $ 200.000 heeft.

7 Maleisië Pargo's netto waarde is ongeveer $ 3,5 miljoen

De reality-tv-ster en sieradenontwerper wiens echte naam Laquisha Pargo is, heeft ook een geschat vermogen van $ 3.5 miljoen volgens Celebrity Net Worth. Maleisië is een van de inaugurele basketbalvrouwen. Ze was getrouwd met Jannero Pargo, een voormalige spits van Atlanta Hawks, die nu speelt voor de Charlotte Bobcats. Het voormalige echtpaar, dat samen drie kinderen heeft, is officieel uit elkaar gegaan in 2014 en hun scheiding wordt twee jaar later afgerond.

6 Evelyn Lozada's netto waarde is $4 miljoen

Evelyn Lozada is naast een ster op Basketball Wives ook ondernemer. Ze is de ex-verloofde van NBA-ster Antoine Walker. De ster is naar verluidt ongeveer $ 4 miljoen waard, die ze heeft verdiend door zowel op tv te zijn als haar bedrijven. Voor Basketball Wives werkte ze als secretaresse van een entertainmentadvocaat en werd ze eigenaar van een schoenenboetiek genaamd Dulce in Coral Gables.

5 Kimsha Artest's netto waarde is $6 miljoen

Kimsha Artest op VH1s Basketball Wives
Kimsha Artest op VH1s Basketball Wives

The Queens, geboren in New York, is de ex-vrouw van de aanvaller van Los Angeles Lakers, Ron Artest. Ze waren meer dan vijftien jaar samen voordat ze in 2009 hun eigen weg gingen. Na te zijn uitgenodigd om fulltime in de show te schitteren, toonde Artest zijn desinteresse in het drama dat de andere dames in de show volgt. Ze verscheen ook op TVONE's documentaire Life After. Haar nettowaarde is $ 6 miljoen volgens celebritynetworth.

4 Meeka Claxton's netto waarde is $7 miljoen

Claxton is de oprichter en eigenaar van Allure Re alty. Ze is de ex-vrouw van voormalig NBA-ster Speedy Claxton, die negen jaar in de NBA speelde voordat hij met pensioen ging om te scouten voor de College State Warriors. Meeka verscheen in seizoen drie van Basketball Wives, dat werd omgeven door controverse; ze klaagde zelfs haar collega-castgenoot Tami Roman aan omdat ze haar zou hebben aangevallen tijdens een reis naar Rome met de andere vrouwen. Claxton, die ongeveer $ 7 miljoen waard is, keerde niet terug voor een tweede seizoen.

3 Jackie Christie's netto waarde is $10 miljoen

Ze is getrouwd met voormalig NBA-speler Doug Christie. Jackie Christie heeft naar schatting een vermogen van $ 10 miljoen. Naast de hoofdrol op Basketball Wives is ze ook de CEO van Jean Fya Records, een onafhankelijk platenlabel. Christie is ook een acteur; ze verscheen in de films Deceitful (2013) en Lucky Girl, die ze ook uitvoerend produceerde in 2015. Daarnaast regisseerde en produceerde ze de 2015 videoshort Bossard Cognac: The Good Life. Haar man heeft een geschat vermogen van $20 miljoen.

2 Jennifer Williams' netto waarde is $ 25 miljoen

Naast de verkoop van luxe eigendommen in New Jersey, richtte Jennifer Williams een fitnessstudio voor vrouwen op en trouwde ze met NBA-speler Eric Williams. Jennifer Williams was de eerste vier seizoenen een van de hoofdrolspelers in de show, met haar scheiding van Eric als de belangrijkste verhaallijn in seizoen één, samen met haar beruchte vete met Evelyn Lozada. Ze is ongeveer $ 25 miljoen waard. Na seizoen vier verliet ze de show en richtte ze zich op rebranding, tv-optredens en het uitbreiden van haar bedrijf.

1 Shaunie O'neal's netto waarde is $ 38 miljoen

Shaunie begon haar carrière in filmmarketing bij Fox Entertainment. Ze is de rijkste van alle vrouwen in de show. Haar roem begon in 2002 toen ze trouwde met voormalig NBA-speler Shaquille O'Neal. Naast het dienen als uitvoerend producent, was ze te zien in een andere spin-off genaamd Shaunie's Home Court. Ze is ook verschenen op Wendy: The Wendy Williams Show, The Real en Hell's Kitchen.

Ze verscheen in de documentaireserie Dumb It Down in 2014. Daarnaast heeft ze gediend als uitvoerend producent van de tv-film getiteld The Love Shaq. Shaunie O'neal is een drukke vrouw en haar nettowaarde van $ 38 miljoen weerspiegelt dat.

Aanbevolen: