Joe Exotic onthult nieuw plan om presidentieel pardon te krijgen

Inhoudsopgave:

Joe Exotic onthult nieuw plan om presidentieel pardon te krijgen
Joe Exotic onthult nieuw plan om presidentieel pardon te krijgen
Anonim

Joe Exotic - echte naam Joseph Maldonado-Passage - van Tiger King-faam verdiende veel aandacht voor zijn reality-serie, maar het is wat er gebeurde nadat het filmen ingepakt was dat kijkers geïntrigeerd heeft.

De Tiger King zelf belandde in de gevangenis en werd geconfronteerd met federale beschuldigingen van dierenmishandeling en erger, met een straf van 22 jaar die in 2019 werd uitgevaardigd (de straf werd later teruggebracht tot 21 jaar, merkt NPR op). Tiger King 2 bevatte verwijzingen naar Joe's pogingen om uit de gevangenis te komen, maar tot nu toe zijn de reality-persoonlijkheid en zijn juridische team niet succesvol geweest in hun inspanningen.

Nu heeft Joe zich echter tot een reality-tv-aangrenzende "ster" gewend voor hulp en verdere zichtbaarheid.

Joe Exotic vroeg toenmalig president Trump om gratie

Voordat de toenmalige president Donald Trump zijn ambt verliet, hoopte het team van Joe Exotic op een presidentieel pardon.

Een formeel gratieverzoek werd echter afgewezen, waarbij fans suggereerden dat Trump Joe geen gratie zou geven omdat hij "Joes haat", terwijl Joe op sociale media beweerde dat zijn beroep werd afgewezen omdat hij homo was.

Toch lijkt het erop dat een wegversperring het juridische team van Joe Exotic er niet van heeft weerhouden om alternatieve methoden voor vrijlating na te streven. Na zijn oproep aan president Trump pleitte Joe ook voor vervroegde vrijlating na een diagnose van kanker.

Het team van Tiger King zoekt ondersteuning voor een reality-tv-ster

Het is niet verwonderlijk dat Joe Exotic connecties heeft met beroemdheden, en het blijkt dat hij goed bekend is met Jesse Meester, een voormalige reality-persoonlijkheid die verscheen op 90 Day Fiancé en verschillende spin-offs terwijl hij aan het daten was met Darcy Silva.

In een Instagram-bericht waarin Jesse Meester zijn "geweldige lieve vriend" wordt genoemd, legde Joe (of mogelijk zijn team?) uit dat Jesse hem zou helpen "een stem in het Witte Huis te krijgen" om een beroep te doen op president Biden.

Het is onduidelijk hoe Meester - wiens talenten, volgens zijn Instagram-bio, digitale marketing, crypto, luxe onroerend goed en acteren omvatten - Joe's inspanningen zal ondersteunen bij een vervroegde vrijlating en/of gratie.

Het is echter mogelijk dat Jesse details onthult over zijn New Life Talk with Jesse Meester-podcast. Op het moment dat Joe zijn aankondiging op Instagram deelde, had Meester nog geen openbare opmerking gemaakt.

Aanbevolen: