Is Nick Cannon nog steeds van plan om meer kinderen te krijgen?

Inhoudsopgave:

Is Nick Cannon nog steeds van plan om meer kinderen te krijgen?
Is Nick Cannon nog steeds van plan om meer kinderen te krijgen?
Anonim

Inmiddels weet het publiek dat Nick Cannon met opzet veel kinderen heeft gekregen. Hij heeft twee sets van een tweeling en verschillende eenlingen, met alles behalve zijn oudste (Marokkaanse en Monroe met Mariah Carey) door elkaar heen.

In feite is een van Nick's aanspraken op roem tegenwoordig hoe goed hij erin slaagt zijn kinderen samen met hun verschillende moeders op te voeden. Ja, hij beseft dat het veel is.

Maar te midden van zijn beweringen dat hij het celibaat zou proberen, het feit dat zijn therapeut hem had gezegd geen kinderen meer te krijgen, en zijn bekentenis dat hij een vasectomie-consult aan het plannen was, bleef Cannon meer zwangerschappen met meer vrouwen aankondigen.

Zoals hij later uitlegde, was niet elk kind noodzakelijkerwijs gepland, maar iedereen is geliefd en welkom. En nadat hij zijn achtste kind had verwelkomd, leek Nick te suggereren dat er mogelijk meer baby's - veel meer baby's - op komst waren.

Nick wordt voortdurend bekritiseerd omdat hij zoveel kinderen heeft

Sinds hij meerdere baby's heeft gekregen, met meerdere vrouwen, in één jaar, komen mensen bij Nick Cannon omdat hij niet verantwoordelijk was voor zijn activiteiten voor volwassenen. Het bleek dat Nick later verklaarde dat zijn groeiende gezin opzettelijk was gecreëerd, wat op de een of andere manier de ontvangst van het publiek verslechterde.

Er v alt veel uit te pakken als het gaat om zijn motivatie om meer kinderen te krijgen, evenals de mogelijke impact die zo'n groot gezin heeft op de kinderen, laat staan op de planeet.

En in het begin was de vergelijking tussen de kroost van Nick en Elon Musk nogal ironisch. Toen kondigde Nick zijn negende kind aan in juni 2022 (tot menig oogwenk), terwijl Elon rond dezelfde tijd zijn negende en tiende kind verwelkomde.

Tegenwoordig lijken critici te kijken en te wachten tot Nick het idee bestendigt dat hij te nonchalant is met zijn relaties en zijn anticonceptie. Toch lijkt het erop dat zijn gezinsplanning een bewuste keuze is.

Cannon gaf toe dat hij misschien nog meer kinderen had verwekt

Nick Cannon's al-baby mama Abby De La Rosa kondigde haar tweede zwangerschap aan op Instagram in 2022. Ze is al moeder van Nick's tweede tweeling, en al snel bleek dat Nick ook de vader van deze baby was.

E! Online bevestigde dat Abby het niet erg vindt dat Nick veel kinderen verwekt, zoals ze zei: "mijn kinderen die zoveel broers en zussen hebben, vind ik cool." Als Nick echter echt is, kan hij zijn kinderen eerder vroeger dan later nog meer broers en zussen geven.

In een interview op de Lip Service Podcast liet Nick doorschemeren dat er naast zijn al in de oven negende kind, misschien nog meer baby's komen. Op een schijnbaar grappende manier grapte Nick: "Als je dacht dat het vorig jaar veel kinderen waren…"

Hij zei verder dat "de ooievaar onderweg is."

De tijdlijn is echter merkwaardig; de podcastaflevering is op 7 juni uitgebracht. Abby De La Rosa kondigde haar zwangerschap aan op 3 juni. Ogenschijnlijk is de podcast ofwel opgenomen vóór de aankondiging van Abby, of rond dezelfde tijd.

Betekent dit dat Nick na zijn negende nog een baby krijgt?

Heeft Nick Cannon nog een baby (na 9)?

Op basis van zijn opmerkingen in de podcast-aflevering lijkt het erop dat er voor Nick nog een zwangerschapsaankondiging in het verschiet ligt. Zijn opmerkingen suggereerden niet alleen dat de ooievaar onderweg was, maar bevatten ook een 'hint'.

Nick legde uit dat hij na het overlijden van zijn zoon Zen in december 2021 veel emotionele en fysieke steun kreeg van verschillende vrouwen.

Hoewel hij niet specificeerde of dit de moeders van zijn kinderen waren of andere vrouwen die hij kent, leek Cannon te suggereren dat er toen mogelijk meer vrouwen zwanger waren van zijn kind(eren). Er werd hem zelfs gevraagd of er drie baby's onderweg waren, en hij leek de vraag te ontwijken.

Hoewel hij niet per se zwangerschappen geheim heeft gehouden, vragen toeschouwers zich af of er nog een zwangerschapsaankondiging in een laat stadium van het Cannon-kamp zal zijn. Vooral omdat fans speculeren dat Alyssa Scott weer zwanger is, hoewel het er niet op lijkt dat Nick heeft bevestigd dat hij de vader is van die op handen zijnde bundel van vreugde.

Maar als je het bij elkaar optelt, zou zijn recente baby met Bre Tiesi (geboren 28 juni 2022), de baby van Abby De La Rosa (verwacht in oktober 2022) en de baby van Alyssa Scott er drie maken.

Alleen de tijd zal het leren - of een bekentenis van Nick - maar zoals fans al weten, lijkt de vader van velen het niet erg te vinden om zoveel kinderen te hebben, en ondanks zijn eerdere beweringen, is hij misschien niet van plan om binnenkort te stoppen.

Aanbevolen: