10 Netflix Originals krijgen een nieuw seizoen in 2021

Inhoudsopgave:

10 Netflix Originals krijgen een nieuw seizoen in 2021
10 Netflix Originals krijgen een nieuw seizoen in 2021
Anonim

Er worden elke maand geweldige nieuwe Netflix originele shows, films of documentaires uitgebracht. Hoewel 2020 een verwarrend jaar was dat velen van ons naar onze schermen stroomde, zal 2021 waarschijnlijk doorgaan met het voorgaande jaar.

Gelukkig is er een overvloed aan Netflix-shows die hebben bevestigd (of geruchten) dat er dit jaar een nieuw seizoen komt. Van het door vuurwapens aangedreven drama Money Heist tot psychologisch opwindende romantiek Jij, hier zijn de top tien shows op Netflix die in 2021 nieuwe seizoenen krijgen, volgens What's-On-Netflix.

10 'Geldroof'

Geldroof
Geldroof

Money Heist, ook bekend als La Casa de Papel in de originele Spaanse versie, gaat verder waar het gebleven was tijdens deel 4. Professor, het criminele brein achter de legendarische overvallers met Dali-masker, wordt nu ingezet ongemakkelijke omstandigheden tussen het redden van zijn leven of dat van zijn bemanningen. Hoewel er nog geen officiële releasedatum is, begonnen de opnames in augustus 2020.

9 'Vreemde dingen'

Vreemde dingen
Vreemde dingen

Seizoen 4 van Stranger Things is toegevoegd aan de waslijst van tv-programma's die vanwege de pandemische beperkingen met onzekerheid werden geconfronteerd. Echter, zoals opgemerkt door Digital Spy, bevestigde acteur David Harbor vorig jaar dat er dit jaar een nieuw seizoen "verondersteld" zou worden, dus vingers gekruist! De opnames zijn eind vorig jaar hervat en we hopen dat we de komende maanden goed nieuws zullen krijgen.

8 'Better Call Saul'

Je kunt beter Saul bellen
Je kunt beter Saul bellen

Sinds de eerste dag vroegen velen zich af hoe de Better Call Saul-tijdlijn prachtig zou verweven zijn met Breaking Bad, de show van de ouders. Nu we al vijf seizoenen hebben om het verhaal van Jimmy McGill op Netflix te vertellen, maken Vince Gilligan en co zich op voor het zesde en laatste seizoen. Zoals opgemerkt door Thrillist, is de productie hervat en als alles goed gaat, is het veilig om een première tegen het einde van 2021 te verwachten.

7 'Grote Mond'

Grote mond
Grote mond

De comedyserie Big Mouth is een ander groot project om dit jaar een nieuw seizoen te zien, aangezien Netflix eerder de voortzetting van de show in 2019 bevestigde. Als Big Mouth seizoen 5 het traditionele, voorspelbare releaseschema volgt, is het veilig om verwacht dat het nieuwe seizoen in de herfst van 2021 v alt.

6 'Cobra Kai'

Cobra Kai
Cobra Kai

Voorheen uitgezonden op YouTube Red, pakte Netflix Cobra Kai op nadat de gigant van het videodeelplatform van Google had besloten het te annuleren. Het gloednieuwe derde seizoen kwam al uit in januari 2021, dus fans moeten achterover leunen en ervan genieten. Een late releasedatum voor seizoen vier in 2021 zou te onrealistisch zijn, maar hier is te hopen.

5 'Lucifer'

Lucifer
Lucifer

Dankzij de overname van Netflix na een teleurstellende annulering van Fox, is Lucifer voorlopig een van de meest populaire shows geworden. Het eerste deel van het meest recente vijfde seizoen viel in 2020, en het is veilig om het tweede deel te verwachten in het tweede deel van 2021.

4 'Jij'

Jij
Jij

Joe Goldberg's laatste wending van de derde seizoensfinale van You heeft ons met zoveel brandende vragen achtergelaten. Gelukkig werden de opnames voor het vierde seizoen begin januari hervat, en het seizoen van tien afleveringen zal naar verwachting in 2021 stoppen. Wat kunnen we daarna verwachten?

3 'Seksuele voorlichting'

Seksuele voorlichting
Seksuele voorlichting

Het kan even duren voordat Otis, Maeve en crew weer op het scherm verschijnen, aangezien het derde seizoen van Sex Education nog in de maak is. Er moeten nog veel losse eindjes aan elkaar worden geknoopt van de finale van het tweede seizoen. Hoewel er nog geen releasedatum is bevestigd, zeggen sommigen dat het veilig is om een release in april 2021 te verwachten.

2 'Narcos: Mexico'

Narcos
Narcos

Na de arrestatie van Felix Gallardo wordt het kat-en-muisspel van DEA met het Mexicaanse kartel een bloedbad in het derde seizoen van Narcos: Mexico. Het eerste seizoen begon in 2018 en pas twee jaar later viel het tweede seizoen uit. De nieuwe baas in de stad, Amado Carrillo Fuentes, is klaar om zijn stempel te drukken.

1 'Emily In Parijs'

Emily-in-Parijs
Emily-in-Parijs

Emily Cooper was een jonge, onwetende Amerikaan uit het Midwesten tijdens het eerste seizoen van Emily in Parijs. Nu lijkt ze een idee te hebben van wat ze doet in de hoofdstad van Frankrijk, en gelukkig is het tweede seizoen al in de maak. Hopelijk wordt het nieuwe seizoen eind 2021 uitgezonden, hoewel begin 2022 op dit moment een realistischer tijdsbestek lijkt te zijn.

"We hopen dat Emily, door haar tijd in Parijs te verlengen, de relaties die ze al heeft opgebouwd zal versterken, dieper in onze cultuur zal duiken en misschien een paar woorden basis Frans zal oppikken", bevestigde Netflix het nieuwe seizoen in November 2020, met een eigenzinnig briefje geschreven door Emily's baas Sylvie.

Aanbevolen: