Wist Chad Lindberg dat de makers van Fast and Furious Jesse terug zouden brengen?

Inhoudsopgave:

Wist Chad Lindberg dat de makers van Fast and Furious Jesse terug zouden brengen?
Wist Chad Lindberg dat de makers van Fast and Furious Jesse terug zouden brengen?
Anonim

Chad Lindberg was absoluut onder de indruk van de Fast and Furious-franchise. Ondanks dat de serie een geschiedenis heeft van het terugbrengen van personages waarvan men denkt dat ze overleden zijn, hebben de makers zoiets niet met Jesse gedaan.

Jesse was in veel opzichten het hart en de ziel van de eerste Fast and Furious-film. Hij was het surrogaat broertje van Vin Diesel's personage en eigenlijk een stand-in van het publiek. Zijn karakter is ook degene die de traditie begon om genade te zeggen voor de ma altijd in de franchise. Maar tegen het einde van de film werd Jesse uitgeschakeld door de slechterik.

Dit is een lot dat talloze personages in de buitengewoon succesvolle franchise hebben ontmoet. Maar velen, waaronder Michelle Rodriguez en Sung Kang, hebben op de een of andere manier hun weg terug gevonden naar de films.

Maar niet Jesse.

Dit is hoe Chad echt over de situatie denkt en of hij denkt dat Jesse nog een kans moet krijgen…

Wil Chad Lindberg terugkeren als Jesse in de Fast and Furious-franchise?

Volgens Chad Lindbergs interview met Vulture dacht niemand dat de eerste Fast and Furious-film een volledige franchise zou lanceren. In feite wilde Vin Diesel aanvankelijk nooit dat de film een vervolg zou krijgen.

Chad beweerde dat de meeste films een zelfleven hebben, maar de Fast and the Furious-franchise blijft maar doorgaan en gaan en gaan zoals de Energizer Bunny. En het gaat door zonder hem.

"Natuurlijk baalde ik toen ik werd vermoord in het origineel, en toen zeiden ze: 'O, laten we nog acht vervolgen maken. Laten we nog negen vervolgen maken.' En ik zei: 'Jullie! Jesse is niet gestorven. We hebben geen bevestiging gekregen!' Ik heb het gevoel dat zelfs nadat ze klaar zijn, we nog steeds spin-offs zullen zien. Ik gok dat we op een gegeven moment een prequel van het origineel zullen zien, "zei Jesse tegen Vulture.

Wat betreft het terugbrengen van Jesse in welke vorm dan ook, Chad beweerde dat hij constant door fans wordt gevraagd of het ooit zal gebeuren.

"[Bij de vierde film] zeiden mensen: 'Yo, waar ben je?' En dat is het ding geworden. Ik kan nergens heen [zonder] mensen die zeggen: 'Yo, waarom brengen ze je niet terug?' En ik heb zoiets van: 'Man, ik ben hier de afgelopen 20 jaar geweest.' Ik ontmoette een man op Instagram - zijn naam is eigenlijk Dom - en hij is een autospecialist, hij heeft mijn Jetta herbouwd. We noemen het de "Bring Back Jesse Jetta". Het begint bijna elk jaar meer grip te krijgen, dus het is alsof er een kleine mogelijkheid is, op een bepaalde manier. Het moet gewoon bij Vin komen, weet je?"

Chad ging verder met te zeggen: "Het zou echt geweldig zijn als ze me 20 jaar later, zoals nr. 10, terug zouden brengen. Ik denk dat zoveel fans graag wat van de originele cast zouden zien weer doorkomen. Hier is het ding - ze kunnen het. Ze kunnen iedereen terugbrengen die ze willen."

Hoe Jesse terug zou moeten komen naar de Fast and the Furious-films

Volgens Chad Lindberg zou Jesse terug moeten komen als een schurk, niet anders dan hoe Michelle Rodriguez terugkeerde naar de franchise na de dood van haar personage.

"Een schurk zou geweldig zijn," zei Chad. "Ik denk dat hij cool zou zijn als Jesse gewoon voor een lange, lange tijd weg zou gaan. Hij heeft zich ergens verstopt. Hij heeft aan zijn auto's gewerkt. Hij is erg stil geweest. En dan, ik weet het niet, wat er ook voor nodig is, dat telefoontje van Dominic Toretto, zoals 'We hebben je nodig' of wat dan ook. Of misschien heb ik 20 jaar in coma gelegen."

Hoe Chad Lindberg werd gecast in de Fast and the Furious

Chad gaf oorspronkelijk de originele auditie door voor de eerste Fast and the Furious-film die in 2001 uitkwam.

"Destijds dacht ik: 'Oh, ik ben een artiest. Ik wil serieuze, onafhankelijke films maken.' Ik wist niet beter. Dus mijn agent belde me op, en ze zei: 'Waarom ga je hier niet op in?' En ik heb zoiets van, 'ik heb gewoon niet gereageerd op het script.' Ze hing op, terecht."

Uiteindelijk belde Chads agent hem terug en probeerde hem te overtuigen om de autidoon te nemen. Ze faalde en hing uiteindelijk voor de tweede keer op.

"Toen belde een andere agent me, hij zei: 'Yo man, ga gewoon naar binnen', en ik zei: 'Oké, natuurlijk. Waarom doe ik zo dom? Ik ga naar binnen.' Ik las voor voor de casting director. Ze belden me bijna onmiddellijk terug om te lezen met Rob Cohen, de regisseur, en vervolgens Matt Schulze [die Vince speelde] en Johnny Strong [die Leon speelde]."

Chad kreeg de rol een uur na de auditie. Toen de film uitkwam, veranderde het zijn leven voor altijd.

"Ik ben eeuwig dankbaar dat de rol me heeft gevonden. Het heeft me geleerd dat je nooit, nooit weet. De fans, de mensen die nog steeds naar me toe komen - ik bedoel, de film is net zo hot als hij was 20 jaar geleden. Dat gebeurt meestal niet met films. Ze maken meestal geen tien vervolgen."

Aanbevolen: