Teen Mom's Catelynn en Tyler's bijna eindeloze schandalen zijn ronduit absurd

Inhoudsopgave:

Teen Mom's Catelynn en Tyler's bijna eindeloze schandalen zijn ronduit absurd
Teen Mom's Catelynn en Tyler's bijna eindeloze schandalen zijn ronduit absurd
Anonim

Vanaf het moment dat de franchise begon, staat Teen Mom vooral bekend als het onderwerp van een lange lijst van controverses. Per slot van rekening zijn verhalen als Jenelle Evens die de voogdij over haar zoon Jace verliest en vervolgens terugkrijgt, het onderwerp geweest van een hele reeks verschillende krantenkoppen. Bovendien beoordelen de kijkers van Teen Mom al vele jaren de relatie van Farrah Abraham met haar dochter.

Als we kijken naar iedereen die betrokken is bij Teen Mom, kan gemakkelijk worden beweerd dat Farrah Abraham en Jenelle Evens de beroemdste sterren van de franchise zijn. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat hun schandalen de meeste aandacht krijgen. Toegewijde Teen Mom-fans zijn zich echter gaan realiseren dat Catelynn B altierra en haar man Tyler B altierra verwikkeld zijn in zoveel belachelijke schandalen dat het verbluffend is.

Wie zijn Catelynn B altierra en Tyler B altierra?

In de jaren sinds Teen Mom debuteerde op MTV in 2009, heeft de show nieuwe castleden toegevoegd, zijn er verschillende spin-offs geweest en zijn enkele sterren van de serie vertrokken. Ondanks dat de franchise al die veranderingen ondergaat, is één ding dat consistent is gebleven, dat Catelynn B altierra vanaf het begin de hoofdrol heeft gespeeld in Teen Mom. Het is echter belangrijk op te merken dat Catelynn eerst een andere achternaam had.

Toen de wereld voor het eerst kennismaakte met Catelynn B altierra en Tyler B altierra, waren het slechts een paar tieners die in een situatie terechtkwamen waar ze niet klaar voor waren. Sindsdien is er veel veranderd voor het stel. Toen Catelynn en Tyler bijvoorbeeld voor het eerst werden voorgesteld aan fans, waren het bange tieners die besloten hun dochter Carly af te staan voor adoptie. Nu, al die jaren later, is het paar de ouders van vier kinderen, waaronder Carly die nog steeds een deel van hun leven is.

Naast het uitbreiden van hun gezin, hebben Catelynn B altierra en Tyler B altierra fans een kijkje gegeven in hun relatie. Het paar speelde immers niet alleen samen in Teen Mom, maar maakte in 2013 ook deel uit van het derde seizoen van de realityshow Couples Therapy. Op dat moment waren Catelynn en Tyler nog steeds verloofd en besloten hun huwelijk uit te stellen om aan te werken. hun relatie. Uiteindelijk liepen Catelynn en Tyler op nieuwjaarsdag 2015 door het gangpad.

Catelynn B altierra en Tyler B altierra's belachelijke schandalen

Vanaf het moment dat 'reality'-tv-programma's de wereld stormenderhand veroverden, was het duidelijk dat drama het genre naar zo'n hoog succesniveau heeft gedreven. Met dat in gedachten zou het niemand moeten verbazen dat de beste 'reality'-tv-sterren elke aflevering constant verwikkeld lijken te zijn in nieuw drama. Toch is het vrij wild dat Catelynn B altierra en Tyler B altierra de afgelopen jaren zoveel schandalige dingen hebben gedaan.

Helaas komen sommige van de controverses waar Catelynn B altierra en Tyler B altierra bij betrokken waren veel te vaak voor voor 'reality'-showsterren. Het feit bijvoorbeeld dat Catelynn en Tyler niet genoeg belastingen betaalden en een pandrecht kregen voor meer dan $ 320.000, is vrij onopvallend. Maar om te zeggen dat verschillende van de andere controverses waarbij Catelynn en Tyler betrokken waren, gek zijn, is een enorm understatement.

Als beroemdheden een link naar clickbait-artikelen plaatsen, doen ze dat in veel gevallen omdat ze betaald krijgen elke keer dat iemand naar de website gaat door op de post te klikken. Veel fans geloven dat dit feit heeft geleid tot twee van Catelynns grootste schandalen.

Nadat Catelynn B altierra de eerste keer zwanger raakte, werd haar dochter Carly geadopteerd door een stel genaamd Brandon en Teresa. Sindsdien zijn er soms spanningen ontstaan tussen Catelynn, Tyler, Teresa en Brandon die Teen Mom-fans in de show hebben zien spelen. Omdat Carly deel blijft uitmaken van de Teen Mom-franchise, zijn veel fans haar gaan aanbidden. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat toen Catelynn een bericht deelde dat suggereerde dat Carly in de kop was overleden, ook al is er niets mis met het kind, fans woedend waren.

Ongeveer vier maanden na de controverse over het Carly clickbait-artikel dat Catelynn B altierra deelde, was ze er weer mee bezig. In augustus 2021 plaatste Catelynn een verhaal dat suggereerde dat zij en Tyler gingen scheiden. Nogmaals, er was geen waarheid in de implicatie dat het paar ging scheiden en veel fans waren opnieuw diep overstuur door het paar.

Meer recentelijk op het moment van schrijven, in juni 2022, raakten Catelynn B altierra en Tyler B altierra verwikkeld in controverse vanwege iets dat ze op sociale media plaatste. Dit keer plaatste Catelynn een reeks screenshots van niet veilig voor werk-teksten die Tyler haar op TikTok heeft gestuurd. Terwijl fans lang niet zo verontwaardigd waren als over de scheiding en Carly's post. Veel commentatoren noemden het bericht oprecht "zo grof".

Aanbevolen: