Sydney Sweeney's eindeloze sponsoring kan een einde maken aan haar schokkende financiële problemen

Inhoudsopgave:

Sydney Sweeney's eindeloze sponsoring kan een einde maken aan haar schokkende financiële problemen
Sydney Sweeney's eindeloze sponsoring kan een einde maken aan haar schokkende financiële problemen
Anonim

Sinds Sydney heeft Sweeney onthuld dat ze optredens moet nemen om haar levensstijl te betalen, ondanks haar succes op Euphoria. Hierdoor zijn fans geobsedeerd door haar vermogen en haar schijnbare financiële problemen.

Deze financiële problemen zijn verergerd door een rechtszaak met een bikinimerk dat Sydney vroeger een goedkeuringsdeal had. Maar hoe dan ook, de dubbele Emmy-genomineerde heeft een aantal andere merkpartnerschappen die geld naar haar bankrekening sluizen.

Hoewel Sydney, net als veel andere beroemdheden, vaak wordt gesponsord om kleding en accessoires te dragen bij evenementen en fotoshoots, heeft ze eigenlijk formele overeenkomsten met deze merken…

Wordt Sydney Sweeney gesponsord door Laneige?

Ja. Sydney Sweeney wordt inderdaad gesponsord door het Amorepacific huidverzorgingsmerk Laneige. In het voorjaar van 2022 werd Sydney het gezicht van de eerste samenwerking met beroemdheden in de VS.

Sydney werd met name het gezicht van hun "Water-Bank"-collectie.

Julien Bouzitat, de chief marketing en digital officer van Amorepacific US, schreef in een persbericht:

"Sydney Sweeney en Laneige hebben de afgelopen maanden een soortgelijk versnellingstraject doorgemaakt, waarbij Sydney haar status als een van de toonaangevende opkomende actrices bevestigde, meest recentelijk met het virale fenomeen van 'Euphoria' seizoen twee, terwijl Laneige blijft wordt overal op sociale media genoemd vanwege het iconische Lip Sleeping Mask."

Julien vervolgde door te zeggen: "Sydney heeft op dit moment een geweldig moment, dus het is erg spannend om met haar samen te werken om een nog breder publiek te bereiken en onze merkbekendheid te blijven vergroten, terwijl we onze expertise op het gebied van huidverzorging en hydratatie verder vestigen lip verzorging. Sydney belichaamt perfect de gezonde, stralende en leuke Laneige-persoonlijkheid en bracht deze naadloos tot leven in onze campagne."

Sydney is in het verleden heel open geweest over haar huidverzorgingsroutines, dus het is volkomen logisch om over te stappen naar een volledige merkaantekening bij een bedrijf dat dat verbetert.

Naast het helpen verkopen van het Water Bank Blue Hyaluronic Serum en Cream Moisturizer, die variëren van $ 31 tot $ 45 in de online winkel van Laniege en Sephora, doet Sydney duidelijk wonderen voor het merk zelf. De video's met haar tonen tenslotte haar eigenzinnige, gemakkelijk sympathieke, enigszins flirterige en sprankelende persoonlijkheid.

Als resultaat krijgt het merk miljoenen views op socials en Youtube.

Hetzelfde gebeurde voor SOL van Jergens. Sydney heeft een aantal zeer succesvolle rollen en afbeeldingen geplaatst van haar die hun zelfbruiner rockt.

Sydney Sweeney is een merkambassadeur voor Tory Burch

Tory Burch is een ander enorm bedrijf dat op de Sydney Sweeney-trein is gesprongen. Volgens Women's Wear Daily heeft Tory Sydney getekend als ambassadeur voor hun handtas- en schoenencollecties voor herfst/winter 2022.

"Ik ben zo opgewonden om samen te werken met Tory Burch als haar merkambassadeur", kondigde Sydney in april 2022 aan. "Ik ben al jaren fan van haar kleding en accessoires en ik bewonder haar onvermoeibare werk om steun vrouwen. Ik ben niet alleen geïnspireerd door Tory's visie en het bedrijf dat ze heeft opgebouwd, maar ook door haar vriendelijkheid en filantropie. Ik kijk zo uit naar het mooie partnerschap en de zinvolle gesprekken die gaan komen."

Voordat ze een deal sloot met Tory Burch, werd ze gekozen om deel te nemen aan hun vakantiecampagne voor hun Good Luck-trainercollectie.

Sydney Sweeney's samenwerking met Guess, Miu Miu en Armani

Sydney is misschien online getrolld vanwege haar eerbetoon aan Anna Nicole Smith, maar anderen zagen het als een zeer succesvol onderdeel van de Guess 2021-advertentiecampagne. Toen ze werd gevraagd om deel uit te maken van de Guess Originals x Anna Nicole Smith Collection, was het meteen een 'ja'.

"Toen ik misschien 13 was, was ik bij mijn moeder, we waren in het winkelcentrum. Al van jongs af aan heb ik altijd een grotere borst gehad en ik had nooit het gevoel dat ik in een winkel een lichaamsvorm zag die mij vertegenwoordigde. En ik herinner me de eerste keer dat ik de gigantische Guess-modellen [advertenties] in de etalages zag, en ik dacht: 'Mam, ik wil naar de winkel'", zei Sydney volgens Women's Wear Daily.

"Ze nam me op, en ik zag alle meisjes in de buurt die rondingen hadden en tieten hadden, en ze werden gevierd, en ze waren geliefd, en ze waren mooi, en ik dacht: 'Oh, mijn God, ik hoop dat ik opgroei en ik ben een Guess-model.'"

De Guess-kleding die Sydney schommelde tussen $ 12 en $ 248 en kan zowel bij Guess als bij Urban Outfitters worden gekocht.

Bovenop Guess, werkte Sydney samen met Miu Miu, die beroemd was voor haar 2022 MTV Movie Awards-look … Ja, we hebben het over de rechte minirok en crop-top-look. Maar Sydney is ook het gezicht van hun Wonder Miu-lijn.

Dan is er Armani Beauty die Sydney hun lippenstift laat reppen. Samenwerken met Armani past perfect bij Sydney, die Teen Vogue heeft verteld dat haar "go-to"-parfum My Way By Armani is.

Sydney Sweeney's lingerie, actieve kleding en bikinimerkaanbevelingen

Lingerie-, sportkleding- en bikinimerken lijken een natuurlijke fit voor Sydney, dankzij zowel haar rol in Euphoria als haar boodschap van lichaamspositiviteit.

In de paar jaar dat ze in de schijnwerpers staat, hebben talloze merken Sydney en haar iconische figuur het hof gemaakt. Het bekendste is LA Collective, het bikinibedrijf dat Sydney momenteel aanklaagt wegens contractbreuk. Hoewel we niet ingaan op de gecompliceerde situatie, weten we wel dat Sydney een aantal andere bikinimerken op haar Instagram heeft laten schommelen, waaronder een Maiyo London-haakset die de hartslag deed pompen.

Wat lingerie betreft, was Sydney een beroemd onderdeel van Rihanna's bizar zwoele 2020 Savage X Fenty-campagne.

Meer recentelijk is Sydney een samenwerking aangegaan met Parade.

Volgens Parade mede-oprichter en CEO Cami Téllez, was de samenwerking een "no brainer" en zei dat ze "opgewonden is door Sydney Sweeney van Euphoria - haar vrolijke zelfexpressie en verfrissende kijk op een nieuw tijdperk van lichaamsbeeld ".

Sydney houdt duidelijk van het duurzame en gerecyclede lingerie- en ondergoedbedrijf. Ze beschreef het zelfs op Instagram door te zeggen: "comfy x sexy x duurzaamheid=happy Syd".

Eindelijk is er het Australische merk Cotton On, dat de moeite waard is om Sydney's fitte zandloperfiguur te kleden met hun comfortabele, kleurrijke activewear en lingerie.

"We zijn zo verheugd om Sydney aan boord te hebben als het gezicht van onze activewear-campagne", zei de algemeen directeur van Cotton On Body, volgens Women's Wear Daily. "Ze is een ongelooflijke actrice en haar nuchtere, leuke en zelfverzekerde houding vertegenwoordigt perfect de merkwaarden."

Aanbevolen: