Van deze schandalen is bijna 'The Great British Baking Show' geannuleerd

Inhoudsopgave:

Van deze schandalen is bijna 'The Great British Baking Show' geannuleerd
Van deze schandalen is bijna 'The Great British Baking Show' geannuleerd
Anonim

The Great British Baking Show staat bekend als een leuke show om bij te zijn en voor kijkers om naar te kijken. Het werd oorspronkelijk uitgezonden op het BBC-netwerk voordat het overschakelde naar Channel 4. De show werkt net als veel andere bak- en / of kookwedstrijdshows. Het is een wekelijkse eliminatie en de deelnemers zijn allemaal amateurs en die toevallig ook enkele van de beste allround bakkers zijn.

De Great British Baking Show heeft veel winnaars naar de show gebracht, sommigen van hen hebben zelfs een solide carrière sinds de competitie. Dat maakt deze show en de beleving des te groter voor de kijkers en de bakkers. Door de jaren heen is The Great British Baking Show erin geslaagd om weg te blijven van schandalen die naar voren werden gebracht en vrijgegeven. Er zijn echter meerdere schandalen rond de show, en we delen de top 6 uit waardoor The Great British Baking Show bijna werd geannuleerd.

6 Spanning achter de schermen leidde tot een ongepaste foto

Toen werd aangekondigd dat The Great British Baking Show naar Channel 4 zou verhuizen, was het bedoeld voor een nieuwe look van het team. Naast Paul Hollywood die van netwerk wisselde om in de show te blijven, voegden drie nieuwe leden, Noel Fielding, Prue Leith en Matt Lucas zich bij de show als co-presentatoren. Rapporten speculeerden dat ze buiten het scherm niet met elkaar konden opschieten, met name Paul Hollywood en Noel. Dit leidde ertoe dat Paul en Noel samen op de foto gingen om terug te vechten tegen de geruchten, wat alleen maar tot meer controverse leidde.

Paul Hollywood en Noel Fielding namen een foto van zichzelf terwijl ze samen poseerden om terug te vechten tegen de geruchten dat ze niet met elkaar overweg kunnen en in feite dichterbij zijn dan ooit. De foto die ze op Twitter plaatsten, terwijl ze misschien de spanningsgeruchten tot rust brachten, zorgde ervoor dat fans stroomden van verontwaardiging. De tweet werd bestempeld als beledigend voor de LGBTQ+-gemeenschap. Daar bleef het niet bij, kijkers hadden ook het gevoel dat de foto van Noel en Paul overkwam als homoseks als een grote grap die voor grote blacklash zorgde.

5 Ruby Tandoh beschuldigd van proberen sympathie te krijgen

Ruby Tandoh, een deelnemer aan de show, kreeg zware kritiek van fans toen ze in 2013 werd beschuldigd van het proberen sympathie te krijgen van de juryleden. Ruby begon te huilen wanneer ze voelde dat ze dat nodig had om voor de rechters om het rustig aan te doen. Dit viel niet in goede aarde bij kijkers die dachten dat ze nogal zielig gedroeg maar huilde om sympathiestemmen en leukere opmerkingen van de juryleden te krijgen. Maar fans hadden daar niet alleen een probleem met Ruby Tandoh, maar ze liet ook een slechte indruk achter bij de kijkers door te flirten met Paul Hollywood. Fans merkten dat ze extra aardig was tijdens haar gesprekken met Paul, waardoor fans walgen. Toen Ruby twee jaar later uitkwam, verspreidde ze die beweringen in 2015 naar haar haters. Ze ging zelfs zover dat ze de kijkers 'gigantische vrouwenhaters' noemde. Cleary's kijkers waren te snel met het beoordelen van Ruby, en het is misschien nooit de bedoeling geweest om over te komen als flirten met Paul Hollywood en proberen sympathie te krijgen.

4 De handdrukken van Paul Hollywood zijn te genereus

Van Paul Hollywood is bekend dat hij handdrukken geeft om het ultieme keurmerk aan de bakkers te geven. De bakkers streven ernaar om die handdruk van de Paul te zoeken en zien het als een motiverende tactiek om die handdruk te verdienen. Er werden echter krantenkoppen gehaald tijdens het seizoen 2018 omdat Paul te veel handdrukken tegelijk uitdeelde. Kijkers zagen het als Paul om te verliezen en te vasten met zijn handdrukken in vergelijking met de voorgaande seizoenen. Kijkers waren ook niet meer onder de indruk toen iemand een handdruk van Paul kreeg en waren eigenlijk meer verrast toen een deelnemer geen handdruk kreeg. Gelukkig was Paul Hollywood aardig over de krantenkoppen en gaf hij toe dat hij zijn normen meer moet verhogen als het gaat om de deelnemers.

3 Het verstoppertje van Noel Fielding

In 2018 deed Noel Fielding een verstoppertje met zijn toenmalige co-host Sandi Toksvig, die meer dan 50 klachten op Ofcom veroorzaakte. Dit komt omdat Noel tijdens de sketch besloot zich in de koelkast te verstoppen, wat werd gezien als gevaarlijk en onveilig voor jonge kijkers die het misschien zouden proberen te imiteren. Het netwerk reikte uit naar de kritiek die ze ontvingen, waardoor Noel zich in de koelkast kon verstoppen en zei dat er geen inbreuk was op de uitzendrichtlijn. In een verklaring zeiden ze: "we ontdekten dat de scène erg kort was en later in het programma plaatsvond, toen jongere kinderen het minst waarschijnlijk keken." Veel kijkers waren nog steeds niet blij met het feit dat Noel een koelkast koos om te verbergen, maar ze zonden de sketch in ieder geval uit in een tijd dat veel jongere kijkers er niet bij zouden zijn om het te zien.

2 Stereotiepe roze en blauwe glazuur

Om zich voor te bereiden op het seizoen 2016 van The Great British Baking Show, namen de deelnemers foto's die poseerden met blauwe of roze kers, afhankelijk van hun geslacht. Deze foto's zijn geplaatst op de shows, Twitter-pagina. Deze foto's veroorzaken grote terugslag omdat kijkers terecht geloofden dat het stereotype gendernormen en seksisme begaat. Op de foto's zouden alle vrouwelijke deelnemers poseren met vrouwelijk glazuur en de mannelijke deelnemers zouden poseren met blauw glazuur. Dit kan worden gezien als seksisme omdat de foto's in wezen laten zien dat roze een vrouwelijke kleur is en blauw een mannelijke kleur. In plaats daarvan had de show alle verschillende soorten glazuurkleur kunnen gebruiken om de foto's genderneutraal te houden en te voorkomen dat ze als stereotiep en seksistisch worden bestempeld.

1 Matt Lucas maakt een indruk van Boris Johnson

Het afronden van de lijst is dat Matt Lucas denkt dat het een goed idee zou zijn om een indruk te maken van de Britse premier Boris Johnson. Hij is natuurlijk niet de enige beroemdheid die het met de huidige premier heeft verward, zelfs Nicki Minaj kreeg een bizarre vete. Tijdens de show van Matt als co-presentator sinds Sandi Toksvigs vertrek uit The Great British Baking Show, besloot hij op te treden als Boris Johnson. Misschien dacht Matt dat het indruk zou maken op de kijkers, en voor sommigen was het dat ook, maar het liet ook veel kijkers ongeamuseerd achter. Meer dan 200 kijkers klaagden over Matt die Boris imiteerde bij Ofcom en waren niet al te blij met het nieuwe lid van de bakshow. De schets omvatte Matt Lucas die op een lessenaar stond, gekleed als Boris Johnson en deed Boris' coronavirusbriefings na en bevatte de slogan Blijf alert! Cake bakken! Bewaar Broden!”

Aanbevolen: