De 10 rijkste reality-tv-rechters gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De 10 rijkste reality-tv-rechters gerangschikt op nettowaarde
De 10 rijkste reality-tv-rechters gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Onze favoriete realityshow Judges werd niet van de ene op de andere dag beroemd, ze hadden een lange en voorspoedige carrière voordat ze de deelnemers aan enkele van 's werelds populairste tv-shows beoordeelden. Sommige van deze rechters hebben een fortuin van honderden miljoenen vergaard, sommige zijn zelf enorm succesvolle artiesten geweest met een loopbaan van meer dan 50 jaar. Je zou kunnen zeggen dat als iemand de jonge en hoopvolle deelnemers een routekaart naar succes kan geven, het zeker deze sterren zijn.

Wie kan je tenslotte beter begeleiden dan iemand die alles heeft gehoord, gezien en gedaan? Shows als American Idol en America's Got Talent zijn miljoenenbedrijven geworden die lucratief zijn gebleken voor alle betrokkenen, van tv-netwerken tot juryleden van beroemdheden en aankomend talent. De juryleden van onze favoriete reality-tv-programma's hebben gedurende hun hele carrière aanzienlijke rijkdom vergaard.

10 John Legend: $75 miljoen

Zijn innerlijke legende channelen
Zijn innerlijke legende channelen

Zanger, songwriter en producer, John Legend heeft geen introductie nodig, hij heeft een superster verworven in zijn meer dan twee decennia lange carrière. De winnaar van de Grammy Award heeft een nettowaarde van $ 75 miljoen die hij voornamelijk via zijn muziek heeft verzameld. Legend dient als jurylid/coach op The Voice, hij is een van de meest succesvolle coaches die ooit de show hebben gepresteerd.

9 Blake Shelton: $ 100 miljoen

Blake Shelton
Blake Shelton

Blake Shelton is een coach/jurylid geweest sinds de première in 2011, de countrymuziekster verdient naar verluidt $ 13 miljoen per seizoen van de show. In de eerdere seizoenen zou Blake $ 4 miljoen per cyclus hebben verdiend, wat later naar boven werd bijgesteld. Hij heeft een succesvolle muziek- en reality-tv-carrière gehad die hem maar liefst $ 100 miljoen nettowaarde heeft opgeleverd.

8 Gwen Stefani: $150 miljoen

Gwen Stefani
Gwen Stefani

The Voice Coach, Gwen Stefani heeft maar liefst $ 150 miljoen fortuin, ze is een succesvolle zangeres en zakenvrouw. Gwen vergaarde haar rijkdom door haar muziek, tv-optredens en kledinglijn L. A. M. B, die wordt geschat op ongeveer $ 90 miljoen. De ster verdiende naar verluidt $ 10 miljoen voor het zevende seizoen van The Voice en $ 13 miljoen na het twaalfde seizoen.

7 Luke Bryan: $160 miljoen

Luke Bryan
Luke Bryan

American Idol Judge Luke Bryan heeft een indrukwekkend vermogen van $ 160 miljoen en volgens Celebrity Net Worth is hij een van de best betaalde artiesten ter wereld. "Tussen juni 2019 en juni 2020 verdiende hij $ 45 miljoen." Luke is zowel een succesvolle countryartiest als een songwriter. Bovendien verdient hij $ 12 miljoen per jaar voor zijn werk aan American Idol.

6 Heidi Klum: $160 miljoen

Heidi Klum
Heidi Klum

Voormalig supermodel Heidi Klum werkt sinds het begin van de jaren 2000 voor de televisie. Ze diende als gastheer van Project Runway en Germany's Next Top Model. Heidi was ooit een van 's werelds best verdienende modellen, ze heeft een fortuin van $ 160 miljoen. Klum verdient naar verluidt $ 100.000 per aflevering van American Idol, wat niet al te armoedig is.

5 Sofia Vergara: $180 miljoen

Sofia Wekelijks
Sofia Wekelijks

Modern Family aluin, Sofia Vergara is verreweg een van de meest populaire sterren in Hollywood. Ze verdiende naar verluidt $ 500.000 per aflevering van Modern Family, waarmee ze destijds een van de best betaalde tv-sterren was. De actrice heeft onlangs America's Got Talent-jurylid aan haar cv toegevoegd en dat optreden levert haar $ 10 miljoen per seizoen op.

Sofia heeft een nettowaarde van $ 180 miljoen die ze vergaarde door acteren, haar kledinglijn en als jurylid voor reality-tv.

4 Lionel Ritchie: $200 miljoen

Lionel Ritchie
Lionel Ritchie

Muziekicoon, Lionel Ritchie is een begrip dat geen introductie behoeft. Hij kan bogen op een lange en succesvolle zangcarrière, met wereldwijd 100 miljoen verkochte platen. Lionel heeft in de loop van zijn carrière een fortuin van $200 miljoen vergaard. De zangeres voegde zich in 2017 bij de cast van American Idol en verdient naar verluidt 10 miljoen dollar per seizoen.

3 Katy Perry: $330 miljoen

Katy Perry
Katy Perry

Popster Katy Perry heeft een indrukwekkend vermogen van $ 330 miljoen, dat ze voornamelijk verdiende met haar muziek, endossementdeals en tours. Katy is ook een slimme zakenvrouw die meerdere geuren heeft gemaakt.

Katy dient ook als rechter bij American Idol, de ster verdient naar verluidt $ 25 miljoen per seizoen voor het verschijnen in de show. Dit maakt haar een van de best betaalde juryleden voor realityshows.

2 Jennifer Lopez: $400 miljoen

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Zanger, danser, acteur, zijn slechts enkele van de woorden die worden gebruikt om Jennifer Lopez te beschrijven, de multi-getalenteerde ster is al meer dan drie decennia actief in het vak. Jennifer heeft succes gevonden in zowel acteren als muziek en heeft een nettowaarde van $ 400 miljoen. De ster is niet alleen jurylid maar ook uitvoerend producent bij World of Dance, ze was ook vijf seizoenen jurylid bij American Idol. Naar verluidt verdiende de ster tussen $ 12 en $ 17,5 miljoen tijdens haar tijd op American Idol.

1 Simon Cowell: $600 miljoen

Simon Cowell draagt wit
Simon Cowell draagt wit

Simon Cowell was negen seizoenen van de show jurylid bij American Idol en naar verluidt kreeg hij $ 36 miljoen per seizoen. Hij heeft ook gediend als rechter bij A mericas's Got Talent, America's Got Talent: The Champions, Britain's Got Talent en The X-Factor U. K. verschillende inspanningen, waaronder zijn muzieklabel, Syco records.

Aanbevolen: