Heeft Shiloh Jolie-Pitt met opzet een verre universiteit gekozen om weg te blijven van moeder Angelina?

Inhoudsopgave:

Heeft Shiloh Jolie-Pitt met opzet een verre universiteit gekozen om weg te blijven van moeder Angelina?
Heeft Shiloh Jolie-Pitt met opzet een verre universiteit gekozen om weg te blijven van moeder Angelina?
Anonim

Brad Pitt en het eerste biologische kind van Angelina Jolie, Shiloh Jolie-Pitt, is nu helemaal volwassen. Onlangs brak het nieuws dat de 16-jarige zich voorbereidt om naar een verre universiteit te gaan om 'ver weg' van haar moeder te blijven. Het bracht fans in de war omdat de twee net samen werden gezien bij het concert van de rockband Måneskin in Rome in juli 2022.

Maar terwijl haar vervreemde ouders het voor de rechtbank blijven uitvechten, kunnen fans niet anders dan aannemen dat de tiener de ster van The Eternals daadwerkelijk vermijdt. Dit is wat er tegenwoordig echt aan de hand is met het leven van Jolie-Pitt.

In de vroege strijd van Shiloh Jolie-Pitt met genderidentiteit

Toen ze opgroeide, werd Jolie-Pitt gefotografeerd terwijl ze jongenskleren droeg en een kort kapsel droeg. Destijds legden haar ouders uit dat ze zich identificeerde als 'een van de jongens' en dat ze 'als een kleine kerel' wilde leven. In 2008 gaf haar vader aan Oprah Winfrey toe dat ze haar naam ook wilde vervangen door een mannelijke.

"Ze wil alleen John heten. John of Peter. Dus het is een Peter Pan-ding. Dus we moeten haar John noemen. 'Shi, wil je…' – 'John. Ik ben John," vertelde de Bullet Train-acteur. 'En dan zeg ik: 'John, wil je wat sinaasappelsap?' En ze zegt: 'Nee!' Dus, weet je, het is gewoon dat soort dingen dat leuk is voor ouders, en het is waarschijnlijk heel onaangenaam voor andere mensen."

Twee jaar later sprak Jolie ook met Vanity Fair over het jongensachtige uiterlijk van haar dochter. "Shiloh heeft volgens ons een Montenegro-stijl. Het is hoe mensen zich daar kleden", zei de ster Girl, Interrupted. "Ze houdt van trainingspakken, ze houdt van [gewone] pakken. Ze kleedt zich graag als een jongen. Ze wil een jongen zijn. Dus moesten we haar haar knippen. Ze draagt graag alles van jongens. Ze denkt dat ze een van de broers is." Maar onlangs werd Jolie-Pitt gespot met meer vrouwelijke kleding. In oktober 2021 droeg ze de vintage jurk van haar moeder tijdens een rode loper-evenement voor de actrice' eerste Marvelfilm, The Eternals.

Shiloh-Jolie Pitt ging onlangs viraal nadat ze haar dansmoves liet zien

Ze treedt misschien (nog) niet in de voetsporen van haar ouders als acteur, maar onlangs werd Jolie-Pitt trending met videoclips van haar dansles, gefilmd in het beroemde Millennium Dance Complex.

Haar video dansen op Doja Cat's Vegas - een soundtrack voor Baz Luhrmann's biopic, Elvis met Austin Butler in de hoofdrol - is nu miljoenen keren bekeken. Gebaseerd op choreograaf Hamilton Evans' YouTube-kanaal, heeft Jolie-Pitt ook gedanst op Rihanna's Skin, Ed Sheeran's Shivers en Usher's Yeah. Een bron vertelde aan Us Weekly dat Jolie en Pitt blij zijn te zien dat hun dochter veel aandacht krijgt voor haar talent.

"Brad en Angie zijn allebei erg trots", zei de insider. "Ze zouden er geen probleem mee hebben als ze prof wil worden, maar ze dringen het haar op geen enkele manier op."

De anonieme bron voegde eraan toe dat Jolie-Pitt al een tijdje danslessen volgt. "Shiloh houdt van dansen. Ze is serieus getalenteerd en gaat nu al een paar jaar naar deze lessen", vervolgden ze. "Ze heeft ook goede vrienden gemaakt via de dansgemeenschap, en ze zitten allemaal in chatgroepen en delen hun favoriete afspeellijsten en dat soort dingen. De leraren zijn allemaal erg onder de indruk van haar en zeggen dat de lucht de limiet is als ze wil nemen het naar het volgende niveau, en Shiloh kan dat gewoon doen."

Heeft Shiloh Jolie-Pitt een verre universiteit gekozen om Angelina Jolie te vermijden?

Volgens een Celebrity Insider beweerde een bron dat Jolie-Pitt met opzet een verre universiteit koos om 'ver weg' van haar moeder te blijven, omdat ze onlangs conflicten hebben gehad in hun relatie. De jonge danseres zou naar verluidt "het hele huis met deuren dichtslaan" en in verbale duels komen met de S alt-actrice omdat ze thuis niet eerlijk wordt behandeld.

"Maddox en Pax (haar oudere broers) mochten alleen rijden en lopen toen ze zo oud waren als haar. Shiloh verzet zich", zei de niet nader genoemde insider. "Ze zegt dat ze zo ver mogelijk bij haar vandaan gaat studeren!"

In juli 2022 vertelde een bron aan Life & Style dat Jolie-Pitt en haar vader een "onbreekbaar" duo blijven te midden van zijn langlopende scheidings- en voogdijstrijd met Jolie.

"Ondanks de voortdurende strijd om de voogdij tussen Brad en Angelina, brengt hij tijd door met de kinderen, maar in een privéomgeving", zei de insider. "Hij heeft het het liefst zo en staat bijzonder dicht bij Shiloh." Ze voegden eraan toe dat de twee "een liefdevolle, leuke en authentieke relatie hebben en uit hetzelfde hout gesneden zijn."

Ze delen naar verluidt veel interesses, zoals muziek."Samen muziek spelen, films en kunst kijken, en veel van hun tijd samen doorbrengen in zijn kunststudio om creatief te zijn", vertelde de bron, die opmerkte dat "Brad Shiloh nooit onder druk zet en aanmoedigt om haar dromen na te jagen. Ze voelt zich op haar gemak met haar vader over alles praten." Ondertussen moet Jolie nog ingaan op de beweringen dat ze een gespannen relatie heeft met haar eerstgeborene.

Aanbevolen: