Heeft Marvel met opzet de laatste missie van Cap uit 'Avengers: Endgame' gelaten?

Inhoudsopgave:

Heeft Marvel met opzet de laatste missie van Cap uit 'Avengers: Endgame' gelaten?
Heeft Marvel met opzet de laatste missie van Cap uit 'Avengers: Endgame' gelaten?
Anonim

Avengers: Endgame was een van de langste MCU-films, die tonnen terrein besloeg. Het omvatte meerdere tijdlijnen, een paar herschrijvingen en verschillende cruciale gebeurtenissen die de komende gevechten van Phase 4 vormden. Maar een ding dat de Russo Brothers gemakshalve uit hun fase 3-climax hebben weggelaten, was de laatste missie van Cap.

Om het snel samen te vatten: Steve Rogers (Chris Evans) bracht de Infinity Stones terug naar hun rechtmatige plaatsen in de tijdlijn. Met behulp van de tijdmachine die Stark (Robert Downey Jr.) ontwikkelde, vertrok Rogers tijdens de laatste act van de film. Het publiek kon echter niet zien hoe de voormalige Captain America in elk van de huizen van de steen viel. Fans verwachtten dat Disney een Director's Cut of verwijderde scènes op Blu-Ray zou uitbrengen die Steve's avonturen door de tijd uitbeelden, maar helaas gebeurde dat niet. En we moeten nog steeds ontdekken wat er is gebeurd.

Captain America Returns The Infinity Stones

Hoewel er geen concreet antwoord is, is Disney misschien van plan om die laatste eindspelsequenties een mysterie te houden totdat de tijd rijp is. Gezien het aantal vragen dat de afwezigheid oproept, zoals wat Rogers tegen de Rode Schedel zei, kan het bedrijf het hele avontuur in een ander project laten zien.

Afbeelding
Afbeelding

Cap en Red Skull hebben samen een legendarische geschiedenis, en als ze elkaar op een kosmisch vlak zouden ontmoeten, zouden ze allebei vragen gaan stellen, want de laatste keer dat ze elkaar zagen, werd de laatste de ruimte in gestraald. Bovendien zou de ironie dat Cap de voormalige leider van Hydra hetzelfde gaf waar ze tijdens de Tweede Wereldoorlog zo krachtig over vochten, een extra laag complexiteit toevoegen aan hun interacties.

Rogers' reis om de Soul Stone terug te brengen is slechts één scène die een eenvoudige beslissing had moeten zijn om te filmen. Natuurlijk, aangezien de Russo Brothers dit verzuimden te doen, was het misschien in opdracht van Disney. Er zijn uitgebreide plannen die fase 4 ingaan en een retrospectieve verkenning van de laatste missie van Cap is logisch. De Loki-serie keert terug naar de gebeurtenissen van 2012, dus wie zegt dat we niet nog meer nasleep van het eindspel zullen meemaken.

Een andere reden waarom fans die Infinity Stone-missies op een gegeven moment zouden moeten verwachten, is Captain America 4. Terwijl de regisseur vermoedelijk de vierde film rond Sam Wilson (Anthony Mackie) centreert, zou dit ook een geweldige kans kunnen zijn om het boek over Steve Rogers te sluiten. Avengers: Endgame maakte zijn verhaal niet officieel af en de oudere Steve stierf vermoedelijk tussen de gebeurtenissen in Endgame en Falcon and the Winter Soldier. Het gebrek aan visuele bevestiging in de Disney+ show doet ons denken dat een proloog in Captain America 4 het publiek naar Rogers bed zal brengen terwijl hij op sterven ligt. Als Cap regale Sam, Bucky en zijn andere vrienden tijdreisavonturen laat beleven, kan dit overgaan in flashbacks waarin hij de Infinity Stones terugzet.

Hindernissen

Houd er echter rekening mee dat elke kans om Cap's laatste missie te zien vereist dat Chris Evans aan boord is, en hij heeft het opgezegd met Marvel. Het ging niet over een geschil, zoals contracten of geld. Evans gaat gewoon door met andere projecten. Kevin Feige sloot ook geruchten uit dat de acteur zijn rol zou hernemen tijdens een interview met Entertainment Weekly, waardoor een terugkeer veel minder waarschijnlijk is. Maar zeg nooit nooit.

Chris Evans als Captain America
Chris Evans als Captain America

Misschien wil Evans over een paar jaar Steve Rogers nog een kans geven. Dat is slechts een gok, maar een kleine pauze is misschien alles wat de acteur nodig heeft. Als dat het geval is, kan hij die Infinity Stone-missies schieten. Er was niet veel nodig van Evans, alleen maar komen opdagen en de rol aankleden.

Of de laatste missie van de Cap in de maak is of niet, Disney moet er serieus over nadenken. Fans praten twee jaar later nog steeds over de ontbrekende scène, wat waarschijnlijk een teken is dat ze het in zijn geheel willen zien. Disney zal uiteindelijk beslissen, maar laten we hopen dat het bedrijf het publiek geeft waar ze naar verlangen.

Aanbevolen: