Fans denken dat deze 'Wheel of Fortune'-deelnemer met opzet haar brieven verkeerd heeft gekregen

Inhoudsopgave:

Fans denken dat deze 'Wheel of Fortune'-deelnemer met opzet haar brieven verkeerd heeft gekregen
Fans denken dat deze 'Wheel of Fortune'-deelnemer met opzet haar brieven verkeerd heeft gekregen
Anonim

Wheel of Fortune is een van de oudste, actuele spelprogramma's op de Amerikaanse televisie. In feite, voor het eerst uitgezonden in 1975, is het zeker een van de oudste tv-shows, periode. In die vier en een half decennium zijn er veel opvallende momenten geweest. Een daarvan gebeurde in een aflevering uit 2015, waar fans dachten dat een deelnemer haar brieven met opzet verkeerd had gelezen.

De show wordt gepresenteerd door de doorgewinterde tv-persoonlijkheid Pat Sajak. Hij is bij het optreden sinds december 1981 en er wordt nu gemeld dat hij naar schatting $ 52.000 per aflevering van de serie verdient.

De specifieke aflevering die fans aan het praten kreeg, werd gedaan ter ere van Veteran's Week in november 2015. Een deelnemer met de naam Nura Fountano liet Sajak en het publiek met stomheid geslagen, door het maken van wat in eerste instantie erg dwaze fouten leken te zijn.

Fountano haalde de krantenkoppen terwijl ze samen met haar collega-serviceleden speelde, door schijnbaar de verkeerde letters te gooien, in totaal drie keer. Voor de meesten heeft de aflevering oorspronkelijk herinneringen opgehaald aan eerdere, facepalm-waardige mislukkingen in de show. Dat was totdat ze zich realiseerden dat Fountano de fouten met opzet maakte.

Nura Fontano belichaamde haar militaire waarden in het spel

Nura Fontano's belangrijkste werk was in dienst van het land toen ze in het leger zat, maar ze is nu bekend geworden door haar interessante capriolen op Rad van Fortuin.

Haar opzettelijke fouten zijn gemaakt met de bedoeling haar collega-dierenartsen ook de kans te geven om met geld weg te lopen. Fountano was schijnbaar nog steeds bezig met de heersende legermantra van 'laat niemand achter', zelfs in haar dagen als veteraan.

Terwijl de aflevering ontrafeld werd, begon ze met het behalen van de puzzelrondes. Toen het spel echter de laatste rondes naderde, begon ze een heel andere route te nemen. Met de puzzelwinsten op zak was ze haar medekandidaten al flink voor. Het was toen dat ze blijkbaar besloot terug te gaan voor haar medemilitairen.

Met $ 13, 970 al veiliggesteld, gooide Fountano een aantal onmogelijke brieven en stond zelfs twee buzz-outs toe, terwijl haar landgenoten het inhaalden.

Fountano wachtte tot ze voor de tijd werd gezoemd

Het woord dat ontdekt moest worden was 'Following Footsteps', ondersteund door de vraag 'Wat ben je aan het doen?' Fountano nam het op tegen twee deelnemers, de eerste genaamd Troy, die punten kreeg voor het raden van de letter 'T.'

Fountano ging vervolgens naar boven. 'Z', zei ze. 'Zeg dat nog eens voor me. Zei je Z?' vroeg Sajak, die volledig verbijsterd achterbleef. De veteraan was onvermurwbaar. 'Als in Zoeloe,' hield ze vol, voordat Sajak bevestigde dat de brief niet het woord was dat ze zochten.

De derde deelnemer heette Steve. Hij raadde de letter 'R' correct, waardoor zijn winst op $ 1.600 kwam. De schijnwerpers waren weer gericht op Troy, die opnieuw een correcte punt maakte met de letter 'S'. Zijn cash board steeg naar $4.800.

Toen Fountano in de schijnwerpers kwam te staan, bleef ze staan totdat ze geen tijd meer had. Ze zou doorgaan met het kiezen van 'Q' en 'X', en ook nog een buzz-out toestaan, waardoor de fans waarschijnlijk naast het thema van die specifieke game moesten denken: 'Wat ben je aan het doen?'

Fans waren onder de indruk van Fountano's vriendelijkheid

Uiteindelijk was het Steve die het volledige woord uitvond, nadat hij de letter 'F' correct had geraden en er nog maar negen lege plekken over waren. Zodra de puzzel van het woord was opgelost, liep Sajak naar Fountano om te proberen de reden op te lossen waarom ze het spel had uitgespeeld.

"Mag ik je een vraag stellen?," begon hij. 'Je hebt in die ronde wat ongebruikelijke brieven gebeld.' Fountano reageerde nonchalant: "Dat is wat ik zag", zei ze. "Nou, dat was een onbevredigend antwoord, maar ze staat niet onder ede. Ik kan niets doen," zei Sajak lachend en schouderophalend.

Niemand haastte zich om haar tot een van de beste Rad van Fortuin-deelnemers aller tijden te kronen, althans niet door de totale winst die ze mee naar huis nam. Toch waren fans onder de indruk van haar schijnbare vriendelijkheid en gingen ze naar sociale media om haar daarvoor te prijzen.

'Ik zag net de meest stijlvolle zet in 'Wheel of Fortune'. Nura gooide de laatste puzzel om een mede-militair te laten winnen. Veel respect', schreef een fan. 'Goed zo, Nura! Wheeloffortune zag nooit iemand rondgooien zodat iedereen wat geld kon winnen, merkte een ander op.

De gevoelens werden ook op YouTube weerspiegeld, waarbij een fan haar zelfs aanbeveelde voor het Witte Huis: 'Een geweldige les voor ons allemaal. We hebben meer zoals haar nodig. Zorgt ervoor dat je gewoon naar boven wilt gaan en haar een ENORME knuffel wilt geven!!! NURA voor President 2020!!!'

Aanbevolen: