Wat de cast van de moderne familie vond van de finale van de show

Inhoudsopgave:

Wat de cast van de moderne familie vond van de finale van de show
Wat de cast van de moderne familie vond van de finale van de show
Anonim

In 2009 werd de wereld verliefd op de gekke Pritchett-Dunphy-Delgado-clan uit de enorm succesvolle sitcom Modern Family. De afgelopen 11 seizoenen hebben fans afgestemd om de gekke capriolen, de betekenisvolle momenten en de wilde levens van deze diverse groep te bekijken. Nu de serie onlangs is afgelopen, zijn er massa's emotionele foto's van de finale verspreid, maar hoe zit het met de woorden die deze onvergetelijke sterren hebben om voorgoed vaarwel te zeggen?

Hoewel sommigen er de voorkeur aan geven in ontkenning te leven, de serie voortdurend opnieuw te bekijken, feiten achter de schermen op te zoeken en te doen alsof de kinderen niet allemaal zijn opgegroeid en van de grond zijn gekomen, zijn we klaar om te accepteren wat er is gebeuren en afscheid nemen van deze ongelooflijke groep acteurs. Vandaag zullen we kijken naar alles wat de sterren van Modern Family hebben gezegd over de finale en het einde van hun reis samen.

15 Sofia Vergara wenst dat het langer had kunnen duren

Moderne familie groepsfoto
Moderne familie groepsfoto

Een emotionele Sofia Vergara vertelde de Australische Daily Telegraph: "Waarom kan het niet Law & Order zijn? Het was de droombaan en als ik het allemaal opnieuw zou kunnen doen, zou ik en ik zou niets veranderen. Alles was perfect - de scripts, de cast, de schrijvers… We werden een familie, dus het is moeilijk om afscheid te nemen."

14 Sofia Vergara mist haar cast-maatjes al

Moderne familie finale selfie
Moderne familie finale selfie

Vergara sprak over de laatste filmdag: "We waren zo overstuur - we allemaal. We gaan elkaar echt missen. Het gaat niet om het werk, het zijn de mensen. Ik ga ze nooit meer elke dag zien zoals ik deed. Je verliest het contact in deze business. Ik ga ze missen. Ik mis ze nu al!"

13 Sarah Hyland was niet erg blij met Haley's laatste verhaallijn

Moderne familie Haley met tweeling
Moderne familie Haley met tweeling

Tijdens een gesprek met Cosmopolitan, legde Sarah Hyland uit hoe ze graag had gezien dat Haley "haar bada in de modewereld had - een slechtestylist of merkmagnaat worden of iets dergelijks." Ze voegde eraan toe: "Er zijn zoveel geweldige moeders die ook harde werkers zijn en uitblinken in hun werk en het elke dag doden in beide aspecten."

12 Julie Bowen bedankte gewoon haar 'nep'-familie

Moderne familie Manny's verjaardag
Moderne familie Manny's verjaardag

Julie Bowen, die Claire Dunphy speelde, heeft veel succes gezien in de show. Hoewel er tal van coole feiten te leren zijn over de getalenteerde actrice, weten de meeste mensen niet dat ze een handvol afleveringen van Modern Family heeft geregisseerd. In een bericht op sociale media op de dag van de finale schreef Bowen eenvoudig: "Dank je wel aan mijn nepfamilie. Ik hou van je."

11 Sarah Hyland wil niet dat we huilen, maar in plaats daarvan gelukkig zijn

Familie Dunphy
Familie Dunphy

Als afscheidsbericht voor de serie schreef Sarah Hyland: "Huil niet omdat het voorbij is. Glimlach omdat het is gebeurd. Om het in Bachelor-termen te zeggen, ik heb een ongelooflijke reis gehad met deze show. Onze cast en crew waren altijd fenomenaal en we groeiden heel snel uit tot een echte modernfamily. Ik zal deze mensen enorm missen, maar ben zo dankbaar dat ik het geluk had om met hen samen te werken."

10 Ariel Winter sprak zijn liefde uit voor de fans en de crew van de show

Moderne familie cast op evenement
Moderne familie cast op evenement

Winter ging naar sociale media om eerst de fans te bedanken: "We zijn allemaal zo dankbaar voor de liefde die we hebben ontvangen in de loop van deze 11-jarige reis. Om te weten dat onze fans net zoveel van onze familie houden als wij doen is het meest verbazingwekkende geschenk." Vervolgens commentaar van de crew van de show: "Ze zijn een ENORM, waanzinnig belangrijk onderdeel van onze moderne familie. Ook al zie je ons alleen op je schermen, we hebben net zulke geweldige mensen die achter de camera werken die ik de hele tijd zal missen."

9 Jesse Tyler Ferguson dankt zijn castgenoten voor het maken van hem tot de persoon die hij vandaag is

Moderne familie cast foto
Moderne familie cast foto

Jesse Tyler Ferguson, die Mitch speelde, maakte een grote shoutout naar zijn familie op het scherm in een bericht op sociale media voor de finale en zei: "Zo is het voorbij. 11 jaar van mijn leven doorgebracht met deze prachtige zielen. Jullie hebben allemaal zo'n grote rol gespeeld in de vorming van mijn wezen. Ik zal het nooit vergeten."

8 Eric Stonestreet en Jesse Tyler Ferguson braken ons hart door foto's van hun eerste dag op de set te posten

Jesse Tyler Ferguson eerste dag op de set
Jesse Tyler Ferguson eerste dag op de set

Zowel Eric Stonestreet als Jesse Tyler Ferguson, die elf jaar lang zowat het beste koppel op tv speelden, deelden foto's van hun eerste dag op de set. Terwijl Ferguson zijn post kort en krachtig hield, deelde Stonestreet grote liefde voor zijn co-sterren, familie, bemanningsleden en fans. Hij schreef ook bemoedigende woorden voor iedereen die probeert een droom waar te maken.

7 Eric Stonestreet heeft niets dan liefde voor zijn tv-familie

Modern Family finale Mitch, Cam, Lily
Modern Family finale Mitch, Cam, Lily

Eric Stonestreet is een van de velen uit deze serie die een begrip is geworden. In een post op sociale media ter ere van de seriefinale schreef hij: "Aan mijn tv-familie. In 11 jaar is er zoveel geweest dat we allemaal individueel en uniek samen hebben meegemaakt. @brothersosborne heeft gelijk. We komen er niet uit deze liefde leeft."

6 Eric Stonestreet gaf toe dat er veel gelachen en tranen waren tijdens het filmen van de finale

Fizbo achter de schermen
Fizbo achter de schermen

Zoals de meesten hadden verwacht, deelde onze geliefde cast allerlei emoties tijdens het filmen van hun laatste aflevering. Stonestreet onthulde in een bericht op sociale media: "Ik hoop dat jullie allemaal genieten van de finale en goed kunnen lachen en huilen als je ernaar kijkt, want we hebben het allemaal zeker gehaald." Je kunt maar beter geloven dat we allemaal met je mee huilden, Cam!

5 Rico weet dat dit een kans van zijn leven was en bedankt de makers voor het ontwikkelen van Manny en het selecteren van hem

Manny in Make-up voor het moderne gezin
Manny in Make-up voor het moderne gezin

Rico Rodriguez, die Manny Delgado speelde, was pas 9 jaar oud toen hij aan de serie begon. Terwijl hij iedereen van zijn familie dankte aan zijn mede-sterren, maakte hij ook een speciale shoutout naar degenen die zijn rol hebben gecreëerd en hem hebben uitgekozen om deze te spelen. "Bedankt Chris Lloyd & @stevelevitan voor het creëren van Manny. Bedankt @jeffgreenbergcd om te geloven dat ik de beste keuze was."

4 Nolan Gould kan niet geloven dat het voorbij is

Haley, Alex en Luke Moderne familie
Haley, Alex en Luke Moderne familie

Nolan Gould, Luke Dunphy, was ook nog maar een jong kind toen hij in de sitcom werd gecast. In een emotionele post schreef Gould: "11 jaar lachen, tranen en liefde. Ik kan niet geloven dat het voorbij is. Zoveel liefde voor de beste verdomde cast en crew in Hollywood die me hebben gemaakt tot wie ik nu ben. Ik zou niet hetzelfde zijn zonder jou. Wat een reis is het geweest."

3 Rico maakte speciale shout-outs naar zijn Pritchett-Delgado-familieleden

Delgado Pritchett Family BTS
Delgado Pritchett Family BTS

Rico Rodriguez plaatste een speciale post speciaal voor zijn Delgado-Pritchett-tak van de familie. Hij schreef een zinvolle boodschap voor elk lid (Sofia Vergara, Ed O'Neill en Jeremy Maguire) en verwees naar de meesten van hen als "De beste tv-familie die een man ooit zou kunnen vragen." Serieus, als je nog niet huilt, is er iets mis!

2 Ed O'Neil onthulde dat Julie Bowen het meest emotioneel was tijdens het filmen van de finale

Moderne familiescène
Moderne familiescène

Ed O'Neill, die Jay Pritchett speelde, het hart en de ziel van de hele serie, ging met Ellen zitten om de finale van de geliefde show te bespreken. Toen hem werd gevraagd wie het meest emotioneel was tijdens het filmen van de laatste aflevering, onthulde O'Neill: "Ik zou Julie moeten zeggen. Ik dacht dat ze verdoofd en uitgevoerd moest worden. Maar iedereen had zijn momenten."

1 Ty Burrell zei dat het filmen van de finale een prachtige marteling was

Modern Family finale groepsknuffel
Modern Family finale groepsknuffel

Ty Burrell was een belangrijk onderdeel van het succes van Modern Family. Zijn karakter, Phil Dunphy, was een van de stralende punten in alle 11 seizoenen. Terwijl hij met Entertainment Weekly sprak over het filmen van de finale, merkte Burrell op: "Ik had een idee hoe het zou gaan, maar uiteindelijk… het was als een prachtige marteling. Het was alsof ik op een bruiloft en een begrafenis tegelijk was tijd."

Aanbevolen: