Alles wat de cast van de moderne familie over de show heeft gezegd

Inhoudsopgave:

Alles wat de cast van de moderne familie over de show heeft gezegd
Alles wat de cast van de moderne familie over de show heeft gezegd
Anonim

Modern Family is een van de coolste tv-programma's ooit omdat het ingaat op de familie-eenheden van drie verschillende families die met elkaar verbonden zijn. Deze geweldige tv-show heeft prijzen gewonnen, waaronder de Primetime Emmy Award voor Outstanding Comedy Series, Screen Actors Guild Award voor Outstanding Performance door een Ensemble in een Comedy Series en de Golden Globe Award voor Best Television Series Musical of Comedy - om er maar een paar te noemen.

Alles aan Modern Family helpt de ogen van het publiek te openen voor het feit dat alle verschillende gezinsstijlen moeten worden geaccepteerd, zolang elk gezin maar gevuld is met veel liefde. In Modern Family spelen acteurs als Julie Bowen, Sarah Hyland, Sofía Vergara, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet en Ariel Winter. Deze geweldige cast van personages heeft tot nu toe perfect samengewerkt in elk seizoen van de show! Lees verder om erachter te komen wat ze te zeggen hebben.

15 Sofía Vergara werd nooit moe van het spelen van de rol van Gloria

In een interview met He alth zei Sofía Vergara: "Weet je hoe je hoort dat sommige acteurs zich vervelen als ze zo lang een personage spelen? Voor mij is het super spannend. Er is nooit een saai moment op de set. " We vinden het geweldig dat ze zich niet heeft verveeld op de set van Modern Family !

14 Julie Bowen houdt van haar tv-kinderen

Haar tv-kinderen hadden net zo goed haar eigen kinderen kunnen zijn! In een interview met Us Weekly zei Julie Bowen: "Ik hou van mijn nepkinderen. Ik hou zoveel van ze. Mensen zeggen: 'Wat ga je doen als Modern Family eindigt?' En ik heb zoiets van: 'Wat ga je doen als je gezin eindigt?' Het zal niet gemakkelijk zijn."

13 Sarah Hyland geeft toe dat ze geen fan is van haar personage Haley's kleding

Mode is belangrijk. In een interview met Elle zei Sarah Hyland: "Ik zou een paar jurken die Haley draagt weggooien omdat ze te meisjesachtig zijn en gewoon niet mijn stijl. Maar er zijn een heleboel truien waar ik geobsedeerd door ben. Ik hou van een dikke trui !" Sarah Hyland heeft een geweldige stijl in het echte leven!

12 Jesse Tyler Ferguson vindt het einde van 'Modern Family' bitterzoet

In een interview met Hollywood Life zei Jesse Tyler Ferguson: "Als we het laatste seizoen ingaan, is het al erg bitterzoet. We vinden het erg jammer dat het ophoudt. Er is absoluut veel opwinding over wat al onze volgende kansen zullen zijn, maar ik ben echt blij dat we dit laatste seizoen hebben."

11 Ariel Winter zegt dat ze de helft van haar leven heeft doorgebracht met het filmen van 'Modern Family'

Op de Ellen Show zei Ariel Winter: "Het is de helft van mijn leven geweest. Ik zal 22 zijn als we de show begin volgend jaar beëindigen. Het is zo geweldig om een baan als deze te hebben met mensen die waar je al 11 jaar van houdt, de hoeveelheid 'dankbaar' die we allemaal zijn is belachelijk."

10 Sofía Vergara onthulde dat Ed O'Neil haar BFF op de set is

In een interview met He alth zei Sofía Vergara: "We kennen elkaar en we ergeren elkaar niet - we hebben in negen jaar geen enkel probleem gehad, denk ik! We praten over mijn kind en zijn kinderen - hij heeft nog jongere kinderen dan ik, wat ik super grappig vind."

9 Julie Bowen vergeleek zichzelf met het karakter van Claire

Volgens PopSugar zei Julie Bowen: "Claire is mij jaren voor, omdat haar kinderen wat ouder zijn. En ik heb echt veel van haar geleerd en haar gespeeld. Ze is de samensmelting van schrijvers en schrijvers 'vrouwen en zussen, en ik krijg deze spoedcursus opvoeden via al deze mensen."

8 Eric Stonestreet speelt graag het personage van Cameron

In een interview met Parade zei Eric Stonestreet: "Ik vind het geweldig dat ik een andere versie van mezelf kan zijn. Het leven is soms ingewikkeld en complex en Modern Family is een komische versie van het leven. Cam ziet altijd het positieve en heeft altijd een vrolijk perspectief op alles."

7 Sarah Hyland beschreef hoe het is om naast Sofia Vergara te staan

In een interview met Elle zei Sarah Hyland: "Ik bedoel, je kunt het Julie vragen, iedereen die naast Sofia staat voelt zich als een klein persoon. Ik bedoel, ik voel me als zo'n klein persoon om mee te beginnen aan iedereen, maar Sofia is gewoon zo prachtig, en Julie is zo mooi."

6 Ariel Winter sprak over de puberteit tijdens het filmen van 'Modern Family'

In een interview met E! Nieuws, Ariel Winter zei: Dus het was alsof we afleveringen hadden met mij in een beugel, en in de zomer toen we ons inpakten, had ik andere dingen. Maar ik was nog steeds niet helemaal door de puberteit zoals Nolan, dus ik had dingen. Het was ongemakkelijk.' Klinkt onhandig!

5 Sofia Vergara vergeleek zichzelf met het karakter van Gloria

In een interview met He alth sprak Sofía Vergara over het karakter van Gloria en zei: "Ze is een stuk beter dan ik in hoe intens ze is met haar familie en hoe volledig ze is toegewijd om het gezin te laten werken. Ze is een personage - ze is nep, dus ze is beter!"

4 Ty Burrell waardeert de schrijvers van de 'moderne familie'-show

In een interview met The Independent zei Ty Burell: "Vijf seizoenen later lees ik nog steeds scripts waarvan ik denk: 'Dat is misschien wel ons beste script tot nu toe', wat bijna ongehoord is. Toen het begon, comedy schrijvers was een soort van dood in de VS." Het feit dat de schrijftalenten van de makers van de show worden gewaardeerd, is geweldig.

3 Julie Bowen sprak over het zien opgroeien van haar jongere costars

In een interview met PopSugar zei Julie Bowen: "Ik heb eigenlijk ook veel geleerd van de [Modern Family]-kinderen zelf. Ariel, Nolan en Rico waren, weet je, 11 toen we begonnen. En nu halen ze dit jaar allemaal hun rijbewijs. De adolescentie is een grote tijd."

2 Sarah Hyland was geschokt door de dood van opa Frank op de show

Sarah Hyland plaatste op haar Instagram: "Dus ik lees geen scripts van afleveringen van Modern Family waar ik niet in zit, dus ik kwam er net achter dat mijn opa samen met jullie allemaal dood is. Ik voel me nog steeds speciaal." Ze realiseerde zich dat ze de aflevering verpestte voor kijkers die de aflevering nog niet hadden gezien!

1 Ariel Winter voelde alsof Nolan Gould haar echte broer was

In een interview met ABC News zei Ariel Winter: "In mijn gedachten is hij 100% mijn broer", vertelde ze. "Ik hou van Nolan, omdat we samen zijn opgegroeid… gewoon de groeipijnen van tieners en kinderen zijn en zo dichtbij in leeftijd, in staat zijn om met elkaar om te gaan…"

Aanbevolen: