Waarom Victoria Beckham 'nooit opgaf' op David Beckham 'toen iemand anders dat zou kunnen hebben

Inhoudsopgave:

Waarom Victoria Beckham 'nooit opgaf' op David Beckham 'toen iemand anders dat zou kunnen hebben
Waarom Victoria Beckham 'nooit opgaf' op David Beckham 'toen iemand anders dat zou kunnen hebben
Anonim

Victoria en David Beckham zijn al sinds de jaren '90 relatiedoelen. Hun zoon Brooklyn en zijn nieuwe vrouw Nicola Peltz treden misschien in hun voetsporen, maar voor fans komen Meghan Markle en prins Harry niet eens in de buurt van de Spice Girl-voetbalsterwedstrijd.

Dat betekent echter niet dat het paar geen problemen heeft gehad. Volgens de bron van People Magazine "heeft Victoria door de jaren heen hard gevochten voor haar huwelijk en voor David." Hier is een nadere blik op hun relatie.

Hoe hebben Victoria en David Beckham elkaar ontmoet?

Volgens Us Weekly ontmoetten de twee elkaar voor het eerst in 1997 tijdens een voetbalwedstrijd voor het goede doel in de spelerslounge van Manchester United. In 2016 beschreef Victoria de ontmoeting als "liefde op het eerste gezicht" in een brief aan zichzelf voor de Britse Vogue. "Liefde op het eerste gezicht bestaat", schreef ze. "Het zal je overkomen in de Manchester United-spelerslounge - hoewel je een beetje dronken wordt, dus exacte details zijn wazig. Terwijl de andere voetballers aan de bar staan te drinken met hun vrienden, zie je David aan de kant staan met zijn familie."

Ze vervolgde: "(Hij zit in dit stadium niet eens in het eerste team - jij bent de beroemde.) En hij heeft zo'n schattige glimlach. Jij bent ook dicht bij je familie, en je zult denken hoeveel gelijkenis hij met jou voelt. Hij zal om je nummer vragen (hij heeft nog steeds het vliegticket van Londen naar Manchester waarop je het schreef.)" In 1998 waren de twee verloofd. "Het is mooi, het is ook een verrassing", zei Posh Spice destijds over haar verlovingsring.

Datzelfde jaar kondigde het stel aan dat ze hun eerste kind, Brooklyn, verwachtten. Destijds onthulde de bandgenoot van de zangeres, Mel B, dat Victoria "het heel moeilijk had" met haar zwangerschap. "Ze rende het podium af om over te geven", zei Scary Spice in een interview met The Meredith Viera Show in september 2014. Het paar verwelkomde hun zoon op 4 maart 1999.

Inside Victoria & David Beckham's Marriage

Drie maanden na de geboorte van Brooklyn liep Victoria door het gangpad bij Luttrellstown Castle bij Dublin. De modeontwerper droeg een gouden tiara en een jurk van Vera Wang met een trein van 20 voet, terwijl de voetballer geheel witte smoking droeg. Tijdens hun receptie droegen de twee bijpassende paarse outfits. Na drie jaar huwelijk kondigde David aan dat ze baby nummer twee verwachtten. "Dit jaar is zo'n spannend jaar voor ons geweest - Engeland staat in de WK-finale, Victoria's had een tweede top 10-hit en nu verwachten we een nieuwe baby", zeiden ze in een gezamenlijke verklaring in februari 2002.

Zes maanden na de aankondiging verwelkomde het paar een tweede zoon, Romeo James. "Hij lijkt op Brooklyn", vertelde de atleet aan verslaggevers buiten het Portland Hospital in Londen. 'Hij heeft Brooklyns neus en Victoria's kin.' In 2003 verhuisde het gezin naar Spanje nadat David was overgeplaatst van zijn Manchester United-team naar Real Madrid. Datzelfde jaar kreeg het paar te maken met geruchten over ontrouw nadat de auteur van My World was gefotografeerd met een mysterieuze vrouw in een nachtclub in Madrid.

Later werd onthuld dat ze zijn assistent was, Rebecca Loos, wiens broer, John Charles destijds aan Daily Mail vertelde: "Ze heeft me bevestigd dat ze een affaire had met David." David ontkende de beweringen en zei dat hij "heel gelukkig getrouwd" is en dat hij "een geweldige vrouw en twee heel speciale kinderen" heeft. Hij voegde eraan toe dat "er niets is wat een derde partij kan doen om deze feiten te veranderen." Het jaar daarop kondigde Victoria aan dat ze voor de derde keer zwanger was. Ze verwelkomden op 21 februari 2005 nog een babyjongen genaamd Cruz. Zes jaar later verwelkomden ze een vierde baby. Deze keer een meisje genaamd Harper Seven.

Waarom Victoria Beckham moest vechten voor haar huwelijk met David Beckham

In 2018, toen het paar hun 19e huwelijksverjaardag vierde, vertelde een bron aan People dat hoewel Victoria destijds echtscheidingsgeruchten ontkende, ze door de jaren heen wel voor haar huwelijk had gevochten. "Door de jaren heen heeft Victoria hard gevochten voor haar huwelijk en voor David", beweerde de insider. "Ze gaf nooit op als iemand anders dat misschien wel had gedaan." Destijds opende de zangeres ook over het werk dat ze steekt in het balanceren van haar carrière en haar huwelijk met David.

"Ik doe heel, heel mijn best. Ik doe mijn uiterste best om de beste moeder te zijn", zei ze dat jaar op de Forbes Women's Summit in New York City. "Ik probeer de beste vrouw en de beste professional te zijn. Als ik thuiskom, probeer ik de telefoon neer te leggen en tijd door te brengen met de kinderen en tijd door te brengen met David."

Nou, het heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen als fast-forward naar 2022, en het paar vierde net hun 23e huwelijksverjaardag door op reis door heel Europa te gaan. "Ze zeggen dat hij niet grappig is, ze zeggen dat ik nooit lach, ze zeiden dat het niet lang zou duren [emoji met lachend gezicht]", schreef Victoria op 4 juli via Instagram. "Vandaag vieren we dat we 23 jaar getrouwd zijn. David, jij bent mijn alles, ik hou zoveel van je!!!!"

Aanbevolen: