KJ Apa toont acteervermogen in 'Songbird', iets dat fans van 'Riverdale' nooit hebben gezien

Inhoudsopgave:

KJ Apa toont acteervermogen in 'Songbird', iets dat fans van 'Riverdale' nooit hebben gezien
KJ Apa toont acteervermogen in 'Songbird', iets dat fans van 'Riverdale' nooit hebben gezien
Anonim

We zijn al een paar jaar gewend aan het zien van KJ Apa's vlammende rode haar en heroïsche neigingen op CW's Riverdale.

Hij hoopt al heel lang weg te komen van zijn Riverdale "high school jock"-rol, en het lijkt erop dat zijn nieuwe rol in de pandemische romantische thriller, Songbird, precies is wat hij nodig had.

Songbird is de allereerste film ooit gefilmd tijdens de wereldwijde pandemie, en is geproduceerd door Michael Bay, die met name heeft gewerkt aan Armageddon en Pearl Harbor, en geregisseerd door Adam Mason.

De film toont het ongelooflijke acteertalent van KJ Apa

Songbird speelt zich af in 2024 en bevat een overdreven versie van de helse realiteit waarmee we vandaag worden geconfronteerd. Het is een woord waar het virus is gemuteerd in Covid-23 en het dodental is meer dan 110 miljoen! Er zijn strikte quarantainezones en lockdown-kampen, en de korte teaser zelf is huiveringwekkend om te zien.

KJ Apa schittert samen met zijn co-ster Sofia Carson (Nakomelingen), die een stel portretteert dat elkaar niet kan ontmoeten vanwege de lockdown-regels. De teaser ziet KJ Apa als Nico, een fietskoerier die immuun is voor de ziekte, en Sofia als Sara, zijn geliefde en de vrouw die hij probeert te redden.

In de teaser hoort KJ Apa zeggen: "Ik probeer de enige persoon in mijn leven te redden die belangrijk voor me is", maar het is onduidelijk of ze besmet is met het virus.

In het laatste deel van de teaser ziet Sara regeringsfunctionarissen aankomen in de buurt van haar appartement, en hoort ze Nico aan de telefoon praten en zegt "zeg maar gedag tegen me", en ze kijkt volkomen radeloos.

KJ Apa's verwarde blik is vooral verfrissend, nadat hij hem de buurjongen in Riverdale zag spelen! Zijn nieuwe film ziet er veelbelovend uit en de Nieuw-Zeelandse acteur past naadloos in wat we verwachten, een rol boordevol actie.

https://www.instagram.com/p/CDUjWUbDxgc/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/CDUjWUbDxgc/?utm_source=ig_web_copy_link

Zijn Riverdale-collega Drew Ray Tanner (Fangs) deelde een opmerking waarin hij zei dat KJ "Jack Ryan deed lijken op een padvinder", terwijl zijn modelvriendin Clara Berry schreef: "Ik ben in goede handen".

Regisseur Adam Mason vergeleek de film met "Romeo and Juliet" in een interview met Entertainment Weekly, waarbij hij vermeldde dat het verschil tussen de twee verhalen was dat Nico en Sara "gescheiden waren door haar voordeur en door het virus" in plaats daarvan.

De film staat gepland voor een release in 2021, terwijl de officiële trailer later vandaag uitkomt.

Aanbevolen: