Wat deed Jim Parsons op zijn eerste date met man Todd Spiewak?

Inhoudsopgave:

Wat deed Jim Parsons op zijn eerste date met man Todd Spiewak?
Wat deed Jim Parsons op zijn eerste date met man Todd Spiewak?
Anonim

De meesten van ons zijn bekend met The Big Bang Theory en zijn cast. Als gevolg hiervan zijn veel kijkers van de show geïnteresseerd in het leven van deze mensen als ze niet achter het scherm zitten. Ze willen bijvoorbeeld details weten, zoals wie kinderen heeft of wie er getrouwd is.

Nou, gelukkig is het internet, in het bijzonder dit artikel, te hulp.

De favoriet van het publiek - Jim Parsons heeft een van de langstlopende relaties buiten het scherm en als klap op de vuurpijl is hij getrouwd! Ja, het is duidelijk dat veel vragen de hoofden van verslaafden van de show teisteren, omdat ze geïnteresseerd zijn in het liefdesverhaal tussen Jim en zijn man - Todd Spiewak.

Hoe hebben Jim Parsons en Todd Spiewak elkaar ontmoet?

In november 2002 ontmoeten Parsons en Spiewak elkaar voor een blind date, georkestreerd door twee vrouwen die meegaan voor de ontmoeting in een karaokebar: Spiewaks baas en Parsons' beste vriend van de middelbare school. Spiewak, die destijds als grafisch ontwerper in de reclame werkte, zei dat de connectie tussen hem en Parsons "vrij snel" was. Het klinkt zeker zo: de nummerkeuze van Spiewak die avond was Cher's "I Found Someone."

Het stel had elkaar ontmoet toen ze net begonnen in de filmindustrie, en ze gingen lange tijd met elkaar uit voordat ze eindelijk hun relatie met de wereld onthulden. In augustus 2010, na vorig jaar genomineerd te zijn voor hoofdrolspeler in een comedyserie, sleept Parsons zijn eerste overwinning in de wacht bij de Emmy's voor het spelen van Sheldon in The Big Bang Theory. Tegen het einde van zijn dankwoord zegt hij: "En vooral, ik hou van je, mam", gevolgd door een lijst met namen, waaronder Todd Spiewak. De vermelding wordt door de meeste kijkers niet opgemerkt.

Jim heeft zijn relatie voor het grootste deel afgeschermd van het publiek en door dit terecht te doen, was hij in staat om de maximale voordelen van zijn relatie te verdragen terwijl hij de wereld buiten hield.

Wat deden Jim en Todd voor hun eerste date?

Jim Parsons en zijn man Todd Spiewak zijn al 20 jaar samen!

The Big Bang Theory-alumnus en de producer stapten in mei 2017 in het huwelijksbootje, meer dan een decennium nadat ze in november 2002 door vrienden werden geïntroduceerd.

"Mijn leven veranderde volledig en volledig ten goede", haalde de Hollywood-acteur in november 2020 via Instagram herinneringen op over hun eerste date - een avondje uit in de stad in New York City met karaoke zingen en pool spelen.

Parsons is door de jaren heen openhartig geweest over zijn volledige aanbidding van Spiewak - die verschillende shows van de acteur heeft geproduceerd, waaronder Young Sheldon en Call Me Kat.

“Toen we voor het eerst bij elkaar kwamen, herinner ik me dat ik in bed lag en mijn ogen sloot, maar niet sliep. En dat gevoel van 'licht'", herinnerde Parsons zich in een interview in september 2017. "Ik had zoiets van: 'Ik weet niet precies wat er aan de hand is, maar het is bijna eeuwig.'"

Parsons heeft gezegd: "Ik zou mijn relatie met Todd nooit als een daad van activisme beschouwen, eerder als een daad van liefde."

Jim en Todd wachtten jaren voordat ze besloten de knoop door te hakken

Jim Parsons en zijn man Todd Spiewak waren bijna 15 jaar samen voordat ze eerder dit jaar besloten om eindelijk in het huwelijksbootje te stappen - en volgens de Big Bang Theory-acteur was het het wachten zeker waard.

De viervoudig Emmy-winnende acteur legde uit waarom ze zo lang wachtten om te trouwen. "We gaven er gewoon niet zoveel om, om eerlijk te zijn," zei Parsons, 44. "Dat klinkt op een bepaalde manier koud, maar ik dacht uiteindelijk: 'Nou, laten we dan een feestje houden voor de feest, en we gaan door en legaliseren dit ding.’”

De reis door het gangpad werd veel specialer dan hij had verwacht.

"Het was op dat moment zoveel betekenisvoller voor mij dan ik had voorspeld, en het is resonant veel betekenisvoller geweest dan voor mij daarna dan ik ooit zag aankomen," zei hij. "Weet je, ik was al zo lang een volwassen homoseksueel in een tijd dat dat niet mogelijk was, waar het leven 'prima' voor me was."

Parsons en Spiewak, een grafisch ontwerper, zeiden hun "I dos" in mei in de Rainbow Room in New York City.

“Het was fantastisch … veel leuker dan ik dacht dat het zou zijn,” vertelde hij Extra dagen later tijdens de CBS-presentatie vooraf. "Ik was niet al te nerveus, [het was] gewoon veel om te organiseren en ik dacht: 'Nou, dit wordt wel leuk … Laten we hier doorheen komen', en toen was het allemaal leuk."

“Het was de laatste keer dat ik in vele jaren opbleef,” voegde hij eraan toe. Ik zal eerlijk tegen je zijn - ik betaal er nog steeds voor. Ik was verkouden, ik was eerder bij de dokter en kreeg antibiotica.”

Parsons en Spiewak leven momenteel hun "nog lang en gelukkig".

Aanbevolen: