Wat deed Shaun Weiss met zijn 'GoFundMe'-geld?

Inhoudsopgave:

Wat deed Shaun Weiss met zijn 'GoFundMe'-geld?
Wat deed Shaun Weiss met zijn 'GoFundMe'-geld?
Anonim

Het leven van een kinderster brengt veel druk met zich mee. Macaulay Culkin was ooit op de top van zijn spel met 'Home Alone'. Achter de schermen was hij echter niet helemaal gelukkig met zijn omstandigheden en wilde hij een normaal leven leiden, weg van de schijnwerpers.

Hetzelfde geldt voor 'Two and a Half Men'-ster Angus T. Jones, die ondanks al zijn bekendheid in de sitcom helemaal van de baan ging.

Een zekere 'Mighty Ducks'-ster v alt onder een donkerdere microscoop. Natuurlijk, de hele cast is veranderd sinds de film, maar één ster in het bijzonder, Goldberg, ook bekend als Shaun Weiss, worstelde enorm met verslavingsproblemen en werd dakloos. We zullen documenteren wat er gebeurde en hoe een GoFundMe-pagina hem weer op snelheid hielp.

Shaun Weiss ging volledig van de kaart, dakloos en één punt levend uit een busje

Gerapporteerd door TMZ eind januari 2020, werd gezegd dat de acteur die bekend staat als Goldberg uit 'The Mighty Ducks' het moeilijk had achter de schermen, tot op het punt van 'ernstige bezorgdheid'.

De acteur had een enorme lijst met problemen, waaronder psychische aandoeningen, verslavingsproblemen en een slepend diabetesprobleem. Op dat moment werd er gezegd dat Weiss op straat leefde zonder geld.

Volgens TMZ zou elke keer dat Weiss zou proberen zichzelf op te ruimen dingen ontsporen.

"Er is ons verteld dat wanneer hij kleding of geld weet te bemachtigen, hij wordt aangevallen door andere daklozen en wordt beroofd. Erger nog, een vriend heeft een busje voor hem gekocht om in te wonen… in brand gestoken."

Later zou hij worden gearresteerd voor meerdere aanklachten, waaronder inbraak en onder invloed zijn van zwaar drugsgebruik. Hij zou ook worden opgenomen voor openbare dronkenschap. Het was duidelijk dat de jeugdacteur snel hulp nodig had, voordat het te laat was.

Een vriend Drew Gallagher zette een 'GoFundMe' op die $ 15.000 inzamelde om Weiss te helpen met zijn tanden en herstel na de gevangenis

Het was een vriend van Shaun Weiss die optrad en de acteur probeerde te helpen tijdens zijn ondergang. Naast Today sprak hij over het weer op de rails krijgen van zijn buddy.

"Er is hier geen onberispelijke Shaun Weiss, hij is zeker verantwoordelijk voor veel domme dingen", zei Gallagher eerder dit jaar in een interview. "Maar als je wat tijd met hem zou doorbrengen, zou je een drastisch meer medelevend begrip hebben van waar hij over ging."

Gallagher zou verder onthullen dat hij leed aan diepe problemen, problemen waarvoor psychiatrische hulp nodig was.

Na de arrestatie van Weiss kon Gallagher bijna $ 15.000 inzamelen om de acteur te helpen weer op de been te komen. Het herstelproces begon met het repareren van zijn tanden, wat uiteindelijk gratis was.

"Weiss ging voor zijn eerste afspraak van velen (zal bijna een jaar duren) en er werden een handvol tanden verwijderd. De meeste waren ernstig geïnfecteerd en hebben hem ernstige pijn bezorgd. We werken nog steeds aan het opvoeden geld voor zijn huidige behandelcentrum en eten, maar dit tandheelkundige wonder zal zijn leven drastisch veranderen en we zijn dankbaar."

Wat de rest van het geld betreft, dat ging volledig naar zijn afkickkliniek: "Het heeft Shaun in staat gesteld het geld van Gofundme te gebruiken om de huur te betalen voor zijn nuchtere leven en om wat boodschappen te doen. Hij heeft zelfs een goedkope laptop, zodat hij toegang heeft tot internet."

Fans zouden blij zijn te weten dat het herstelproces op schema blijft, aangezien onlangs werd onthuld dat Shaun twee jaar nuchter was.

Shaun Weiss is nu 2 jaar nuchter van zijn verslaving

Eind januari werd in een Instagram-bericht aangekondigd dat Shaun Weiss een belangrijke mijlpaal had bereikt, twee jaar nuchter van zijn verslaving. Gallagher zou ook een update geven over zijn huidige toestand, waarbij de acteur weer op pad moest.

"Hij heeft een paar plaatsen standup gedaan, dus dat is cool", zegt Gallagher. "Hij heeft er echt van genoten, ook al houdt hij er niet van om zonder boventanden op het podium te staan. Hij kan het nog steeds niet laten."

"We concentreren ons er een beetje op om hem gewoon weer te laten acteren, hij is nog steeds zo grappig als altijd. Zijn komische materiaal is echt goed. Shaun zit al in het spel sinds hij een kind was, dus hij kan meteen terug op het scherm springen, geen probleem."

Er wordt gezegd dat Weiss van plan is om zijn ervaring, met name over zijn laatste vijf jaar, in een allesomvattend boek te beschrijven. Het zullen ongetwijfeld interessante verhalen zijn.

Aanbevolen: