Twitter roostert S alt Bae nadat hij zichzelf 'een inspiratie' noemde

Twitter roostert S alt Bae nadat hij zichzelf 'een inspiratie' noemde
Twitter roostert S alt Bae nadat hij zichzelf 'een inspiratie' noemde
Anonim

Herinner je je S alt Bae nog? De Turkse slager en chef-kok die in 2017 viral ging vanwege zijn extravagante weergave van gezouten rundvlees? De vlezige meme inspireerde talloze copycats en zelfs een paar reacties van beroemdheden.

Maar denk je vaak aan hem? Nou, S alt Bae denkt zeker van wel.

De 37-jarige man achter de meme, Nusret Gokce, is opnieuw viraal gegaan, maar deze keer om de verkeerde redenen. In een gesprek met The Times kondigde S alt Bae aan dat zijn grootste impact op de culinaire wereld misschien niet de 14 Nusr-Et-restaurants zijn die hij over de hele wereld heeft geopend, maar de hoop die hij heeft gegeven aan de toekomst van de slagerij.

“Vroeger zei niemand dat ze een slager waren”, zegt hij. “Ze zouden zich er niet goed bij voelen. In Turkije zou je een kind vragen: 'Wat zou je willen worden?' Hij of zij zou zeggen: 'Een dokter, een ingenieur, een astronaut.'"

Hij vervolgde, nu wil iedereen slager worden vanwege mij. Als je het een kind vraagt, willen ze S alt Bae zijn. Ze zien me als een idool. Ik ben een inspiratie voor veel van mensen in een zeer korte tijd.”

Zoals altijd kunnen we op Twitter rekenen om ons te laten weten of S alt Bae de waarheid spreekt. "LMFAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DIE LIEGT TEGEN SALT BAE WTF", schreef een minder geïnspireerde criticus.

"Overal waar ik ga, hebben kinderen altijd zoiets van 'ik wil slager worden' of 'ik wil S alt Bae worden'. De jeugd van tegenwoordig houdt ervan om deze dingen te zeggen, "grapte een ander, en een derde voegde eraan toe: "Overal waar ik ga, elk kind dat ik zie, vertellen me allemaal hetzelfde. 'Ik wil $ 800 vragen voor gehakt.'"

En de grappen gingen door. "Ja, mijn vierjarige neefje is als 'F dumptrucks, ik wil S alt Bae zijn'", zei een geamuseerde lezer. "Als ik een kind ontmoet dat zegt dat ze S alt Bae willen zijn, gooi ik ze voor een trein", dreigde een ander.

Eén lezer wilde dat bekend werd dat hij misschien een impact had, maar de meeste kinderen die erover praten slager te worden, doen dit vanwege hun familie. "Laat ons niet doen alsof 6/10 jongens in het Midden-Oosten slagers zijn vanwege hun familie, want het is een baan voor de 'lagere klasse'", zeiden ze.

S alt Bae opende deze week zijn nieuwste Nusr-Et-restaurant in Londen, waar hij £ 11 rekent voor een Redbull en £ 630 voor een Tomahawk Steak. De prijsstelling is niet goed ontvangen door de massa.

Het lijkt erop dat S alt Bae wat verder moet zoeken om zijn potentiële opvolgers te vinden.

Aanbevolen: