Fans teleurgesteld als Lizzo een andere van misbruik beschuldigde rapper knuffelt

Inhoudsopgave:

Fans teleurgesteld als Lizzo een andere van misbruik beschuldigde rapper knuffelt
Fans teleurgesteld als Lizzo een andere van misbruik beschuldigde rapper knuffelt
Anonim

Ze is misschien de gezonde bae van Chris Evans, maar Lizzo had net een heel controversieel weekend.

De 'Rumors'-zanger kreeg de wind in de zeilen omdat hij Chris Brown "mijn favoriete persoon in de hele fg wereld" backstage tijdens The Millennium Tour noemde.

Voor een opfriscursus over waarom mensen niet van Chris Brown houden: Volgens rapporten van NME stopten zijn problemen met huiselijk geweld niet bij Rihanna. Chris werd eerder dit jaar onderzocht nadat een vrouw beweerde dat hij haar fysiek had aangevallen, hij vorig jaar een andere aanrandingszaak met een vrouw buiten de rechtbank had geregeld, en in 2018 diende een 'Jane Doe' een aanklacht tegen hem in voor een aanval die plaatsvond. in zijn huis.

Erger nog, Chris heeft geen berouw getoond, in plaats daarvan beweert hij dat vrouwen hem ertoe brengen geweld te plegen. Dat is helemaal niet goed!!

Dit is wie gisteravond nog meer liefde kreeg van Lizzo:

Soulja Boy en Lizzo

Lizzo en haar dansers waren tijdens het concert backstage op de muziek van Soulja Boy, zoals blijkt uit Lizzo's IG Stories.

Meisje plaatste ook clips van haar twinning met, dansen met en knuffelen met de 31-jarige rapper (die die avond ook optrad). Je kunt het zelf zien in de video die hierboven is gepost, na het deel met Lizzo en Chris Brown.

De aard van de vriendschap tussen Lizzo en Soulja Boy is onduidelijk, maar fans waren niet blij om te zien hoe hun onproblematische favoriet met deze specifieke rapper omging.

Soulja's Assault Cases

Soulja Boy leeft momenteel onder een straatverbod dat een rechter heeft uitgevaardigd tot 2024. Het werd ingediend door een vrouw die hem aanklaagde wegens seksueel geweld en huiselijk geweld. Een tweede vrouw daagde hem in mei 2021 voor de rechter wegens "huiselijk geweld, nalatigheid, seksuele mishandeling, aanranding, opzettelijk toebrengen van emotioneel leed, nalatig toebrengen van emotioneel leed en gendergeweld", zoals gerapporteerd door Pitchfork.

Beide rechtszaken moeten nog worden beslecht en betreffen beschuldigingen dat de rapper het leven van deze vrouwen heeft vernederd, fysiek geschaad en bedreigd.

Misbruikzaken hebben hem er niet van weerhouden door te gaan met het boeken van grote optredens, net zoals dat niet het geval was voor Chris Brown. Je kunt hier lezen over de reactie die Soulja Boy kreeg voor het boeken van Versuz:

De schuld van het sap?

Afbeelding
Afbeelding

Lizzo's fans vragen zich af waarom iemand die zo gepassioneerd zingt en spreekt over de empowerment van vrouwen, mannen zou steunen met actieve gevallen van huiselijk geweld en gewelddadige seksistische reputaties.

"Ik neem mijn geruchtenstromen terug.." Tweette een fan die zojuist beelden van Lizzo's Chris Brown- en Soulja Boy-momenten in de app ontdekte.

"Lizzo, mijn baby, kijk me aan", luidt een andere bijzonder gepassioneerde Tweet (met meer dan 700 likes). "KIJK MIJ. dit ben jij niet. ik ken de echte jij. luister, het is alleen ik en jij, oké? dit ben jij niet. ik weet dat je het beter weet dan dat. alsjeblieft."

Anderen twitterden berichten ter verdediging, zoals "Lizzo was dronken !!" en "Jullie doen alsof ze een date met hem heeft gehad en wie heeft precies de 'cancel-cultuur' ooit geannuleerd ?????"

Aanbevolen: